Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:51

Simba2

naravno da je Kamila sad napisala da je sve lagala.😂 A da ste samo vidjeli te srcedrapajuće postove tjednima kako jadna brine za bolesnog tatu. Izgleda da su nju samo dobili da bi brinuo neko o njima u starosti.😂 Kao što Kami optužuje nas da rađamo djecu samo zbog toga😂😜 Njeni roditelji su sada u 80im godinama, i umjesto da ih je uveselila unučićima, ona će im biti briga i na drugom svijetu.🙄

🤣🤣🤣🤣 Ajde dokazi da ja postojim, a makar moji roditelji. Dokazi ista o meni 😂😂😂
    Stvarno si tuka na kvadrat. 🤣
    I ostavi se više spominjanja moje familije da ja tvoje starce ne bi počela spominjat u "lijepom" kontekstu 🤗

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:59

Simba2

Kamilica2

Jesam vam rekla da sam onaj moj testić skinila s interneta? 🤣🤣 Sve ste popušile. A ja kao moja prija Hope sve zavarala 😂🤭
    Stvarno koliko glup moraš biti da vjeruješ išta ikome na forumu, pogotovo očitim trollovima 🤣
    Ovdje netko napiše da s 20 godina radi na bebi i ove tuke odmah povjeruju sve 🤣🤣🤣

a koju mentalnu poteškoću ima osoba koja god dana piše na forumu o trudnoći kilometarske poruke i izmišlja sve? Poremećaj ličnosti?!😂 imal ta osoba hobi? prijatelje? familiju?😆 NITKO ti ne vjeruje u ovu sad priču. Pa dubila na glavi.

Pa očito da nisi nikad čula za trolla. Troll samo zajebava, ne dijeli savjete i istinu o sebi. 😂 Nije mi prvi put da sam na ovom forumu, i nikad nisam otkrila ništa o sebi. Kazete da je Hope lagala za trudnoću. Ja sam lagala sve ostalo. 🤣 Zapravo, pretvarala se da sam osoba koju znam u real life-u🤭
    I zaboli me šta mi vjerujete ili ne.. nisam tu zbog toga. Tu sam da vas zajebavam. 🥳🎉

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 23:01

Simba2

Kamilica2

Simba2

naravno da je Kamila sad napisala da je sve lagala.😂 A da ste samo vidjeli te srcedrapajuće postove tjednima kako jadna brine za bolesnog tatu. Izgleda da su nju samo dobili da bi brinuo neko o njima u starosti.😂 Kao što Kami optužuje nas da rađamo djecu samo zbog toga😂😜 Njeni roditelji su sada u 80im godinama, i umjesto da ih je uveselila unučićima, ona će im biti briga i na drugom svijetu.🙄

🤣🤣🤣🤣 Ajde dokazi da ja postojim, a makar moji roditelji. Dokazi ista o meni 😂😂😂
    Stvarno si tuka na kvadrat. 🤣
    I ostavi se više spominjanja moje familije da ja tvoje starce ne bi počela spominjat u "lijepom" kontekstu 🤗

naravno da ti tatu više neću spominjati, ukoliko napustiš ovu temu😉

Spominji ti koga hoćeš, ali čut ćeš i ti mene kako ja tvoje spominjem. 🥳 i nikad neću napustiti ovu temu dok god ste ti i sayuri tu . Baš mi se sviđa tu🤗

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 23:10

Simba2

Kamilica2

Simba2

Kamilica2

Jesam vam rekla da sam onaj moj testić skinila s interneta? 🤣🤣 Sve ste popušile. A ja kao moja prija Hope sve zavarala 😂🤭
    Stvarno koliko glup moraš biti da vjeruješ išta ikome na forumu, pogotovo očitim trollovima 🤣
    Ovdje netko napiše da s 20 godina radi na bebi i ove tuke odmah povjeruju sve 🤣🤣🤣

a koju mentalnu poteškoću ima osoba koja god dana piše na forumu o trudnoći kilometarske poruke i izmišlja sve? Poremećaj ličnosti?!😂 imal ta osoba hobi? prijatelje? familiju?😆 NITKO ti ne vjeruje u ovu sad priču. Pa dubila na glavi.

Pa očito da nisi nikad čula za trolla. Troll samo zajebava, ne dijeli savjete i istinu o sebi. 😂 Nije mi prvi put da sam na ovom forumu, i nikad nisam otkrila ništa o sebi. Kazete da je Hope lagala za trudnoću. Ja sam lagala sve ostalo. 🤣 Zapravo, pretvarala se da sam osoba koju znam u real life-u🤭
    I zaboli me šta mi vjerujete ili ne.. nisam tu zbog toga. Tu sam da vas zajebavam. 🥳

ahaa, znači ništa napredovala na poslu, jahte, novac?😂😂 ipak sam pogodila da prodaješ buhtle na plaži. čestitam, sve si nas prevarila. veliko je to životno postignuće.🎉

Ne bih imala kad tipkati da prodajem išta. 😂Nisam ja garawa. Kako kazem, misli šta hoćeš. 🥳🎉Vidim imaš bujnu maštu. Zabavlja me to. 🤭To mi nikad ne bi palo na pamet. I kod nas ne se prodaju nikakve buhtle nego kraaaafneeeee,kukuuuuuruuuuz🤣🤣🤣
    Tomo naravno nikad nisi čula jer nikad nisi bila na moru....a jadna siromašna seljanka 🤭🤣😂😂😂

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 23:19

_Sayuri_

Marija1994

_Sayuri_

Marija1994

Simba2

Kamilica2

Bebolina2207

Ne idem na te "umjetne" ali to je ionako medicinski potpomognuta oplodnja i u tome nema ništa umjetno. Umjetno bi bilo da su oni kemijom stvorili jajnu stanicu i spermij u labu. A to još ni ne postoji. Tako da medicinski potpomognuto je točan i odgovarajuć naziv. I rodila sam prvi put bez postupka a tako ću i drugi put bez obzira što imam 38.
    A netko koga ne zanima ova tema, niti djeca,…. a ima tako ispunjen život kao što kaže ne znam stvarno što tu traži.
    Ajde ti kad kažeš da je bitno seksanje i alkohol ajde i ti snimi jedan filmić za odrasle i zabavljaj se. I koristi zaštitu da ne bi ostala trudna. Možda i dobro unovčiš taj

Filmiće imam ali nisu za javnost. Novaca mi ne treba pa ih neću unovčiti. 🤣 Ja sam prezadovoljna zivotom na svim poljima, ali mi je poseban gušt sprdat luzerice poput vas. 🤭
    A umjetna je nazvana umjetna s razlogom. Nisam ja izmislila taj naziv. Umjetna je za očajnice koje žele na silu biti majke iako im sudbina to nije namijenila.🤭

Ma koje crne filmiće?😂😂 Ti i sex dva različita kontinenta.😆
    Nove cure na temi, vi ste kratko tu pa ne znate. Ugl, Kamila se ne sexa, tj jaaako rijetko. Pisala je kako joj je libido nikakav i da se mjesecima ne moždm natjerati na sex, mužu je SVEJEDNO, kao i dal će imat djecu, dal ce se sexat, dal Kamilica uopće postoji.. Ladovina lik.😂 Ponovit ću post od neki dan. Citiram Kamilu od prije par mjeseci. Nakon mjeseci bez ljubavi, dodira i sexa, nekako se muž smiluje (valjd se napio, šta ja znam) i et dođe do nekog sexa tu oko O, i započnu oni neku penzionersku akciju i zazvoni mobitel njenom sustanaru (mužu-mučeniku) i spasi ga, on se naravno odmah JAVIO, zvala svekrva. Ostane Kami suha, bez orgazma, bez nade za plusićem..😂😂 Jer nije mu se dalo nastaviti. Muškarac?! U tome svemu je problem. Brak za kitu, odnos među njima nikakav, strast nepoznata riječ, od tud sva ova negativa.😎

Hahahahah umirem ovo je predobroo 😅😅 Bas mi ju zao, vidi se da pati tu na nama ispoljava frustracije, a mi ju ne fermamo ni pola posto

Ja cekam tvoju trakicu pa da s mirom idem soviti…

Ma nista, slabija je crtica nego popodne.

Cekamo onda sutra, tu je O iza coska🤞🤞🤞

Nećete spavati od nestrpljenja 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 23:20

Koliko jadnica na jednom mjestu. Pretuzno i istovremeno smiješno 🤭🤣

• Kamilica2
    04. Kolovoz 2022. 07:17

Simba2

Kamilica2

Koliko jadnica na jednom mjestu. Pretuzno i istovremeno smiješno 🤭🤣

a ti dio iste ekipe..😂 i to puuno duže nego mnoge tu😆
    Ne odg ti na zadnje. Šta bi sa jahtom, velikim parama i napredovanjima na poslu? Veliš i to izmišljeno?!😮
    Znala sam, čim si ti pisala da dižeš kredit za porod kod Podobnika.😆😆😂😂 a ni T od trudna i ne želiš zapravo bit trudna.😜
    Ništa, duboko udahni i smisli daljnu priču, otelo ti se kontroli, spetljala si samu sebe😳

Šta ti znaš, mozda već imam 2-3 djece, mozda sam muško ili balavica, mozda sam već trudna .... you'll never know 🤣
    Pa samo to što sam pisala te pi*darije, a nisu me uopće zanimale teme o kojima vi ovdje pišete dovoljno govori da sam troll. 🤭Jedina istina o meni je da imam jaaaaako dobar posao, puna sam ko brod, da nemam muža, i da nemam 40 godina. 😂Ti imaš bujnu maštu pa izmisli šta hoćeš sama . I don't care. 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    04. Kolovoz 2022. 07:17

Ali ne možete vi mene ignorirati nikako....i to puno govori o vama..🤣🤣..kisssi kisssi 🤗

Garawa¤
    04. Kolovoz 2022. 07:24

maro2811

Jutro, u mene novo samo da nisam mogla izdržati do subote 🙄
    https://ibb.co/3yP6QbK

Ja ti nešto i vidim na tom testu.. 
    Samo ne volim ih baš.. kupi si neki drugi pa ponovi u subotu.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    04. Kolovoz 2022. 07:26

Kod mene skoro peak pred M https://ibb.co/QdbBv2c
    HCG negativan.. do M dan dva.. 
    Bella javim ti kad dođe da me možeš maknuti s liste.. 
    Nadam se da ste sve dobro ♥️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.