Ja ni jednom nisam kmeÄala o niÄem, ali ti ipak imaÅ” potrebu stavljati me u isti koÅ” sa svima na koje si ljuta i frustrirana. Isto tako nisam bila nikad bolesno negativna, dapaÄe, dopala mi se ideja koju je Mare imala da se treba svaki dan dva puta seksati, veÄ sam vidjela muža kako ga kopÄaju na aparate nakon plodnih danaĀ šĀ I iskreno sam se nadala da ovdje ima normalnih cura koje žele skupa pratiti trakice i navijati za plusiÄe, ali iskreno izgubim motivaciju kad vidim da se nekome poželi da nije trudna i da joj se komentira da možda djeca nisu za nju, a ona nije pala s marsa na ovu temu, s razlogom je tu. Ne shvaÄam jednostavno tu potrebu za takvim komentarima. Ja se s 23 godine nisam mogla zamisliti da želim imati bebu jer sam studirala, putovala, uživala i izlazila i tek mi je sad s 31 doÅ”la želja i posložila sam si sve uvjete za to. Ali, svi smo razliÄiti, imamo razliÄite stavove, želje i životne situacije. Ako netko želi s 18 imati bebu, ja Äu prva navijati za + na testu, jer je to NJEZIN test i NJEZIN život. I ako je doÅ”la na forum na kojem se piÅ”e o tome, nema razloga da se vrijeda nju i muža i da joj se želi da ne ostane trudna! Takav naÄin komunikacije je totalno neprimjeren i nepotreban na ovom forumu. I mislim da bi bilo viÅ”e zezancije i opuÅ”tenih tema da se cure koje Äitaju ovo odluÄe javiti (a i sama sam bila jedna od tih koje se nisu htjele javiti zbog ovakvih napada i komentara). Eto, kamilice, poruka od jedne autentiÄne neklonirane nove Älanice, bez vrijedanja, ali s poukom koju sam dobila od one iste mame iz Äije sam rupe prije 31 godinu izaÅ”la, ako nemaÅ” neÅ”to lijepo za reÄi, radije Å”utiĀ šĀ ovo je zadnji post na koji ti ikad odgovaram, ne namjeravam se dalje raspravljati, želim ti sve najbolje u životu!Ā šš

š©š» 34
š§š¼ 40
š§š¼ 8/2023.
#2 kreÄemo 04./2025.
ā 12.6. š„³
UZV 4.7. ā¤ļø 7+0
UZV 8.8. ā¤ļø 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka š
ā³ UZV 06.10.
Kad je u pitanju izbor Äaj ili kava, uvijek biram kavicu⦠A kada pijem Äaj nikada ne uzimam kamilicu, jednostavno postoje bolji po pitanju svih tegoba na koje Kamilica djeluje⦠Ignoriram sve Å”to je drugorazredno, a to je definitivno Äaj od kamilice, isto savjetujem i vama cure.
Nije bitno Å”to se piÅ”e, nego tko piÅ”e, a taj netko tko piÅ”e nema nikakav kredibilitet i njene rijeÄi nemaju težinu.
Fokusirajte se na dobre cure. Samo dobro, samo pozitiva. š
Kakva pozitiva? š¤£š¤£š¤£Pa na ovom forumu sve prÅ”ti od ogorÄenosti, kmeÄanja i frustracija. Ja sam jedina svijetla i pozitivna toÄka. I za razliku od nekih tu "pozitivnih" nikome ne prijetim smrÄu nego Å”irim ljubav i zezanciju. š¤š„³š¤©
Ja ni jednom nisam kmeÄala o niÄem, ali ti ipak imaÅ” potrebu stavljati me u isti koÅ” sa svima na koje si ljuta i frustrirana. Isto tako nisam bila nikad bolesno negativna, dapaÄe, dopala mi se ideja koju je Mare imala da se treba svaki dan dva puta seksati, veÄ sam vidjela muža kako ga kopÄaju na aparate nakon plodnih današI iskreno sam se nadala da ovdje ima normalnih cura koje žele skupa pratiti trakice i navijati za plusiÄe, ali iskreno izgubim motivaciju kad vidim da se nekome poželi da nije trudna i da joj se komentira da možda djeca nisu za nju, a ona nije pala s marsa na ovu temu, s razlogom je tu. Ne shvaÄam jednostavno tu potrebu za takvim komentarima. Ja se s 23 godine nisam mogla zamisliti da želim imati bebu jer sam studirala, putovala, uživala i izlazila i tek mi je sad s 31 doÅ”la želja i posložila sam si sve uvjete za to. Ali, svi smo razliÄiti, imamo razliÄite stavove, želje i životne situacije. Ako netko želi s 18 imati bebu, ja Äu prva navijati za + na testu, jer je to NJEZIN test i NJEZIN život. I ako je doÅ”la na forum na kojem se piÅ”e o tome, nema razloga da se vrijeda nju i muža i da joj se želi da ne ostane trudna! Takav naÄin komunikacije je totalno neprimjeren i nepotreban na ovom forumu. I mislim da bi bilo viÅ”e zezancije i opuÅ”tenih tema da se cure koje Äitaju ovo odluÄe javiti (a i sama sam bila jedna od tih koje se nisu htjele javiti zbog ovakvih napada i komentara). Eto, kamilice, poruka od jedne autentiÄne neklonirane nove Älanice, bez vrijedanja, ali s poukom koju sam dobila od one iste mame iz Äije sam rupe prije 31 godinu izaÅ”la, ako nemaÅ” neÅ”to lijepo za reÄi, radije Å”utišovo je zadnji post na koji ti ikad odgovaram, ne namjeravam se dalje raspravljati, želim ti sve najbolje u životu!šš
Samo da ti odgovorim ovo za TratinÄicu. Di sam ja vrijeÄala nju ili muža? Iz zajebancije sam napisala da ga ostavi i naÄe drugog kad je veÄ navalila imat dijete, i to je vrijeÄanje? Meni je to dobronamjerni savjet. Isto kao Å”to je ona meni napisala da se ugaÅ”im i skinem joj se, s citiram, "k*rca* .
Meni je to vrijeÄanje, a vama pretpostavljaam dobronamjerni savjet?? š¤£š¤£š¤£
Zato nemojmo biti licemjerni. Ako se njeno tolerira, mora se i moje. Ako se moje ne tolerira, ne smije se ni njeno. Bez dvostrukih kriterija.
I tebi sve najbolje! š„³
Po meni, a sigurna sam i drugim curama, narocito Tratincici nije zajebancija da kazes da ostavi muza i nade drugog.. tebi je sve ovo zabava nama nije i onda nemoj to i dalje raditi samo zato jer je tebi zabavno, NAMA NIJE!!! Odi na neki forum gdje se mozes zajebavat, ne ovdje..
Ma vidiÅ” da je meni napisala da bi ostavila muža i naÅ”la drugog, a dva posta nakon napiÅ”e da nikad nebi ostavila muža zbog toga..š¤£š¤£š¤£š¤£
Bit Äe da joj se malo brkaju daskice u glavici..š¤£

Trudimo se od 9/21.
š±āāļø24- PCOS, šāāļø28- Azzospermia, mTese ā
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22š„/--10 odliÄnih š§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
ā¢Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka š
Po meni, a sigurna sam i drugim curama, narocito Tratincici nije zajebancija da kazes da ostavi muza i nade drugog.. tebi je sve ovo zabava nama nije i onda nemoj to i dalje raditi samo zato jer je tebi zabavno, NAMA NIJE!!! Odi na neki forum gdje se mozes zajebavat, ne ovdje..
Why so serious? š¤£š¤£š¤£ ZaÅ”to ga ne bi ostavila? Pa brakovi se raspadaju i zbog manjih stvari nego Å”to je ta. I Å”ta se uopÄe udavala s 22 ako nije bila trudna ?š Da se nije kao dijete udala, ne bi sad imala problema.š¤·š¼āāļø
Cure, sve moze Äekati, i djeca i udaja. Ne žurite nigdje. Mladost je da se uživa, a ne hoda po bolnicama. š¤
Ma vidiÅ” da je meni napisala da bi ostavila muža i naÅ”la drugog, a dva posta nakon napiÅ”e da nikad nebi ostavila muža zbog toga..š¤£š¤£š¤£š¤£
Pa ja ne bi jer ne zelim djecu pa mi ne bi bilo briga Å”ta je neplodan. Tebe je briga jer oÄajniÄki zeliÅ” djecu pa ti ne preostaje drugo nego da ga ostaviÅ”. I naÄeÅ” drugog. I on bi tebe ostavio da je obrnuta situacija, trust me. Možda ne odmah, ali nakon par godina sigurno. Sorry. š„³
Umjesto da kmeÄiÅ” budi sretna Å”to nije u tebi problem. Novog muža lako naÄeÅ”. Ionako veÄina njih koje se prerano udaju prerastu te tipove kad sazriju malo. Pa se rastanu do 30-e. A pogotovo ako ima koji problemÄiÄ. That's life. š¤·š¼āāļø
Zato, nemoj, nemoj se udaaaavati nikaaaadaaa, nikaaaadaaa....šš„³š¤£
Vidim i ne vjerujem, tocno je za Vrapce.. pukla ko kokica š š š
Vas dvije skupa IQ manji od 100 š¤£
Pa ja ne bi jer ne zelim djecu pa mi ne bi bilo briga Å”ta je neplodan. Tebe je briga jer oÄajniÄki zeliÅ” djecu pa ti ne preostaje drugo nego da ga ostaviÅ”. I naÄeÅ” drugog. I on bi tebe ostavio da je obrnuta situacija, trust me. Možda ne odmah, ali nakon par godina sigurno. Sorry. š„³
Pod hitno ga trebaÅ”" dobit" jer ÄeÅ” od tolike frustracije i oÄito "nejebice"Ā ispucat na živce koje realno nisu na ovom forumu vec u tvojoj glavi ... ako ni to ne pomogne pravac na predivan otok Rab na psiholoÅ”ku rehabilitaciju ...i svakako sretno šsamo pozitivaĀ
Sin J.š21.11.2022
30.5.2024 Braco P.š
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji