Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 15:51

freyaa

SAYuRI

freyaa

Cure, ja sam otisla danas na uzv kod mog ginekologa kod kojeg sam i isla na hsg i planirala sve ostalo sto dolazi. Odmah me je primio bez termina kad je čuo da nisu vidjeli na tu betu nista, i hvala Bogu vidi se 6mm gestacijska vrecica.. 🥰🥰 sl kontrola sl sedmice, uz mirovanje.. Hvala vam svima ❤❤❤

Eto…

Od sad tebe slusam🥰🥰 Vjeruj koliko su me na kumu uplašiti to je strasno.. ❤

Ama idioti, ali nek je tebi sve ok to je najvaznije i to je jalo dobra velicina gestacijske za taj dan, krasno…. Ja bi ti jos preporucila da kupis Roidakal da odmah pijes… podrzava trudnocu i ojacava plodove ovoje, cervix ma odlican je..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• freyaa
    29. Prosinac 2022. 16:05

SAYuRI

freyaa

SAYuRI

freyaa

Cure, ja sam otisla danas na uzv kod mog ginekologa kod kojeg sam i isla na hsg i planirala sve ostalo sto dolazi. Odmah me je primio bez termina kad je čuo da nisu vidjeli na tu betu nista, i hvala Bogu vidi se 6mm gestacijska vrecica.. 🥰🥰 sl kontrola sl sedmice, uz mirovanje.. Hvala vam svima ❤❤❤

Eto…

Od sad tebe slusam🥰🥰 Vjeruj koliko su me na kumu uplašiti to je strasno.. ❤

Ama idioti, ali nek je tebi sve ok to je najvaznije i to je jalo dobra velicina gestacijske za taj dan, krasno…. Ja bi ti jos preporucila da kupis Roidakal da odmah pijes… podrzava trudnocu i ojacava plodove ovoje, cervix ma odlican je..

Hvala ti, već sam rekla mužu neki dan da kupi ali je zaboravio, vcrs idemo van pa cu ja to kupiti.. 

Luna93
    29. Prosinac 2022. 17:17

Jelusicka,
    Cestitam!❤️

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 17:42

kiki13

Cure meni se beta danas nije bas poduplala 😐 1059, a bila je 569… Jel to mora ili ne mora sto znacit, osim da sam trebala slusat sestru i ne vadit vise nakon utorka kad je rekla da ne moram ponavljat😅

Pocinje usporavati sve ok, iza 6000 ce se duplati svakih 96h… mislim da nemas razloga za brigu…
    Kada si tacno radila onaj CB digitalni? 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 17:43

I da, defintivno nemoj cekati 17.01 za UZV. Naruci se negdje privatno… 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Luna93
    29. Prosinac 2022. 17:52

kiki13

Cure meni se beta danas nije bas poduplala 😐 1059, a bila je 569… Jel to mora ili ne mora sto znacit, osim da sam trebala slusat sestru i ne vadit vise nakon utorka kad je rekla da ne moram ponavljat😅

Nista se ne brini. Opusti se i poslusaj Sayuri, zakazi ranije pregled. 
    Jedva cekam da saznamo koliko je beba. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 17:59

kiki13

SAYuRI

I da, defintivno nemoj cekati 17.01 za UZV. Naruci se negdje privatno…

A bas sam se i mislila to ipak. Digitalac je bia na božić 12 dnt i pisalo je 2-3… Sutra cu zvat odma

Digitalac prebaci na 3+ kad beta predje nekih 2700, najmanje. To ti je info ako ne mozes da se strpis jer idu praznici neces moci vaditi betu. Znaci nedjelja bi bio 3+, a na Bozic si radila i dobila 2-3 plus 7 dana to ti je 3+. Nadam se da nisam zakomplikovala. A sljedeci tjedan definitivno nije rano za Gv, naruci se , dugo ti je 17.01…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Joli 🌟
    29. Prosinac 2022. 21:00

Semptember nadam se da ti dijabetes neće stvarati prevelike probleme, da ćeš mu stati u kraj 🍀🍀🍀🍀
    Jelušićka jučer sam pitala za tebe i ti sad šalješ ovaj test, ženo draga čestitam iz sveg srca... Neka bude uredna i školska 🍀💜💜
    Kiki draga mislim da je kod većih brojeva odstupanje od 30% ok... Tako da udahni duboko i sačekaj pregled... Sve će bit dobro... 🤞🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Zoe🌸
    29. Prosinac 2022. 21:43

Jelusicka pa cestitam ti zeno od srca, drago mi je da je upalilo nakon toliko cekanja 🤩❤️🍀 nek je skolska i uredna🙌🏻
    Freya cestitam🥳☺️ Takodjer ti zelim skolsku trudnocu🥰
    _
    Kiki mislim da to stvarno nije zabrinjavajuce odstupanje, cesto sam to vidjala na mpo temi kod blizanaca🙊 zelim ti taj scenarij🥰 i sto manje zivciranja do pregleda🤞🏻🙏🏻

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Tinchy09
    29. Prosinac 2022. 23:41

Freyaa i Jelusicka, cestitke na plusicima 🥰🥰 nek su skolske i dosadne 🥰
    September, zao mi je zbog glupog dijabetesa☹️
    Kiki ne znam puno nazalost o vrijednostima bete,  pa ne mogu puno komentirati ali cure vise znaju i vjerujem da bude sve okej 😊😊🤞🤞

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.