dosta sad vidim tih gelova na bazi vode u drogerijama, na jednom durexu sam vidjela da piše da nije spermicidan, ne znam je li to onda ok ? 🤔
A ovaj sam gledala tu:
https://minibox.hr
I kad razmislim, da, mislim da se u kremi uguše i da ne mogu baš daleko stići ili su onak ful spori 😂 čak si razmišljam uzet taj durex na kojem je istaknuto da nije spermicidan, da je manje štete neg sa kremom,dok neki od ovih ne bude dostupan za naručit 🤔🤔🤔
Ako tako pise onda je sigurno ok.. neznam koliko kosta. Gxnaicol gel je bia oko 90 kn a dosta dugo traje tuba
Taj na kojem piše da ne sadrži spermicid je oko 50 kn….. Al ima ih još dosta na bazi vode no nije istaknuto da ne sadrži spermicid. A po sastavu se ja ne razumijem osim što piše na bazi vode 🤔
Uzmi onda taj, najjednostavnije 🙂
Luna sretnoo 🤞🤞
Uzela. Ako netko nije znao, nije dovoljno da piše da ne sadrži spermicid. Ovdje piše da ne sadrzi i da nije konta ali kao moze usporiti spermije. Sve mi se čini da će u ladicu. Nema mi druge neg čekat da se moze narucit preseed... 🤔🤔🤔🤔
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Bebolina, hvala ti. Sad nam najviše sreće treba da sa centrom sve prođe dobro i da krenemo prema naprijed.🤗
Ovaj tjedan smo u frci i panici jer smo počeli male renovacije po stanu i sad sve mora kroz par dana biti gotovo, ali izdrzat će se... heheh
Ja se nadam da ćemo mi do kraja 3 mjeseca obaviti mTese, a ako slučajno ne, pomaknut ćemo Prag jer nema nam onda druge.
Neki dan sam kontaktirala doktora, kaže još uvijek nam ne može dati točan datum ali se nada do kraja 2 mjeseca da dolazimo na red.🤷♀️
Radi se privatno u Splitu i tu gdje mi idemo.. treće opcije nema.. 🤣 moramo čekati.
A ti u napad na muža nek te malo pročepi🤣😋😋
Mi kako radimo ništa ne stižemo, nadam se večeras nekoj akciji.. jer iduci tjedan je apstinencija zbog spermia, kod muza je bolje kad je duže dana, pa ćemo probat 5 dana 😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratincice,
Hvala ti puno. ❤️
Ne prolaze mi komentari, pokusavam nesto da ti otipkam.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Tratincice,
“Ponekad je potrebno da se tankom iglom (pod lokalnom ili kratkom opštom anestezijom) punktiraju testisi kako bi se došlo do dovoljnog broja kvalitetnih spermatozoida. Ovo se radi kod opstruktivne azoospermije, odnosno onda kada postoji produkcija spermatozoida, ali spermatozoidi ne dospevaju u semenu tečnost koja se izlučuje ejakulacijom.”
———
Ovo sam nasla citajuci za aspiraciju i davanje uzoraka.
Mislim da ce ovaj metod primjeniti i sa tvojim muzem.
Budi strpljiva, uskoro cete i vi dobiti taj termin i sigurna sam da ce naci spermatozoide.
Drzim ti fige. 🍀🤞🏼
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Tratincice,
“Ponekad je potrebno da se tankom iglom (pod lokalnom ili kratkom opštom anestezijom) punktiraju testisi kako bi se došlo do dovoljnog broja kvalitetnih spermatozoida. Ovo se radi kod opstruktivne azoospermije, odnosno onda kada postoji produkcija spermatozoida, ali spermatozoidi ne dospevaju u semenu tečnost koja se izlučuje ejakulacijom.”
———
Budi strpljiva, uskoro cete i vi dobiti taj termin i sigurna sam da ce naci spermatozoide.
Drzim ti fige. 🍀🤞🏼
Hvala ti Luna, ali kod mog muža nije opstruktivna azzo, nego neopstruktivna.
Njegova hormona slika jasno govori da se spermiji ne proizvode u testisima.
Doktor je rekao da nisu toliko naštetile ni kemoterapije , koliko zračenja ( muž ih je imao više od 50).
On mora baš na operaciju- mTese ( opća anestezija, široko otvaranje testisa i pregled mikroskopom da li postoje prosireni kanali gdje bi se možda moglo pronaći spermija daljnjom analizom).
Rezultate cemo čekati par dana, doktor je rekao da se rijetko kada rezultat zna odmah nakon zahvata.🤷♀️
I dao je svega 5-10% za uspješnost.
Pripremili smo se na loše vijesti, ako budu dobre, nitko sretniji od nas.🤗🤗
Trudimo se od 9/21.
Tratincice,
———
Drzim ti fige. 🍀🤞🏼
Hvala ti Luna, ali kod mog muža nije opstruktivna azzo, nego neopstruktivna.
Njegova hormona slika jasno govori da se spermiji ne proizvode u testisima.
Doktor je rekao da nisu toliko naštetile ni kemoterapije , koliko zračenja ( muž ih je imao više od 50).
On mora baš na operaciju- mTese ( opća anestezija, široko otvaranje testisa i pregled mikroskopom da li postoje prosireni kanali gdje bi se možda moglo pronaći spermija daljnjom analizom).
Rezultate cemo čekati par dana, doktor je rekao da se rijetko kada rezultat zna odmah nakon zahvata.🤷♀️
I dao je svega 5-10% za uspješnost.
Pripremili smo se na loše vijesti, ako budu dobre, nitko sretniji od nas.🤗🤗
Izvini, izgleda da sam preskocila taj dio gdje si pisala o hormonskoj slici svog muza.
Kako god, zelim ti puno srece! 🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Upravo su me zvali iz klinike. Od 17 jajnih celija, 13 je bilo zrelo. Od tih 13 se 10 oplodilo i sad cekam ponedjeljak da vidim dokle su sa razvojem. Bice ovo dug period iscekivanja. 🤞🏼
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Upravo su me zvali iz klinike. Od 17 jajnih celija, 13 je bilo zrelo. Od tih 13 se 10 oplodilo i sad cekam ponedjeljak da vidim dokle su sa razvojem. Bice ovo dug period iscekivanja. 🤞🏼
Bravo, pravi je to party bio u labosu. Samo neka tako lijepo nastave se razvijati 🤞🤞 Ovo čekanje nam je svima ono. Ja se navukla na nekoliko serija na Netflix pa baš dobro dođe za skratiti vrijeme.
Mene M i dalje zajebava, sad me i psiha počela jer kako mi kasni po jednoj aplikaciji jednoj a po drugoj danas dolazi, stavim jutros četkicu u usta da operem zube i gotovo odmah mi krenulo na povraćanje i malo povratila. To mi je u prvoj T bio prvi simptom a da nisam ni znala. Ali ok sad je psiha jer me baš prejako šerafi, morala sam uzeti jaču tabletu protiv bolova.
Na tvom mjestu uradila bih test. Jer je potreban samo jedan progresivac, i dodje do spoja. 😊
A sto se tice Netflixa, i ja sam redovna. 🤣
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Topp💪👍💖 Tebe ubrzo vidim kao trudnicu 🤞
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Luna, odlična brojka🥳🥳 iščekujemo daljnji razvoj situacije 🥰
Da da, vjerojatno si negdje propustila. Male su nam šanse da će se nešto naći, jer muž je ima baš teski oblik azzospermije. Doktor nije baš bio optimističan.
Bebolina, A da ti napraviš sada jedan testić? 🤔🤔
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji