Garawa žao mi je.. drži se i samo hrabro! Znam da ti je dosta svega..piši nam ako ti je tako lakše ❤️
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutro.. .
Da me ne čekate dugo.. test negativan..
Stvarno mi je žao ... ☹️
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutro.. .
Da me ne čekate dugo.. test negativan..
Zao mi je. Ne znam sto rec a da ne bude klisej. Znas sama kako se osjecas i znam da nije lako. Teska je to borba za koju tako i tako ne znamo kako ce na kraju zavrsiti. A ni sami ne znam zasto nam je tako kako je i odgovor necemo dobiti nikada ali ostaje nam nada. Ona koja nas gura naprijed i tu trebamo naci snage za dalje. E odustajte. Dajte si vremena. Odmorite. Nije kasno nikad za nista. A cuda se desavaju. Znas kako je rekla Scarlett O Hara "....Na kraju krajeva, sutra je novi dan“ ❤️
Ružice ako znaš ući u takozvani dark web ,ima hrpa članaka na tu temu.. kako proizvođači namjerno stavljaju te crte kako bi žene izludile i kupovale sve više testova..a povezani su i sa farmacijom.. jer takva razočaranja potiču žene da piju antidepresive.
Sve urota do urote.
How yes No
Katastrofa.
Očito je najbolje izvaditi betu i bar znaš na čemu si .
To je istina, znam po sebi. Kad ugledaš prvu sjenu više si ne možeš pomoći, piškila bih još 100 testova, uzas
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Dobro jutro cure.Moj test na 8dpo bijel,bijel.Danas na 10 dpo vidim sjenu,ne smijem da se radujem ali se nadam da je prava🙂
Daj nam sliku.
Garawa zao mi je znam kako se osjecas jer i ja imam dijete i kad nisam mogla drugo isto mi je bilo grozno tako da mi nije bila neka utjeha sto vec imam iako bi trebala biti,mozda ti je ovo samo trenutna faza i das se opet u akciju ❤️❤️❤️
Pa realno nije mi neka utjeha i teško mi je zaista..
Samo predugo ovo sve traje i zbilja mi je dosta..
Znaš kad dođeš do granice pucanja i ne ide dalje.. tako se ja sada osjećam..
Kud je postupak krenuo naopako, pa prekinuta stimulacija..pa prebolna punkcija.. ne želim to više prolaziti.
Da razumijem te skroz meni je ivf isao lagano i sve po ps- u bez boli i stresa.Najgore mi je bilo svaki mjesec razočaranja i pokusavanja,bas sam cesto bila ajme.Meni se tako dogodi da mi je svega dosta ,al brzo mi se vrati zelja to me drzi ....ja mislim da ce to sve bit ok u tebe najiskrenije..
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Garawa, prije svega zao mi je za test. Pretpostavljam da imaš dovoljno iskustva kad misliš da više od testa nema ništa. Znam kakp se i sama osjećam svaki ciklus kad vidim nista a ti si se namučila više od mene. Što covjek pametno a utješno moźe reći? Utjeha je što imaš djecu, i nekad koliko god mi to htjeli onaj gore ima druge planove.
Dalje, bas cu pogledati za te testove ali ti nesto definitivno nije ok.
Odvratni su, zaradivati na takvim stvarima je čisti užas.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Garawa zao mi je znam kako se osjecas jer i ja imam dijete i kad nisam mogla drugo isto mi je bilo grozno tako da mi nije bila neka utjeha sto vec imam iako bi trebala biti,mozda ti je ovo samo trenutna faza i das se opet u akciju ❤️❤️❤️
Pa realno nije mi neka utjeha i teško mi je zaista..
Samo predugo ovo sve traje i zbilja mi je dosta..
Znaš kad dođeš do granice pucanja i ne ide dalje.. tako se ja sada osjećam..
Kud je postupak krenuo naopako, pa prekinuta stimulacija..pa prebolna punkcija.. ne želim to više prolaziti.
Sve je u trenutku kad ti je teško teško racionalno sagledavati, tražiti neke utjehe.. Treba svaku tugu odtugovati, nismo programirani da se s nečim pomirimo, a niti smo programirani da možemo izdržati terete koje nosimo na leđima, nažalost predugo...
Sve što si prošla je bilo teško, baš mi je žao... glim 💜
Nekad mislim da me ovo trajno promijenilo, a svjesna sam da nisam ni znala svoju snagu.
Trenutno te vjerujem ništa ne tješi, odtuguj, a onda se vrati životu punim plućima...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Kamilica znas ti me podsjecas na ovu nasu borbu ovdje sa Trudnocom. Koliko god mi to zeljeli i htjeli nikako nam ne dolazi. Ali jednog dana ce doci. Tako i ti. Krenes biti dobra i onda ga zeznes na kraju. Znas nakon svega ne mozes ocekivat da te netko odmah prihvati i zaboravi sve sta je bilo. Treba vremena i mmogo pristojnih i lijepih komentara da bi ih dobila nazad. Lako je nesto zeznut ali je tesko to ispraviti. A ti bi trebala pokusati mnogo puta dati lijep i primjeren komentar da bi ga dobila nazad. Probaj. Znas kako je lijepo kad te netko bodri i bude podrska. A ti ju ocito trebas jer inace ne bi bila ovdje. Isto kao i mi same. Ali podrska od osoba koje osjecaju isto sto i ti. A to smo mi i to si i ti. Zato pokazi da imas ljudskosti u sebi i vidit ces rezultat. Ali ne odustaj na prvom padu jer mnogo padova ces trebat proc da bi ti netko pruzio ruku. Ako zelis nasu podrsku pokazi se. U protivnom ja stvarno ne znam kako ti pomoc. Bilo bi mi zao da ne dozivis nesto tako lijepo.
Dobro jutro cure.Moj test na 8dpo bijel,bijel.Danas na 10 dpo vidim sjenu,ne smijem da se radujem ali se nadam da je prava🙂
Daj nam sliku.
Uzivo se stvarno vidi,ali na slici je ni ja ne mogu pronaci.🙂Meni se stavrno nisu javljale lazne crtice tako da vjerujem da je prava.
Sortiraj odgovore
Najstariji