Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna93
    09. Siječanj 2023. 16:03

Kiki, 
    Da nisu trojke, ne javljas se?!

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

SAYuRI
    09. Siječanj 2023. 16:06

Bebolina2207

SAYuRI

Freyyaacestitam na dobrom pregledu 💪🎊💐🥰 Ocekujem da se pridruzis kod nas na ljetne teme 😁
    Kikisretno najsretnije sutra, da sve prodje u redu, da fino se sve vidi i da nam dodjes sretna i zadovoljna. Ovekujem i tebe da dodjes nam na ljetne bebe 😁

Kako se ti osjećaš? Te zezaju mučnine ili skroz uživaš u trudnoći? Kad imaš sljedeći pregled? Budeš pitala za spol ili ćeš ostaviti za iznenađenje? Sretno da i dalje sve bude u redu 🤞🤞

Hej hvala sto pitas 😘
    Dobro sam, mucnine skroz prosle ali su me izmucile, nisu ko neke druge cure ali ipak je bilo guravih dana…vratila mi se energija sto mi je najvaznije…slkedeci pregled 01.02, a spol cu saznati kad mi dodju rezultati prenatalnog testa sljedece sedmice…
    Sta li se desava kod kiki? 🤞🤞

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• freyaa
    09. Siječanj 2023. 16:22

SAYuRI

Bebolina2207

SAYuRI

Freyyaacestitam na dobrom pregledu 💪🎊💐🥰 Ocekujem da se pridruzis kod nas na ljetne teme 😁
    Kikisretno najsretnije sutra, da sve prodje u redu, da fino se sve vidi i da nam dodjes sretna i zadovoljna. Ovekujem i tebe da dodjes nam na ljetne bebe 😁

Kako se ti osjećaš? Te zezaju mučnine ili skroz uživaš u trudnoći? Kad imaš sljedeći pregled? Budeš pitala za spol ili ćeš ostaviti za iznenađenje? Sretno da i dalje sve bude u redu 🤞🤞

Hej hvala sto pitas 😘
    Dobro sam, mucnine skroz prosle ali su me izmucile, nisu ko neke druge cure ali ipak je bilo guravih dana…vratila mi se energija sto mi je najvaznije…slkedeci pregled 01.02, a spol cu saznati kad mi dodju rezultati prenatalnog testa sljedece sedmice…
    Sta li se desava kod kiki? 🤞🤞

Rekla je da je u 16 sati pregled, tako da jos malo cekamo 😍🥰

September
    09. Siječanj 2023. 17:18

kiki13

Eto meee hahahha nisu trojke 🤣
    Jedna je bebica 🤍 gv, žv i srceko su tu! Sve odgovara 6+2 tj 😃😃😃 tocno sam znala da ce biti jedna 🙈
    September i prizeljkujem da bude musko jer je omjer musko:zensko u mojoj obitelji 2:10 😅 tako da, sad moramo cekat da vidimo jesi li u pravu.
    Bas sam odahnula da je sve ok, samo me momentalno uvatila panika od poroda hahaha a di smo jos od toga….
    Termin je 2.9., taman na rodendan bebinog "soon to be" strica 😅

Ajme suuuper 🥰🥰 sad ti je sigurno lakse iako je svih trta prije svakog pregleda 😅 tako da stalno neki strah. Mene je tek sad prosao taj strah ako je sve u redu jer me stalno udaraju pa znam da je sve ok 😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• freyaa
    09. Siječanj 2023. 17:44

kiki13

Jedna je bebica 🤍 gv, žv i srceko su tu! Sve odgovara 6+2 tj 😃😃😃 tocno sam znala da ce biti jedna 🙈
    September i prizeljkujem da bude musko jer je omjer musko:zensko u mojoj obitelji 2:10 😅 tako da, sad moramo cekat da vidimo jesi li u pravu.
    Bas sam odahnula da je sve ok, samo me momentalno uvatila panika od poroda hahaha a di smo jos od toga….
    Termin je 2.9., taman na rodendan bebinog "soon to be" strica 

Cestitam jos jednom 🥰 Tu smo nas dvije, kod mene je termin 3.9.. Samo da nam sve dobro prodje, prezivjet cemo i porodjaj 😁

Luna93
    09. Siječanj 2023. 17:45

kiki13

Termin je 2.9., taman na rodendan bebinog "soon to be" strica 😅

Cestitam! Zelim ti onda 💙.

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

September
    09. Siječanj 2023. 20:23

thinkpurple

Kiki cestitkeeeee 🤗🤗🤗🤗 samo neka bude dosadna skolska trudnoca, a porod ti je tak samo jedan dan a poslije toga tek krece avantura 😉
    Tak sam si ja porod zacrtala, nekak mora van, to traje jedan dan muke, jos 2, 3 dana bolnice i poslije krece show 🙈
    September super da se decki javljaju 💙💙 sta si bila rekla oprosti nemogu se sjetiti, dvojajcani?
    Eto vidis ja tu statistiku s betom i spolom nisam znala. 🙈 ja sam nekako mislila s obzirom da znam kako i kad je zaceto da ce sigurno bit decko jer kazu da su muski spermiji brzi i krace zive a zenski mogu duze prezivjeti i oni obicno docekaju onda jajnu stanicu ako je odnos bio prije. Ah nagadanja. Ko i ona babska po trbuhu, pristevima i ostalom…
    Bome ja jedva cekam pokrete da budem mirnija… narucila sam baby watcher do tada, a nikako da dode…

Dvojajcani da :) ma mislim da to nije nigdje dokazano nego samo kazem sta sam primjetila. Bas bi pratila kad bi neka na forumu napisala vrijednosti bete i svaki put pogodila tako da cemo vidjet za Kiki kako ce bit. Sayuri koliko se sjecam za tebe sam odmah pomislila na curicu, ne sjecam se vise tvojih vrijednosti ali mislim da su isto bile nekako vise. Mislim moguce da su to gluposti ali nastavljam pratit 😆
    Meni je prijateljica nudila baby watcher kad sam bila u cca 12.tjednu ali na kraju nisam uzela jer mislim da bi mi s tim bilo jos gore 😅

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

miniii20
    09. Siječanj 2023. 20:43

Freya i kiki čestitam ❤️
    Sve vas ja pratim i čitam ali ja iskreno neznam ništa pa puno ni ne pišem. 
    Meni je danas 9dpo i mislim već 4ti dan kako imam one Men bolove totalno neprimjetne i iritantno lagane… 
    Danas cili dan nisan ništa osjećala nego evo tek sada kad sam stala… cili dan neka žurba…
    Došla u ljekarnu po test i nakraju odustala… neda mi se razbijat glavu, a ko zna možda mi prije i dođe 🙋🏻‍♀️

• freyaa
    09. Siječanj 2023. 20:51

miniii20

Freya i kiki čestitam ❤️
    Meni je danas 9dpo i mislim već 4ti dan kako imam one Men bolove totalno neprimjetne i iritantno lagane…
    Danas cili dan nisan ništa osjećala nego evo tek sada kad sam stala… cili dan neka žurba…
    Došla u ljekarnu po test i nakraju odustala… neda mi se razbijat glavu, a ko zna možda mi prije i dođe 🙋🏻‍♀️

Hvala ❤
    A hej ja sam imala danima grceve prije nego što mi je kasnilo, cak nisam ni pomislila na trudnoću obzirom na moj hsg.. I tako jedno jutro razmisljam, danima vec imam grceve i kasni mi 2 dana ajde da uradim test jer nikad ranije nije tako bilo.. 
    Eh September, onda bi kod mene prema beti mogla biti djevojcica 🥰🥰.. baš cemo da vidimo, meni to uopste nije bitno da li je djecak ili djevojcica samo neka je zivo i zdravo.. 😊 btw kako funkcionise baby watcher, gdje se ima kupiti?

miniii20
    09. Siječanj 2023. 21:01

freyaa

miniii20

Freya i kiki čestitam ❤️

Hvala ❤
    A hej ja sam imala danima grceve prije nego što mi je kasnilo, cak nisam ni pomislila na trudnoću obzirom na moj hsg.. I tako jedno jutro razmisljam, danima vec imam grceve i kasni mi 2 dana ajde da uradim test jer nikad ranije nije tako bilo..
    Eh September, onda bi kod mene prema beti mogla biti djevojcica 🥰🥰.. baš cemo da vidimo, meni to uopste nije bitno da li je djecak ili djevojcica samo neka je zivo i zdravo.. 😊 btw kako funkcionise baby watcher, gdje se ima kupiti?

Neka sacekat ću ipak, nezelim stres stvarat u bilo kakvom smislu… 
    kad spominjete muške bebe ili ženske.. moj dragi ima već dvije curice pa bi ja možda dečka ako bude možda nečega neznam 🙈 
    Do sada sam razmišljala uvijek bit će curica i imena za curicu, a kako sam sad nigdje  i pod upitnikom  možda muška bebicaa… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.