Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 šŸ”†
    03. Kolovoz 2022. 15:51

Kamilica2

Mia ja drzim fige da nisi trudna 🤣🤣🤣

A tebeĀ oduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.

šŸ™†ā€ā™€ļø25g /šŸ™†šŸ½ā€ā™‚ļø25g

šŸ”¬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    šŸ„ Beta plus
    Spermiogram āœ”ļø
    šŸ’Š duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol āŒ
    18.07 āž•ā¤ļø
    05.08 kuca nam srčeko šŸ¤—ā¤ļøšŸ„°

" Ta Bogu niÅ”ta nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"šŸ¤šŸ™

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 16:25

Mia21998 šŸ”†

Kamilica2

A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.

Pa ja ti zelim dobro, da sebi ne upropastiÅ” život. JoÅ” si balavica. Ima vređeuza dječurliju šŸ¤—

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 16:25

*ima vremena 🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:30

_Sayuri_

Mia21998 šŸ”†

Kamilica2

A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.
    Miane reaguj na provokacije, vidis iz njenog ponasanja i stava prema djeci i roditeljima kakav je njen odnos sa njima, vidi se da joj se roditelji nikad nisu posvetili, a ni ona njima. Vidis da ne nije briga za oca i majku. To je patologija i ne mozes tu nista. Misli ako ona ne pazi svoju majku i oca, da ni nasa djeca nece nas….ignorisi, pogotovo zbog stanja u kojem si 🄰🄰🄰

Å ta ti srpkinjo znaÅ” kakav je moj odnos s roditeljima i imam li ih uopće? Ne petljaj se u moju familiju da ti ja ne bi počela tvoju mater i oca spominjat.Ā 

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:31

Marija1994

Tratinčica123 i _Sayuri_ budem jos navecer, bas sam uzbudjena sad šŸ˜šŸ¤žšŸ¼

A jesi luzerica 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:35

Marija1994

Bebolina2207

Marija1994

Tratinčica123 i _Sayuri_ budem jos navecer, bas sam uzbudjena sad šŸ˜šŸ¤žšŸ¼

JoÅ” malo i bit će to to. Koji ti je dan ciklusa? TeÅ”ko je popratiti ovdje sve.

Danas mi je 16 DC.

Koga to briga? 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:37

Di je garawa sa pingvinima?🐧🐧🐧 Kako ide s umjetnom za vrijeme menopauze? 🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:54

Ja navijam da ne ostaneŔ trudna i ne upropastiŔ sebi život 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:55

A za vas over 35 ionako viŔe nema Ŕansi bez umjetne 🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 18:05

Pokrivajte vi ali uzalud vam trud svirači. 🤭 Neće nijedna ostat trudna jer ste očajnice. Desperate.🤣

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani