Kiki čestitaaam, baš mi je drago da je sve u najboljem redu! <3 <3
Ja sam se uvijek zamišljala s curkama i sestre su mi rekle da baš imam neki girl mum vibe hahaha, ali obzirom da svi u okolini u zadnje vrijeme samo curice imaju, nekako mislim da će mene dopasti momčić
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Cure citam vas i ja s vremen na vrijeme, jer sam bas na ovoj temi podijelila svoje slicice prvog pozitivnog testa ikad, ali mislim da vam nisam tada svoje simptome opisala. Inace kroz godinu dana pracenja zaista zena moze dosta toga skuziti (ili pak ne 😂). Mi smo bili na putovanju prvi put za godinu da se potrefi da smo negdje na off ali ne mogu reci da nisam pratila, jer jesam. Znala sam kad je i kad “moramo”. Tako da onaj dio ne misli o tome ili psiha je u pitanju, ne pije vode, jer sam svakodnevno mislila. Ali ono sto je mene “prevarilo” je da smo na tom putovanju baaaas ali baaas puno pjesacili/trcali, po 20km dnevno, i mislila sam si nema sanse da se uhvati, jer je ritam bio haotican i vec sam otpisala ciklus. Bar do 11dpo kad sam primijetila da moje bubuljice koje dobijem pred ovulaciju i zadrze se tu negdje na pola puta, vec pred mens to se smiruje, ali tada… nece pa nece. Imala sam osjecaj da sve vise izlaze, iako mi nije bilo jasno zbog cega. Sad znam 😂 Osim toga bijeli iscjedak, koji sam uvijek imala pred mens, negdje 3-4 dpo krene pa do mens traje. Sad je bio slucaj da je bio na 3-4-5 dpo i poslije pustinjaaaaa, saharska 🤷♀️ Naravno poslije se ponovo pojavio kad sam vec ugledala plusic. Tako da nas organizam moze prevarit ali i ne mora ako bas pratimo. Evo meni su bubuljice bile okidac da se zapitam je li trudnoca ili nije, a nakon toga ta suhoca. Da napomenem da nikakvih grceva nisam imala, implantacijsko takodje nije bilo, ma osjetila nisam. Iako sam odlicno osjecala kad je ovulacija, za implantaciju doslovno nemam pojma kad se mogla desiti od onog ludog tempa… Svima vam zelim da ugledate sto prije plusic i da nam se pridruzite na ljetnim bebama, stignete jos 🙏🏽🥰
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Thinkpurple čestitam na zdravoj curki 💗
Kiki čestitam na dobrom pregledu i srceku 🤗
.
Bas lijepe vijesti ovih dana..nadamo se nastavku dobrih vijesti i još par plusica 😁
Ja sam danas 7dpo i mogu reci da mi se ovaj put bas oduzilo. Suze mi traje ovaj dpo nego čitava trudnoca 😂😂😂
Valjda jer mm tako optimističan pa me zanima dali je u pravu 😆
Ja sam po prvi put poslije trudnoce imala sad osjetljive bradavice na nekih 4dpo, ali samo eto tad jedan put...malo prerano za simptome, ali luda glava svašta umisli 😬 i iscjedak isto tako malo jači 4-5 dpo...😳 hahhah a nez dali da čekam izostanak ili da napravim ranije. Ovaj put nemam ni Kineza da pisam nego samo malo bolje testove koje mi žao piskiti prije izostanka 🤣🤣🤣 pogotovo jer mi je i u prvoj T bio negativan na 11dpo a debeli plus na 14dpo.
A što se tiče spola hmm...sad imamo dečkica, i uvijek smo htjeli muško pa curicu ili čak muško pa dvi curice 🤭 ali sad mi bas želja za još jednim deckicem, jer sam sve naučila s njim pa s curicama bi morala opet sve ispočetka učiti 😂
Ali kako god bilo mi ćemo biti sretni samo da je živo i zdravo 😊
Za spol sam ja npr imala vas jaki osjećaj da je muško i tako je I bilo i pratila onaj kineski kalendar i on je pogodio. Naravno šansa da pogodi je 50-50 hahha ali ja sam bas znala da je muško i prije nego mi je gin u 17tt rekao da bi mogao biti dečko 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bebolina Evo ja nikome ništa ne govorim apsolutno Nikome, zato i tipkam vama tu da bar snekim podjelim
Ali da pratimo se…
Ma iskreno zadnja 2-3 dana se uopće ne želim opterećivat, bit će šta bude. Bas sam si stavila u glavu onu ravnu crtu pa šta bude…
Da se čudno osjecam jesam ali budemo vidili
Kiki draga, od srca želim da i dalje bude sve u najboljem redu ❤ opusti se i uživaj, nemoj da ti ništa kvari doživljaj...hehhe💃🤗
.
Evo cure moje, samo da vam javim.
Muž se naručio u petak, 20.01, na spermiogram u IVF, s mogućnosti zamrzavanja.
Pa se nadamo nekom čudu😁😁🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kiki draga, od srca želim da i dalje bude sve u najboljem redu ❤ opusti se i uživaj, nemoj da ti ništa kvari doživljaj…hehhe💃🤗
.
Sretno 🥰 Ja vjerujem u čuda 😍😍❤
Pozdrav svima,
Molim Vas pomoć oko testiranja LH trakice. Koristim Duchesse digitalne trakice već 3 dana. Da li i na digitalnim vrijedi da testna trakica mora biti tamnija ili jednako tamna kao kontrolna ili?😊
Meni je svaka tri dana vidljiva i druga crtica.
Samo da vam mahnem i pošaljem punoooo pusa ♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Kiki draga, od srca želim da i dalje bude sve u najboljem redu ❤ opusti se i uživaj, nemoj da ti ništa kvari doživljaj…hehhe💃🤗
.
Drzim vam fige. 🍀🤞🏼
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
.
U zadnje vrijeme se petak pokazao kao dan za odlične vijesti na ovoj temi, 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za čudo 😊
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Sortiraj odgovore
Najstariji