Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    27. Prosinac 2022. 16:01

freyaa

Cure, treba mi pomoc od vas, kad se najranije na UZV vidi gestacijska vrecica.. Kao sto vec znati hsg mi je bio jako bolan, nisam mogla do kraja da izdržim I prekinut je sa dijagnozom, bolnost, obostrana neprohodnost, prekinut postupak. I ja sam se sad spremala za laparoskopiju, medjutim m nije dosla.. uradila sam u subotu test bio je pozitivanc ,cudoo, odmah I hsg 190, jucer je hsg iznosio 740.. Danas kad sam na pauzi otisla u wc smedji trag pri brisanju odmah sam se uspanicila nazvala doktoricu I poslali su me na kum.. Gore su mi rekli da ne vide svjezu krv I da je to ok, medjutim nisu na uzv vidjeli gestacijsku vrecicu 4+2 sam.. Sutra ponovo vadim betu ali mislim da nemam čemu bas da se nadam, prije nove godine opet uzv kod svoje doktorice.. 😔

Freyya, beta odlicna, gestacijska se vidi tek na betu preko 1000, sve je ok, ne moze se vidjeti prije 5 tjedna draga 😛

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• freyaa
    27. Prosinac 2022. 16:08

SAYuRI

freyaa

Cure, treba mi pomoc od vas, kad se najranije na UZV vidi gestacijska vrecica.. Kao sto vec znati hsg mi je bio jako bolan, nisam mogla do kraja da izdržim I prekinut je sa dijagnozom, bolnost, obostrana neprohodnost, prekinut postupak. I ja sam se sad spremala za laparoskopiju, medjutim m nije dosla.. uradila sam u subotu test bio je pozitivanc ,cudoo, odmah I hsg 190, jucer je hsg iznosio 740.. Danas kad sam na pauzi otisla u wc smedji trag pri brisanju odmah sam se uspanicila nazvala doktoricu I poslali su me na kum.. Gore su mi rekli da ne vide svjezu krv I da je to ok, medjutim nisu na uzv vidjeli gestacijsku vrecicu 4+2 sam.. Sutra ponovo vadim betu ali mislim da nemam čemu bas da se nadam, prije nove godine opet uzv kod svoje doktorice.. 😔

Freyya, beta odlicna, gestacijska se vidi tek na betu preko 1000, sve je ok, ne moze se vidjeti prije 5 tjedna draga 😛

Hvala ti punooo. 
    Mene su na klinickom istraumatizirali, kao vec sa 4 treba da ti se vidi.. Znači sjela sam u auto i pocela da placem.. jos me je 15 min pregledala, sve me boli od pritiska, kao nije ti normalna anatomija, kontam otkud sad to.. i sad gledam na nalazu da me je pregledala doktorica medicine da li to ima veze.. samo cekam sutra betu od svega ovog me stomak boli.. 

September
    27. Prosinac 2022. 16:24

Tratincica ja bi isto probala, mozda ih i ima par nakon promjene koju ste uveli 🤞🏻
    Joli ❤️❤️ kakvo je stanje kod tebe? Znam da si isla kod nutricionista. Imate plan kad bi na jos jedan ivf?
    Freyaa ne brini, jos je prerano da bi se vidjelo. Beta se lijepo dupla. Na sljedecog kontroli ce se vidjet :) znam da je stresno kad napokon ugledas plus i onda ovako krene ali budi pozitivna! Ima jos iscjetka ili je stalo? Jesu ti mozda prepisali progesteron za svaki slucaj?

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

SAYuRI
    27. Prosinac 2022. 16:25

freyaa

SAYuRI

freyaa

Hvala ti punooo.
    Mene su na klinickom istraumatizirali, kao vec sa 4 treba da ti se vidi.. Znači sjela sam u auto i pocela da placem.. jos me je 15 min pregledala, sve me boli od pritiska, kao nije ti normalna anatomija, kontam otkud sad to.. i sad gledam na nalazu da me je pregledala doktorica medicine da li to ima veze.. samo cekam sutra betu od svega ovog me stomak boli..

Sve zaboravi sto su ti rekli vjeruj mi😉 Opusti se, beta je oodlicna, a ona je poprilicno dobar pokazatelj. Izdrzi 10-taka dana pa onda UZV i vidjet ces razlike. Kakvi idioti, to je ono sto ja stalno govorim, doktor ti rekao da se sa 4+2 trebala vidjeti gestacijska 😡😡 Ja mu ne bi psa vise odvela..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• freyaa
    27. Prosinac 2022. 16:33

September

Tratincica ja bi isto probala, mozda ih i ima par nakon promjene koju ste uveli 🤞🏻
    Joli ❤️❤️ kakvo je stanje kod tebe? Znam da si isla kod nutricionista. Imate plan kad bi na jos jedan ivf?
    Freyaa ne brini, jos je prerano da bi se vidjelo. Beta se lijepo dupla. Na sljedecog kontroli ce se vidjet :) znam da je stresno kad napokon ugledas plus i onda ovako krene ali budi pozitivna! Ima jos iscjetka ili je stalo? Jesu ti mozda prepisali progesteron za svaki slucaj?

Ja vec koristim duphaston, to mi je moja doktorica rekla odmah da uzmem.. Prestalo je, to je bilo jednom danas i malo poslije uzv. Ali koliko me ispipkala i zavlacila uzv mislila sam da će krv teći 😅.. Nadam se da ce biti sutra ću opet uraditi betu pa da vidimo..Hvala ti punoo

• freyaa
    27. Prosinac 2022. 16:39

SAYuRI

Sve zaboravi sto su ti rekli vjeruj mi😉 Opusti se, beta je oodlicna, a ona je poprilicno dobar pokazatelj. Izdrzi 10-taka dana pa onda UZV i vidjet ces razlike. Kakvi idioti, to je ono sto ja stalno govorim, doktor ti rekao da se sa 4+2 trebala vidjeti gestacijska 😡😡 Ja mu ne bi psa vise odvela..

Evo uslikat cu ti nalaz, cak mi je stavila dijagnozu amenorhea 4+2. Da bgm, kao treba da se vidi, ali kao ne vidi ništa čudno ni na jajnicima.. znaci kod nas na klinickom je ludnica, ludnica.. strah me samo vanmatericne ako nisu dovoljno prohodni jajovodi

• freyaa
    27. Prosinac 2022. 16:43

thinkpurple

Freyaaevo moje iskustvo,ja sam isto prokrvarila sa 4+2 i gin me nije ni zvala na pregled jer je rekla da se apsolutno nista nece vidjeti na uzv prije 5tt i da samo izvadim betu koja se meni utrostrucila i rekla je da je sve to onda ok. Nije mi ni terapiju propisala. Tako da ako ces biti mirnija vadi betu i dalje svaka 2 dana i izdrzi do 5tt kada ce se vise vidjeti! Sretno! I jako mi je drago da nakon onog mucenja od pretrage imas spontani plus!! 🥰

Hvala ti punoooo 🥰🥰🥰 ja se nadam da ce I sutra beta biti uredna

SAYuRI
    27. Prosinac 2022. 16:44

freyaa

SAYuRI

Evo uslikat cu ti nalaz, cak mi je stavila dijagnozu amenorhea 4+2. Da bgm, kao treba da se vidi, ali kao ne vidi ništa čudno ni na jajnicima.. znaci kod nas na klinickom je ludnica, ludnica.. strah me samo vanmatericne ako nisu dovoljno prohodni jajovodi

Amenoreja je izostanak mjesecnice, ne moze ti jos dati dijagnozu Gravidas dok ne vidi GV. Ukratko, ko da nisi ni isla na taj pregled, sve te gluposti zaboravi. Pij taj Duphaston, Magnezij i neku aktivnu folnu zbog bebinog razvoja i uzivaj. Naravno cekamo betu, ali sa ovakvim porastom nemas razloga za brigu, cak i kod vanmatericne ne ide ovako fino beta… 🥰🥰

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• freyaa
    27. Prosinac 2022. 16:52

SAYuRI

freyaa

SAYuRI

Amenoreja je izostanak mjesecnice, ne moze ti jos dati dijagnozu Gravidas dok ne vidi GV. Ukratko, ko da nisi ni isla na taj pregled, sve te gluposti zaboravi. Pij taj Duphaston, Magnezij i neku aktivnu folnu zbog bebinog razvoja i uzivaj. Naravno cekamo betu, ali sa ovakvim porastom nemas razloga za brigu, cak i kod vanmatericne ne ide ovako fino beta… 🥰🥰

Hvala ti, sutra vam se javim, nadam se sa dobrim vijestima.. A evo i moja doktorica govori da to nista ne mora da znaci, da sutra ponovim betu pa cemo vidjeti sta i kako.. Nadam se da si dobro i bebica 🥰

• freyaa
    27. Prosinac 2022. 17:07

kiki13

Freya pa cestitam! To je odlicna beta. Moja je danas 569. Samo mirno i viruj u najbolje, te gluposti i strasenja zaboravi.
    Joli hvala ti ❤️ kako si ti, u kojoj ste fazi? I ja se najviše nadam za jos vas par 'starih' clanica da ce uskoro ugledati svoj plusic 😘 🤞🤞🤞🙏

Hvala, sta sam ja rekla koga sanjam taj bude trudan 😅 i sebe sam, zato sam u subotu pored milion obaveza koje su me cekale taj dan uradila test, pa trcala na drugu strana grada da tu uradim betu, kako bih i u pon mogla u istoj laboratoriji da uradim. I tvoja je odlična, samo da nam sve bude dobro..  Javljam sutra kako prodje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.