Garawa zao mi je znam kako se osjecas jer i ja imam dijete i kad nisam mogla drugo isto mi je bilo grozno tako da mi nije bila neka utjeha sto vec imam iako bi trebala biti,mozda ti je ovo samo trenutna faza i das se opet u akciju ❤️❤️❤️
Pa realno nije mi neka utjeha i teško mi je zaista..
Samo predugo ovo sve traje i zbilja mi je dosta..
Znaš kad dođeš do granice pucanja i ne ide dalje.. tako se ja sada osjećam..
Kud je postupak krenuo naopako, pa prekinuta stimulacija..pa prebolna punkcija.. ne želim to više prolaziti.
Znam kako ti je.Ja imam djevojcicu ali bas zelim jos jedno dijete,nakon spontanog mi je mnogo lose bilo.Termin je trebao biti prosli mjeces da je sve bilo kako treba,cijeli mjesec sam preplakala i mislila kakp sam mozda trebala imati bebu
I moj test danas na 13dpo bijel.nista idemo dalje. Sutra bi trebala dobiti.
Garawa žao mi je zbog negativnog testa 🙁
Ružica to su sve bile sjene i to sive..roze su bile kod September I ona je trudna...ne sjećam se da sam još kod nekog vidila rozu crticu 🤔 i to sam odmah i rekla, sive sjene nisu pozitivan test
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Montenegrina
Znam kako ti je.Ja imam djevojcicu ali bas zelim jos jedno dijete,nakon spontanog mi je mnogo lose bilo.Termin je trebao biti prosli mjeces da je sve bilo kako treba,cijeli mjesec sam preplakala i mislila kakp sam mozda trebala imati bebu
Duša me zabolila kad sam pročitala. Imala sam spontani i stalno mi je u glavi isto.. šta bi bilo kad bi bilo. U 3.mj sam trebala roditi i to će mi vjerojatno biti najgori mjesec i teško će mi biti taj mjesec.
Pretpostavljam da je vama još gore jer imate već dijete i znate što ste izgubili, meni je trebala biti prva beba.
Moramo biti jake i moliti se Bogu❤
Sve će doći na svoje!!!
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Bella, September,
Neka budu skolske i dosadne trudnoce.
Nadam se Bella da si spremna na blizance. 😎
Garawa,
Ti nisi ona koja odustaje.
Stisni zube, ispusi se i kreci dalje. Mozes to!
Montenegrina
Duša me zabolila kad sam pročitala. Imala sam spontani i stalno mi je u glavi isto.. šta bi bilo kad bi bilo. U 3.mj sam trebala roditi i to će mi vjerojatno biti najgori mjesec i teško će mi biti taj mjesec.
Pretpostavljam da je vama još gore jer imate već dijete i znate što ste izgubili, meni je trebala biti prva beba.
Sve će doći na svoje!!!
Naravno da ce sve doci na svoje samo treba imati vjere.♥️
Montenegrina
Sve će doći na svoje!!!
Ne treba se ubijati u pojam niti razmišljati što bi bilo kad bi bilo, moj termin je trebao biti u 1.mj ali eto, izbjegavam razmišljati o tome i računati koliko bih sad bila trudna i sl. Nemam od toga ništa, samo sebi stetim . Normalno da je teško i da misliš o tome svaki dan ali život ide dalje. Zbog sebe moram biti optimistična i vjerovati da će uskoro biti sve dobro 😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Anee,
Ja sam tu prilagala sliku i vjeruj mi nije bila siva...a nisam bila trudna očito ili neka rana biokemijska sto sumnjam...
Cure, kod mene 6 dpo, gusti bijeli iscjedak. Pijem duphaston pa je to vjerojatnije od njega a ne kao znak trudnoce zar ne?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Garawa zao mi je znam kako se osjecas jer i ja imam dijete i kad nisam mogla drugo isto mi je bilo grozno tako da mi nije bila neka utjeha sto vec imam iako bi trebala biti,mozda ti je ovo samo trenutna faza i das se opet u akciju ❤️❤️❤️
Kud je postupak krenuo naopako, pa prekinuta stimulacija..pa prebolna punkcija.. ne želim to više prolaziti.
Sve je u trenutku kad ti je teško teško racionalno sagledavati, tražiti neke utjehe.. Treba svaku tugu odtugovati, nismo programirani da se s nečim pomirimo, a niti smo programirani da možemo izdržati terete koje nosimo na leđima, nažalost predugo…
Sve što si prošla je bilo teško, baš mi je žao… glim 💜
Nekad mislim da me ovo trajno promijenilo, a svjesna sam da nisam ni znala svoju snagu.
Trenutno te vjerujem ništa ne tješi, odtuguj, a onda se vrati životu punim plućima…
Ja cu se u potpunosti složiti s tobom... moj muž je baš jučer rekao " ljube, mi smo očito toliko pametni i jakii da uvijek po sve moramo doći težim putem"...
Tako i to što si ti napisala. Nisi ni znala koliko snage imaš. A baš toliko dobiješ, točno onoliko koliko možeš podnijeti. Dakle, rođeni smo borci i jači smo negoli mislimo..🙏🥰
Zato svima vama zelim prvo puno snage za izdržati svaki trenutak.. a onda i da se sreća osmjehne..😊
...
Garawa- jako mi je žao.. želim ti snagu da sve ovo lakše prebrodite, ljubavi i razumijevanja.❤
...
Ja sam se priključila na temu mpo.. od ponedjeljka krećemo skupljati nalaze, obavljati preglede, konzultacije.. volim vas puno i svima želim sve najbolje 🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sve je u trenutku kad ti je teško teško racionalno sagledavati, tražiti neke utjehe.. Treba svaku tugu odtugovati, nismo programirani da se s nečim pomirimo, a niti smo programirani da možemo izdržati terete koje nosimo na leđima, nažalost predugo…
Sve što si prošla je bilo teško, baš mi je žao… glim 💜
Nekad mislim da me ovo trajno promijenilo, a svjesna sam da nisam ni znala svoju snagu.
Trenutno te vjerujem ništa ne tješi, odtuguj, a onda se vrati životu punim plućima…
Ja cu se u potpunosti složiti s tobom… moj muž je baš jučer rekao " ljube, mi smo očito toliko pametni i jakii da uvijek po sve moramo doći težim putem"…
Tako i to što si ti napisala. Nisi ni znala koliko snage imaš. A baš toliko dobiješ, točno onoliko koliko možeš podnijeti. Dakle, rođeni smo borci i jači smo negoli mislimo..🙏🥰
Zato svima vama zelim prvo puno snage za izdržati svaki trenutak.. a onda i da se sreća osmjehne..😊
…
Garawa- jako mi je žao.. želim ti snagu da sve ovo lakše prebrodite, ljubavi i razumijevanja.❤
…
Ja sam se priključila na temu mpo.. od ponedjeljka krećemo skupljati nalaze, obavljati preglede, konzultacije.. volim vas puno i svima želim sve najbolje 🥰
Sretno Tratincice meni stizu dvojceki ako Bog da da bude sve ok pocetkom prvog mjeseca putem ivf- a
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji