Hvala ti pepermint, ali tu nema dobrih ljudi na ovom forumu. U to se uvjerim svaki put kad tu dodjem.😢 Nisam ni ja cvijeće, ali stvarno ima svakakvih slučajeva.🤭
A nisu me prihvatile ni kad sam bila ljubazna, a makar sad kad se zezam i "vrijeđam". 🤣 Ali nema veze, nisam došla tu traziti prijateljice.🤭 Hvala na lijepim riječima. Sve najbolje ti zelim.🤗
Btw Mare, znam tvoje ime i prezime, pa me nemoj ljutit da ga tu javno objavim skupa s tvojom gadnom facom . Kissi kissi🤗
Pa ... pa nisam ja Kamilica ...i da ga objavis ja iza svog imena i prezimena stojim za razliku od nekih ... a dobronamjeran savjet kao i svi tvoji kako ti kažeš su uvijek dobro došli.... to što si ti isfrustrirana i jedino što znaš je nekog vrijeđati to je drugi par cipela... a kad mi neko ide vrijeđati na račun nečijeg izgleda odmah znaš da je dijete u glavi ... i ono moja mama je bolja mama od tvoje 🤣srećo neznam kad se bere kamilica ali od tolike paučine dole koju imaš neke te neko obere i opere čim prije ... i svakako sretno ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala ti pepermint, ali tu nema dobrih ljudi na ovom forumu. U to se uvjerim svaki put kad tu dodjem.😢 Nisam ni ja cvijeće, ali stvarno ima svakakvih slučajeva.🤭
A nisu me prihvatile ni kad sam bila ljubazna, a makar sad kad se zezam i "vrijeđam". 🤣 Ali nema veze, nisam došla tu traziti prijateljice.🤭 Hvala na lijepim riječima. Sve najbolje ti zelim.🤗
I ps...sve što je napisala pepermit mislim i ja...ali se s tobom očito nemoze razgovarati na lijep način...
Odmori se možda će sutra biti bolje kako ti kažeš na plaži...😃
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure kad vidite taj nick samo desno na ovaj 'kotacic' i prijavi adminu i skrolaj dalje, niti citati uopce sto pise, ne gadite si dan.
Maro jel pijes sto za tsh? Cekamo tebe i mariju u pon s dobrim vijestima 😊😊
Evo o ovakvim zločestim osobama ja pričam.🙄 Konkretno njoj nikad ništa ruzno nisam rekla osim da je vlajina. Ali ona me svejedno ne podnosi. Jer je zločesta. Pa se čudi šta ne moze zatrudnit. 🤷🏼♀️
I ps…sve što je napisala pepermit mislim i ja…ali se s tobom očito nemoze razgovarati na lijep način…
Odmori se možda će sutra biti bolje kako ti kažeš na plaži…😃
Ja kad pokušam "na lijep način" nitko me ne doživljava. 😢 Pa moram udrit kontru da me se doživi. I uspije svaki put. 🤭
Cure kad vidite taj nick samo desno na ovaj 'kotacic' i prijavi adminu i skrolaj dalje, niti citati uopce sto pise, ne gadite si dan.
Da, da.. Pijem euthyrox.
Ne mogu dočekati ponedjeljak, pa da mogu podijelit s bližima dobre vijesti.
Jaoo sretno u pon i javi nam sve 😊
Vidim da si u 4.mj imala missed ab, jesi radila kakve pretrage nakon toga i piješ li što od vitamina i sl?
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Zna li itko sto je s bellanaa? Trebala je vaditi betu još prošli tj 🙄
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da, da.. Pijem euthyrox.
Vidim da si u 4.mj imala missed ab, jesi radila kakve pretrage nakon toga i piješ li što od vitamina i sl?
Radila sam briseve, ok.
Uzimala sam alternativni lijek za upale mjehura s kojima godinama vodim borbu i mislim da sam uspjela pobijediti i da je to iza mene.
Uzimam folnu i duphaston
Ahaa.
Duphaston ti je dr preporučio? Zašto ga uzimas
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da, da.. Pijem euthyrox.
Radila sam briseve, ok.
Uzimala sam alternativni lijek za upale mjehura s kojima godinama vodim borbu i mislim da sam uspjela pobijediti i da je to iza mene.
Uzimam folnu i duphaston
Ahaa.
Da, mislim da se ne može na svoju ruku. Dao mi ga je čisto preventivno radi relativno nedavnog spontanog. Ono podržava trudnoću, ne može naškoditi, osim što imam akni više nego u pubertetu 🙈
Meni nije ništa preporučio..ja pijem samo one vitamine za planiranje trudnoće. A i to jer ja želim.
Jaoo nije valjda da su se akne pojavile 😅
Koji dpo si imala plus na testu? Kakvi su ti ciklusi?
Ja sad malo ispitujem , ne zamjeri 😅
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da, da.. Pijem euthyrox.
Radila sam briseve, ok.
Uzimam folnu i duphaston
Ahaa.
Da, mislim da se ne može na svoju ruku. Dao mi ga je čisto preventivno radi relativno nedavnog spontanog. Ono podržava trudnoću, ne može naškoditi, osim što imam akni više nego u pubertetu 🙈
Meni nije ništa preporučio..ja pijem samo one vitamine za planiranje trudnoće. A i to jer ja želim.
Jaoo nije valjda da su se akne pojavile 😅
Koji dpo si imala plus na testu? Kakvi su ti ciklusi?
Ja sad malo ispitujem , ne zamjeri 😅
Jesu i to nema gdje nisu 😂
Ciklusi redoviti, 28 dana, iako imam blagi pcos.
8.dan test blijed ko snijeg, 10.dan sjena sjene, ovdje na forumu su mi je primijetili, ja sam mislila da umišljam 😅 11.dan tek se vidila blaga crtica
Ma daj.. znači već 10.dan se vidjelo nešto. Imaš možda fotku od oba dana, 10.i 11.dan?
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji