Mia ja drzim fige da nisi trudna š¤£š¤£š¤£
A tebeĀ oduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.
šāāļø25g /šš½āāļø25g
š¬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
š„ Beta plus
Spermiogram āļø
š duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ā
18.07 āā¤ļø
05.08 kuca nam srÄeko š¤ā¤ļøš„°
" Ta Bogu niÅ”ta nije nemoguÄe!" - (Lk 1, 37)"š¤š
A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.
Pa ja ti zelim dobro, da sebi ne upropastiÅ” život. JoÅ” si balavica. Ima vreÄeuza djeÄurliju š¤
A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.Miane reaguj na provokacije, vidis iz njenog ponasanja i stava prema djeci i roditeljima kakav je njen odnos sa njima, vidi se da joj se roditelji nikad nisu posvetili, a ni ona njima. Vidis da ne nije briga za oca i majku. To je patologija i ne mozes tu nista. Misli ako ona ne pazi svoju majku i oca, da ni nasa djeca nece nasā¦.ignorisi, pogotovo zbog stanja u kojem si š„°š„°š„°
Å ta ti srpkinjo znaÅ” kakav je moj odnos s roditeljima i imam li ih uopÄe? Ne petljaj se u moju familiju da ti ja ne bi poÄela tvoju mater i oca spominjat.Ā
TratinÄica123 i _Sayuri_ budem jos navecer, bas sam uzbudjena sad šš¤š¼
A jesi luzerica š¤£š¤£š¤£š¤£
TratinÄica123 i _Sayuri_ budem jos navecer, bas sam uzbudjena sad šš¤š¼
JoÅ” malo i bit Äe to to. Koji ti je dan ciklusa? TeÅ”ko je popratiti ovdje sve.
Danas mi je 16 DC.
Koga to briga? š¤£š¤£š¤£
Di je garawa sa pingvinima?š§š§š§ Kako ide s umjetnom za vrijeme menopauze? š¤£š¤£
Ja navijam da ne ostaneÅ” trudna i ne upropastiÅ” sebi život š¤£š¤£š¤£
Pokrivajte vi ali uzalud vam trud sviraÄi. š¤ NeÄe nijedna ostat trudna jer ste oÄajnice. Desperate.š¤£
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji