Cure, ja sam otisla danas na uzv kod mog ginekologa kod kojeg sam i isla na hsg i planirala sve ostalo sto dolazi. Odmah me je primio bez termina kad je čuo da nisu vidjeli na tu betu nista, i hvala Bogu vidi se 6mm gestacijska vrecica.. 🥰🥰 sl kontrola sl sedmice, uz mirovanje.. Hvala vam svima ❤❤❤
Eto…
Od sad tebe slusam🥰🥰 Vjeruj koliko su me na kumu uplašiti to je strasno.. ❤
Ama idioti, ali nek je tebi sve ok to je najvaznije i to je jalo dobra velicina gestacijske za taj dan, krasno…. Ja bi ti jos preporucila da kupis Roidakal da odmah pijes… podrzava trudnocu i ojacava plodove ovoje, cervix ma odlican je..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure, ja sam otisla danas na uzv kod mog ginekologa kod kojeg sam i isla na hsg i planirala sve ostalo sto dolazi. Odmah me je primio bez termina kad je čuo da nisu vidjeli na tu betu nista, i hvala Bogu vidi se 6mm gestacijska vrecica.. 🥰🥰 sl kontrola sl sedmice, uz mirovanje.. Hvala vam svima ❤❤❤
Eto…
Od sad tebe slusam🥰🥰 Vjeruj koliko su me na kumu uplašiti to je strasno.. ❤
Ama idioti, ali nek je tebi sve ok to je najvaznije i to je jalo dobra velicina gestacijske za taj dan, krasno…. Ja bi ti jos preporucila da kupis Roidakal da odmah pijes… podrzava trudnocu i ojacava plodove ovoje, cervix ma odlican je..
Hvala ti, već sam rekla mužu neki dan da kupi ali je zaboravio, vcrs idemo van pa cu ja to kupiti..
Jelusicka,
Cestitam!❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Cure meni se beta danas nije bas poduplala 😐 1059, a bila je 569… Jel to mora ili ne mora sto znacit, osim da sam trebala slusat sestru i ne vadit vise nakon utorka kad je rekla da ne moram ponavljat😅
Pocinje usporavati sve ok, iza 6000 ce se duplati svakih 96h… mislim da nemas razloga za brigu…
Kada si tacno radila onaj CB digitalni?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
I da, defintivno nemoj cekati 17.01 za UZV. Naruci se negdje privatno…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Cure meni se beta danas nije bas poduplala 😐 1059, a bila je 569… Jel to mora ili ne mora sto znacit, osim da sam trebala slusat sestru i ne vadit vise nakon utorka kad je rekla da ne moram ponavljat😅
Nista se ne brini. Opusti se i poslusaj Sayuri, zakazi ranije pregled.
Jedva cekam da saznamo koliko je beba.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
I da, defintivno nemoj cekati 17.01 za UZV. Naruci se negdje privatno…
A bas sam se i mislila to ipak. Digitalac je bia na božić 12 dnt i pisalo je 2-3… Sutra cu zvat odma
Digitalac prebaci na 3+ kad beta predje nekih 2700, najmanje. To ti je info ako ne mozes da se strpis jer idu praznici neces moci vaditi betu. Znaci nedjelja bi bio 3+, a na Bozic si radila i dobila 2-3 plus 7 dana to ti je 3+. Nadam se da nisam zakomplikovala. A sljedeci tjedan definitivno nije rano za Gv, naruci se , dugo ti je 17.01…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Semptember nadam se da ti dijabetes neće stvarati prevelike probleme, da ćeš mu stati u kraj 🍀🍀🍀🍀
Jelušićka jučer sam pitala za tebe i ti sad šalješ ovaj test, ženo draga čestitam iz sveg srca... Neka bude uredna i školska 🍀💜💜
Kiki draga mislim da je kod većih brojeva odstupanje od 30% ok... Tako da udahni duboko i sačekaj pregled... Sve će bit dobro... 🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jelusicka pa cestitam ti zeno od srca, drago mi je da je upalilo nakon toliko cekanja 🤩❤️🍀 nek je skolska i uredna🙌🏻
Freya cestitam🥳☺️ Takodjer ti zelim skolsku trudnocu🥰
_
Kiki mislim da to stvarno nije zabrinjavajuce odstupanje, cesto sam to vidjala na mpo temi kod blizanaca🙊 zelim ti taj scenarij🥰 i sto manje zivciranja do pregleda🤞🏻🙏🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Freyaa i Jelusicka, cestitke na plusicima 🥰🥰 nek su skolske i dosadne 🥰
September, zao mi je zbog glupog dijabetesa☹️
Kiki ne znam puno nazalost o vrijednostima bete, pa ne mogu puno komentirati ali cure vise znaju i vjerujem da bude sve okej 😊😊🤞🤞
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji