Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    29. Prosinac 2022. 07:20

Drage žene jutros sam u šoku neznam šta da radim ili sam izmislila umislila ili neznam. Nakon 3 i pol godine bar je sjena 😭😭😭😭😭😭😭
    https://ibb.co/mJnd5B5

Jelušićkaa
    29. Prosinac 2022. 07:21

https://ibb.co/THYZ16s

Jelušićkaa
    29. Prosinac 2022. 07:42

Ženo draga kakva beta neznam kuda cu od jutros nemogu da vjerujem. Trebam dobit za 2-3 dana tek malo sma ranije uradila. Ovo je test iz DM-a Gravignost mini nadam se da je oon ok? 

Jelušićkaa
    29. Prosinac 2022. 07:53

Mislim da cu preplakat dan  nakon 3 i pol godine nikad nisam imala +😭😭😭
    Hvala vam ❤️

Aneee
    29. Prosinac 2022. 08:19

Jelušićkaa prava lijepa crta, a ne sjena 😍 čestitam ti, nek bude uredna i dosadna trudnoca..uzivaj sad trudnice 🥰🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 08:28

Jelušićkaa

Mislim da cu preplakat dan nakon 3 i pol godine nikad nisam imala +😭😭😭
    Hvala vam ❤️

Gravignost MINI je 25mIu osjetljivosti, u prevodu ovo je jaaaako dobra beta, kad je ovaj test ovakav a M jos ne treba doci za 2-3 dana, ovo je zaista odlicno. I ne laze ovaj test milion posto 😜 Cestitam ti 🥰🥰

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Jelušićkaa
    29. Prosinac 2022. 08:40

Hvala vam žene moje ❤️ sutra idem vadit betu MM još nisam ni rekla dok ne potvrdim. Malo me brine taj bol dole samo što nisam dobila. Ali bože moj naučila sam da s ene vrijedi jednostavno brinuti šta bude bit će. ❤️
    Ono što sam promjenila ova 2 mjeseca je to što sam krenula na fitnes i krenula piti siofor od 500 1 dnevno. Uzela prenatal i selen i inofolic a mm je uzeo fertilmax. Također ovo je drugi mjesec kako idem na UZV i baš ciljamo odnose a i drugi mjesec mi je kako koristim Fertilily čašicu. Ako je to bila dobitna kombinacija vrijedi svih para.! 

September
    29. Prosinac 2022. 08:50

Jelušićkaa

Hvala vam žene moje ❤️ sutra idem vadit betu MM još nisam ni rekla dok ne potvrdim. Malo me brine taj bol dole samo što nisam dobila. Ali bože moj naučila sam da s ene vrijedi jednostavno brinuti šta bude bit će. ❤️
    Ono što sam promjenila ova 2 mjeseca je to što sam krenula na fitnes i krenula piti siofor od 500 1 dnevno. Uzela prenatal i selen i inofolic a mm je uzeo fertilmax. Također ovo je drugi mjesec kako idem na UZV i baš ciljamo odnose a i drugi mjesec mi je kako koristim Fertilily čašicu. Ako je to bila dobitna kombinacija vrijedi svih para.!

Ono je stvarno super crtica! Ja bi na tvom mjestu vadila betu i odmah progesteron. Kako imas pcos, mi zene s pcos cesto imamo nizi progesteron pa ako i to bude da ti odmah prepisu dodatan progesteron. Iako je meni svaki ciklus bio na granici ali kad sam zatrudnila onda je bio dosta visok tako da mi nije ni trebao samo sta sam ja to htjela provjerit za svaki slucaj

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    29. Prosinac 2022. 08:51

Jelušićkaa

I da, taj osjecaj kao da ces dobit je normalan jer se maternica siri. Sad ces se morat naviknut na svakakve lagane grceve iduca cca 3 mjeseca 🙈😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Trish2022
    29. Prosinac 2022. 08:57

Dobro jutro ženee! Odma lijep početak dana 
    Čestitam Freya i Jelušićka, neka budu školskee 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.