Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:54

Ja navijam da ne ostaneš trudna i ne upropastiš sebi život 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 17:55

A za vas over 35 ionako više nema šansi bez umjetne 🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 18:05

Pokrivajte vi ali uzalud vam trud svirači. 🤭 Neće nijedna ostat trudna jer ste očajnice. Desperate.🤣

Tratinčica123
    03. Kolovoz 2022. 18:06

MARIJA evo čisto da vidiš, jer mislim da su iste trakice. 
    Znači prva je bila negdje oko pola 11 ujutro, a ova druga dolje je bila oko pola 1,1. Znaci nekih cca 2h razlike između. A dan prije, navečer, sam imala takvu trakicu kakva je tvoja sada, tu negdje. Kad krene,  tamni jako brzo.😁
    https://ibb.co/ZxjgfdZ

_Sayuri_

Marija1994

_Sayuri_

Marija1994

Bebolina2207

Marija1994

Tratinčica123 i _Sayuri_ budem jos navecer, bas sam uzbudjena sad 😁🤞🏼

Još malo i bit će to to. Koji ti je dan ciklusa? Teško je popratiti ovdje sve.

Danas mi je 16 DC.

A koliko traju ciklusi? Ma tokom noci veceras peak sto posto, sutra O 👯‍♀️

Ciklusi su mi 30 do 35 dana, zadnje dvije M su dosle 31 dan

Isto ko meni😎 Sutra ako ti je O, to ti je ciklus od 31 dan…. Pisni trakicu sto kasnije veceras, bice vidno tamnija…ubacite veceras plivace i sutra i onda navijamo 🍷

Uh ma da 🙈🤞🏼 hocu jos navecer daj Boze da je
    Vec smo akcijali danas haha 🤭

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 18:47

Bebolina2207

Ne idem na te "umjetne" ali to je ionako medicinski potpomognuta oplodnja i u tome nema ništa umjetno. Umjetno bi bilo da su oni kemijom stvorili jajnu stanicu i spermij u labu. A to još ni ne postoji. Tako da medicinski potpomognuto je točan i odgovarajuć naziv. I rodila sam prvi put bez postupka a tako ću i drugi put bez obzira što imam 38.
    A netko koga ne zanima ova tema, niti djeca,…. a ima tako ispunjen život kao što kaže ne znam stvarno što tu traži.
    Ajde ti kad kažeš da je bitno seksanje i alkohol ajde i ti snimi jedan filmić za odrasle i zabavljaj se. I koristi zaštitu da ne bi ostala trudna. Možda i dobro unovčiš taj filmić ako si tako zgodna i savršena kako se predstavljaš. Makar sve što si napisala nema veze s istinom, ti si neko biće koje je potpuno nezadovoljno svojim životom na svim poljima pa tu dođe tipkati gluposti. Nije sramota potražiti pomoć. Sretno da brzo ozdraviš uz odgovarajuću terapiju.
    A pljuvati ljude da su prodavačice i čistačice je dno dna, posao kao i svaki drugi. Dok god čovjek ne krade svaki posao je u redu.

Filmiće imam ali nisu za javnost. Novaca mi ne treba pa ih neću unovčiti. 🤣 Ja sam  prezadovoljna zivotom na svim poljima, ali mi je poseban gušt sprdat luzerice poput vas. 🤭
    A umjetna je nazvana umjetna s razlogom. Nisam ja izmislila taj naziv. Umjetna je za očajnice koje žele na silu biti majke iako im sudbina to nije namijenila.🤭

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 19:12

Bebolina2207

Mislim da je svima jasno tko je tu luzerica. Potpuno krivi termin koristiš. Ali ne mislim se natezati s tobom jer si potpuno nebitna. Ali vidimo da je tebi forum kao i neke tu cure jako bitan. Ne možeš bez njih i foruma.

Da mene nema ne bi bilo ni ovog foruma 🤣 Mogu ja bez foruma, ali neke luzerice tu već godinama vise, pišaju i kmeče da ne mogu zatrudnjeti. A upravo je to razlog zašto ne mogu 🤭

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 19:14

Danas smo na Mljetu moja ekipa i ja. Ako se želite upoznati k slikati sa mnom🍹🥂🤗..a da, vi živite u pripi*dini pa ne možete doć.....🤣

Mia21998 🔆
    03. Kolovoz 2022. 19:16

Kamilica2

_Sayuri_

Mia21998 🔆

Kamilica2

Mia ja drzim fige da nisi trudna 🤣🤣🤣

A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.
    Miane reaguj na provokacije, vidis iz njenog ponasanja i stava prema djeci i roditeljima kakav je njen odnos sa njima, vidi se da joj se roditelji nikad nisu posvetili, a ni ona njima. Vidis da ne nije briga za oca i majku. To je patologija i ne mozes tu nista. Misli ako ona ne pazi svoju majku i oca, da ni nasa djeca nece nas….ignorisi, pogotovo zbog stanja u kojem si 🥰🥰🥰

Šta ti srpkinjo znaš kakav je moj odnos s roditeljima i imam li ih uopće? Ne petljaj se u moju familiju da ti ja ne bi počela tvoju mater i oca spominjat.

Nisi mi odgovorila na pitanje? Jel te strah Boga??? Za savjete te nisam pitala kad bi i šta ja trebala, kao ni nitko od ovih djevojaka ovdje ne razumijem uopće koju potrebu imaš pametovat drugima? I tu dijelit nekakve svoje glupe i smiješne savjete, ako se tebi sveo život na alkohol i seksanje svih 40 godina koliko imaš u redu, ne kanim se mjesat ako je to tvoj izbor i prioritet u životu nekome nije i daj to shvati vise i ne nameći svoje mišljenje drugima!!!!!!!!!!!!! Postaješ strašno iritantna 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Mia21998 🔆
    03. Kolovoz 2022. 19:23

_Sayuri_

Miane reaguj na provokacije, vidis iz njenog ponasanja i stava prema djeci i roditeljima kakav je njen odnos sa njima, vidi se da joj se roditelji nikad nisu posvetili, a ni ona njima. Vidis da ne nije briga za oca i majku. To je patologija i ne mozes tu nista. Misli ako ona ne pazi svoju majku i oca, da ni nasa djeca nece nas….ignorisi, pogotovo zbog stanja u kojem si 🥰🥰🥰

Inače ne reagiram al je sada stvarno pretjerala. Koliko zla može bit u njoj, stvarno fuj 
    Nesretniju i jadniju osobu nisam upoznala u životu od nje, ona je toliko nesretna i dotakla je sigurno dno života zato se tako ponaša a sve ovo joj je oklop i jedna velika maska 
    Ma jojjj, dođe mi stvarno da svašta napišem ali ne vrijedi stvarno…. Nismo kao ona, ovaj gore će joj suditi.. 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Mia21998 🔆
    03. Kolovoz 2022. 19:25

Mia21998 🔆

Kamilica2

_Sayuri_

Mia21998 🔆

Kamilica2

Mia ja drzim fige da nisi trudna 🤣🤣🤣

A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.

Šta ti srpkinjo znaš kakav je moj odnos s roditeljima i imam li ih uopće? Ne petljaj se u moju familiju da ti ja ne bi počela tvoju mater i oca spominjat.

Nisi mi odgovorila na pitanje? Jel te strah Boga??? Za savjete te nisam pitala kad bi i šta ja trebala, kao ni nitko od ovih djevojaka ovdje ne razumijem uopće koju potrebu imaš pametovat drugima? I tu dijelit nekakve svoje glupe i smiješne savjete, ako se tebi sveo život na alkohol i seksanje svih 40 godina koliko imaš u redu, ne kanim se mjesat ako je to tvoj izbor i prioritet u životu nekome nije i daj to shvati vise i ne nameći svoje mišljenje drugima!!!!!!!!!!!!! Postaješ strašno iritantna

Ne znam zašto mi se ova njezina odurna rečenica prekopirala. Oprosti.. 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.