I garawa svaka ti čast sto si odlučila odustati od postupaka nakon 2-3 godine pokušavanja. Kako si sama rekla , oboje imate djecu. Nemate za čim zalit. Niti razloga prolaziti kroz tu svu torturu. Uzivajte u zivotu. 👏🤗
Kad je u pitanju izbor čaj ili kava, uvijek biram kavicu... A kada pijem čaj nikada ne uzimam kamilicu, jednostavno postoje bolji po pitanju svih tegoba na koje Kamilica djeluje... Ignoriram sve što je drugorazredno, a to je definitivno čaj od kamilice, isto savjetujem i vama cure.
Nije bitno što se piše, nego tko piše, a taj netko tko piše nema nikakav kredibilitet i njene riječi nemaju težinu.
Fokusirajte se na dobre cure. Samo dobro, samo pozitiva. 💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ovo je prvi i zadnji post na koji ti odgovaram. Izašla sam iz mamine rupe prije 31 godinu 😉 i prije 11 sam upoznala divnog čovjeka kojeg svaki dan volim sve više. Prije 4 smo tu ljubav odlučili okruniti brakom. U meduvremenu smo posložili karijere i sredili stambeno pitanje i prije 4 mjeseca se odlučili da je vrijeme da proširimo svoju malu obitelj. S obzirom da nije uspjelo od prve, odlučila sam potražiti neki forum da dobijem ideje što i kako isprobati da malo ubrzamo taj proces i da u glupom two week waitu ubijem 2 tjedna i pričam malo s curama koje su u istoj situaciji. A naišla sam na brdo izmišljanja, drama, klanova, meksičkih sapunica. Žalosno je ovo pitanje čiji sam klon, jer očito je na ovom forumu čudno da se pojavi netko novi tko samo želi biti lovac na ovulaciju i dobiti bebu 🤷♀️ odmah idemo u teorije zavjere i 10 fejk profila i ne znam kakvih gluposti… i apsolutno nisam očekivala ovakav način komunikacije. Da mi se išlo na forum o mržnji drugih nacionalnosti ili uvredama po bilo kakvoj osnovi, ne bih došla na ovaj. As simple as that.
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Ja ni jednom nisam kmečala o ničem, ali ti ipak imaš potrebu stavljati me u isti koš sa svima na koje si ljuta i frustrirana. Isto tako nisam bila nikad bolesno negativna, dapače, dopala mi se ideja koju je Mare imala da se treba svaki dan dva puta seksati, već sam vidjela muža kako ga kopčaju na aparate nakon plodnih dana 😂 I iskreno sam se nadala da ovdje ima normalnih cura koje žele skupa pratiti trakice i navijati za plusiće, ali iskreno izgubim motivaciju kad vidim da se nekome poželi da nije trudna i da joj se komentira da možda djeca nisu za nju, a ona nije pala s marsa na ovu temu, s razlogom je tu. Ne shvaćam jednostavno tu potrebu za takvim komentarima. Ja se s 23 godine nisam mogla zamisliti da želim imati bebu jer sam studirala, putovala, uživala i izlazila i tek mi je sad s 31 došla želja i posložila sam si sve uvjete za to. Ali, svi smo različiti, imamo različite stavove, želje i životne situacije. Ako netko želi s 18 imati bebu, ja ću prva navijati za + na testu, jer je to NJEZIN test i NJEZIN život. I ako je došla na forum na kojem se piše o tome, nema razloga da se vrijeda nju i muža i da joj se želi da ne ostane trudna! Takav način komunikacije je totalno neprimjeren i nepotreban na ovom forumu. I mislim da bi bilo više zezancije i opuštenih tema da se cure koje čitaju ovo odluče javiti (a i sama sam bila jedna od tih koje se nisu htjele javiti zbog ovakvih napada i komentara). Eto, kamilice, poruka od jedne autentične neklonirane nove članice, bez vrijedanja, ali s poukom koju sam dobila od one iste mame iz čije sam rupe prije 31 godinu izašla, ako nemaš nešto lijepo za reći, radije šuti 😉 ovo je zadnji post na koji ti ikad odgovaram, ne namjeravam se dalje raspravljati, želim ti sve najbolje u životu! 😉🍀
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Kad je u pitanju izbor čaj ili kava, uvijek biram kavicu… A kada pijem čaj nikada ne uzimam kamilicu, jednostavno postoje bolji po pitanju svih tegoba na koje Kamilica djeluje… Ignoriram sve što je drugorazredno, a to je definitivno čaj od kamilice, isto savjetujem i vama cure.
Nije bitno što se piše, nego tko piše, a taj netko tko piše nema nikakav kredibilitet i njene riječi nemaju težinu.
Fokusirajte se na dobre cure. Samo dobro, samo pozitiva. 💜
Kakva pozitiva? 🤣🤣🤣Pa na ovom forumu sve pršti od ogorčenosti, kmečanja i frustracija. Ja sam jedina svijetla i pozitivna točka. I za razliku od nekih tu "pozitivnih" nikome ne prijetim smrću nego širim ljubav i zezanciju. 🤗🥳🤩
Ja ni jednom nisam kmečala o ničem, ali ti ipak imaš potrebu stavljati me u isti koš sa svima na koje si ljuta i frustrirana. Isto tako nisam bila nikad bolesno negativna, dapače, dopala mi se ideja koju je Mare imala da se treba svaki dan dva puta seksati, već sam vidjela muža kako ga kopčaju na aparate nakon plodnih dana😂I iskreno sam se nadala da ovdje ima normalnih cura koje žele skupa pratiti trakice i navijati za plusiće, ali iskreno izgubim motivaciju kad vidim da se nekome poželi da nije trudna i da joj se komentira da možda djeca nisu za nju, a ona nije pala s marsa na ovu temu, s razlogom je tu. Ne shvaćam jednostavno tu potrebu za takvim komentarima. Ja se s 23 godine nisam mogla zamisliti da želim imati bebu jer sam studirala, putovala, uživala i izlazila i tek mi je sad s 31 došla želja i posložila sam si sve uvjete za to. Ali, svi smo različiti, imamo različite stavove, želje i životne situacije. Ako netko želi s 18 imati bebu, ja ću prva navijati za + na testu, jer je to NJEZIN test i NJEZIN život. I ako je došla na forum na kojem se piše o tome, nema razloga da se vrijeda nju i muža i da joj se želi da ne ostane trudna! Takav način komunikacije je totalno neprimjeren i nepotreban na ovom forumu. I mislim da bi bilo više zezancije i opuštenih tema da se cure koje čitaju ovo odluče javiti (a i sama sam bila jedna od tih koje se nisu htjele javiti zbog ovakvih napada i komentara). Eto, kamilice, poruka od jedne autentične neklonirane nove članice, bez vrijedanja, ali s poukom koju sam dobila od one iste mame iz čije sam rupe prije 31 godinu izašla, ako nemaš nešto lijepo za reći, radije šuti😉ovo je zadnji post na koji ti ikad odgovaram, ne namjeravam se dalje raspravljati, želim ti sve najbolje u životu!😉🍀
Samo da ti odgovorim ovo za Tratinčicu. Di sam ja vrijeđala nju ili muža? Iz zajebancije sam napisala da ga ostavi i nađe drugog kad je već navalila imat dijete, i to je vrijeđanje? Meni je to dobronamjerni savjet. Isto kao što je ona meni napisala da se ugašim i skinem joj se, s citiram, "k*rca* .
Meni je to vrijeđanje, a vama pretpostavljaam dobronamjerni savjet?? 🤣🤣🤣
Zato nemojmo biti licemjerni. Ako se njeno tolerira, mora se i moje. Ako se moje ne tolerira, ne smije se ni njeno. Bez dvostrukih kriterija.
I tebi sve najbolje! 🥳
Po meni, a sigurna sam i drugim curama, narocito Tratincici nije zajebancija da kazes da ostavi muza i nade drugog.. tebi je sve ovo zabava nama nije i onda nemoj to i dalje raditi samo zato jer je tebi zabavno, NAMA NIJE!!! Odi na neki forum gdje se mozes zajebavat, ne ovdje..
Ma vidiš da je meni napisala da bi ostavila muža i našla drugog, a dva posta nakon napiše da nikad nebi ostavila muža zbog toga..🤣🤣🤣🤣
Bit će da joj se malo brkaju daskice u glavici..🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Po meni, a sigurna sam i drugim curama, narocito Tratincici nije zajebancija da kazes da ostavi muza i nade drugog.. tebi je sve ovo zabava nama nije i onda nemoj to i dalje raditi samo zato jer je tebi zabavno, NAMA NIJE!!! Odi na neki forum gdje se mozes zajebavat, ne ovdje..
Why so serious? 🤣🤣🤣 Zašto ga ne bi ostavila? Pa brakovi se raspadaju i zbog manjih stvari nego što je ta. I šta se uopće udavala s 22 ako nije bila trudna ?😆 Da se nije kao dijete udala, ne bi sad imala problema.🤷🏼♀️
Cure, sve moze čekati, i djeca i udaja. Ne žurite nigdje. Mladost je da se uživa, a ne hoda po bolnicama. 🤗
Ma vidiš da je meni napisala da bi ostavila muža i našla drugog, a dva posta nakon napiše da nikad nebi ostavila muža zbog toga..🤣🤣🤣🤣
Bit će da joj se malo brkaju daskice u glavici..🤣
Pa ja ne bi jer ne zelim djecu pa mi ne bi bilo briga šta je neplodan. Tebe je briga jer očajnički zeliš djecu pa ti ne preostaje drugo nego da ga ostaviš. I nađeš drugog. I on bi tebe ostavio da je obrnuta situacija, trust me. Možda ne odmah, ali nakon par godina sigurno. Sorry. 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji