Ova meni gore soli pamet da ono što se ja zajebavam da nađe drugog muža ne bi rekla ni najgorem neprijatelju. A ova Tratinčica koju brani meni govori da se ugušim. To bi rekla najgorem neprijatelju? 🤣
Jeste dvolične i licemjerne.👎
A ovakve zle osobe poput tratinčice iliti bolje rečeno trnja, su zasluzile to što im se događa. Karma is a bitch. I svemir zna kome će takvo nešto poslati, jer je netko zla osoba. 🤷🏼♀️ Nek' samo i dalje širi mrznju, neće nikad dobiti to što želi. Ja svima šaljem ljubav. 😍Makar niste zasluzile🤗
I sad dode tratincica i napise da se salila i sta onda? Kako ti se da vise stvarno…
Pa da, ja sam se šalila, ali naša teta Kamilica nema smisla za humor...😉😉
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ne mogu vjerovati da netko se može našaliti tako.
Zar to može biti predmet šale.
I ja ne mogu vjerovati da netko može napisati nekome da umre, a da nitko od vas ne reagira na to. Bitno da vi mene napadnete🤣
I zašto ne bi bio predmet šale? Nema nitko rak, niti je Bože mi prosti na samrti. Trebala bi žaliti neku balavicu koja sa 23 godine kmeči da joj muž nema dovoljno spremića? Ima i većih tragedija na ovom svijetu.🙄
Njoj bi poručila da joj je to znak od svemira da je za djecu prerano. I da djeca mozda i nisu za nju. Ili znak da muž nije za nju. Vrijeme će pokazati. Ja znam parove koji su se jako brzo razišli jer nisu mogli imati djece. I dobili dijete s novim partnerom. Sve ovisi koliko jako to želite. I da li ti je draži muž ili činjenica da imaš dijete. Ja se nikad ne bi razvela od muža da je neplodan jer mi djeca nisu prioritet. Neka druga bi se razvela odmah. Ali nije tragedija razvesti se i s drugim traziti ono što ti ovaj ne može dati. Bilo to dijete ili ljubav ili materijalna sigurnost.
Ali nema žurbe za razvodom. I još manje za djecom. Tek su joj 23. Kako rekoh, udat će se ona još 2-3 puta. 🥳
Kad pročitam pojedine komentare na ovom forumu shvaćam zašto sam 3 mjeseca razmišljala hoću li se priključiti ili ne. Shvatila sam da je ipak ovdje puno više dobronamjernih cura i žena kojima nikad nije teško reći lijepu riječ ili utješiti nekoga... Pa drage žene, možemo li please baciti totalni ignore na trolove i jednostavno preskočiti svaki pokušaj provokacije koji hrani dotične? Mislim da svaki plusić tu nekome izaziva dodatne 3 sijede na glavi pa treba ispucavati frustracije.
Tratinčice, ja ti od sveg srca želim da čim prije popravite spermio i da rodiš i 10 djece ako to želiš ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Ma
Kad pročitam pojedine komentare na ovom forumu shvaćam zašto sam 3 mjeseca razmišljala hoću li se priključiti ili ne. Shvatila sam da je ipak ovdje puno više dobronamjernih cura i žena kojima nikad nije teško reći lijepu riječ ili utješiti nekoga… Pa drage žene, možemo li please baciti totalni ignore na trolove i jednostavno preskočiti svaki pokušaj provokacije koji hrani dotične? Mislim da svaki plusić tu nekome izaziva dodatne 3 sijede na glavi pa treba ispucavati frustracije.
Tratinčice, ja ti od sveg srca želim da čim prije popravite spermio i da rodiš i 10 djece ako to želiš ❤️
Ja to nisam mogla ignorirati, ne mogu vjerovati da netko može tako nešto napisati nekome tko je u teškom trenutku.
Ma znam, ali ja sam čitala zadnjih par mjeseci i vidla sve gadosti ovdje napisane i bila blago rečeno zgrožena. Ali isto tako sam i skužila da treba baciti apsolutni ignore na SVE i jednostavno se praviti da nitko ne vidi, to je jedini način da ovo stane. Svaka budala ima svoje veselje.
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Kad pročitam pojedine komentare na ovom forumu shvaćam zašto sam 3 mjeseca razmišljala hoću li se priključiti ili ne. Shvatila sam da je ipak ovdje puno više dobronamjernih cura i žena kojima nikad nije teško reći lijepu riječ ili utješiti nekoga… Pa drage žene, možemo li please baciti totalni ignore na trolove i jednostavno preskočiti svaki pokušaj provokacije koji hrani dotične? Mislim da svaki plusić tu nekome izaziva dodatne 3 sijede na glavi pa treba ispucavati frustracije.
Ja to nisam mogla ignorirati, ne mogu vjerovati da netko može tako nešto napisati nekome tko je u teškom trenutku.
Opet ignoriraš to što mi je ona napisala da se ugušim? Za en povjerovat 🤣🤣🤣🤣
MaKad pročitam pojedine komentare na ovom forumu shvaćam zašto sam 3 mjeseca razmišljala hoću li se priključiti ili ne. Shvatila sam da je ipak ovdje puno više dobronamjernih cura i žena kojima nikad nije teško reći lijepu riječ ili utješiti nekoga… Pa drage žene, možemo li please baciti totalni ignore na trolove i jednostavno preskočiti svaki pokušaj provokacije koji hrani dotične? Mislim da svaki plusić tu nekome izaziva dodatne 3 sijede na glavi pa treba ispucavati frustracije.
Ma znam, ali ja sam čitala zadnjih par mjeseci i vidla sve gadosti ovdje napisane i bila blago rečeno zgrožena. Ali isto tako sam i skužila da treba baciti apsolutni ignore na SVE i jednostavno se praviti da nitko ne vidi, to je jedini način da ovo stane. Svaka budala ima svoje veselje.
A iz koje si rupe ti izašla ili točnije, čiji si klon?
Ja na ovu temu donosim zajebanciju dok vi smrtno ozbiljne kmečite kao da ste na kemoterapijama boze mi prosti, a ne na temi za pravljenje djece. Zapitajte se onda zašto vam ne ide. Jer ste bolesno negativne 🤷🏼♀️
Ne mogu vjerovati da netko se može našaliti tako.
Zar to može biti predmet šale.
I ja ne mogu vjerovati da netko može napisati nekome da umre, a da nitko od vas ne reagira na to. Bitno da vi mene napadnete🤣
I zašto ne bi bio predmet šale? Nema nitko rak, niti je Bože mi prosti na samrti. Trebala bi žaliti neku balavicu koja sa 23 godine kmeči da joj muž nema dovoljno spremića? Ima i većih tragedija na ovom svijetu.🙄
Njoj bi poručila da joj je to znak od svemira da je za djecu prerano. I da djeca mozda i nisu za nju. Ili znak da muž nije za nju. Vrijeme će pokazati. Ja znam parove koji su se jako brzo razišli jer nisu mogli imati djece. I dobili dijete s novim partnerom. Sve ovisi koliko jako to želite. I da li ti je draži muž ili činjenica da imaš dijete. Ja se nikad ne bi razvela od muža da je neplodan jer mi djeca nisu prioritet. Neka druga bi se razvela odmah. Ali nije tragedija razvesti se i s drugim traziti ono što ti ovaj ne može dati. Bilo to dijete ili ljubav ili materijalna sigurnost.
Ali nema žurbe za razvodom. I još manje za djecom. Tek su joj 23. Kako rekoh, udat će se ona još 2-3 puta. 🥳
Ajde razguli vise s foruma, tu svima zelis zlo i drago ti je da netko ne moze ili se muci dobiti dijete, a mi smo onda zlobne??! Pa cujes ti sebe?! Sudit ce ti onaj gore.. Daj nas se okani vise i nadi si zivot! Ovo ti nije nikakva zabava, jedino je tebi zabavno nikom drugom i jos uzivas u tome.. jesi se zapitala kakva si osoba, sta bi tvoji roditelji mislili o tebi, jel bi bili sretni?!
Ti meni govoriš da razgulim koja si došla jučer, i dosadna si za popizdit? 🤣
Ako tebi pravljenje djece nije zabava onda se zapitaj šta nije u redu s tobom. I koliko znam ti si trudna, i ne znam šta više kmečiš na ovoj temi 🤷🏼♀️
Ja sam tu samo iz zajebancije. Očito. Svi koji to ne vide su umno zaostali nažalost. 🤷🏼♀️
Ali od svega mi najviše smeta kako se svaka moja zajebancija protumači na jedan način. A kad druga strana meni napiše 200 x gore stvari, prijeti smrću i slično, to nitko ne zeli komentirati. Svi šute.
Pa ajde budite face pa i to kritizirajte. Zašto podrzavate govor mržnje drage žene? 🤷🏼♀️
Samo se mene ovdje napada, drugima se ne smije ne daj Bože zamjeriti, iako su te druge zapravo zlonamjerne. Ja se samo sprdam. One misle ozbiljno. Ćorave ste ako to ne vidite.
Rodit će ona, ali nakon 30-e, i ne s ovim mužem.
Premlada je, a on je neplodan nažalost.🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji