Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    03. Kolovoz 2022. 09:23

Tratinčica123

palma5

Dobro jutro svima😊
    Zelim svima puno srece i pozitivnih testova😁
    Zanima me koje su vam najbolje lh trakice za zene s PCOS?
    Imam zelene onestep narucila s stranice plus minus i nisu mi bas dobre.
    Inace imama 23 godine aktivno radimo na bebi ima 3ipo godine,xy biokemiskih i 2 rana spontana..
    Sa muzem je sve uredu..

Heeej, evo moje iskustvo.
    Pikčina i te kakva mi se stalno pokazuje sa trakicama iz Dm-a. I znam da je točno, jer ja idem i na uzv pa bude potvrđena ovulacija. Ja s njima dobijem sve točno i kažem, baš pravi pik, jasan.

https://ibb.co/1KzqZqz
    To su te trakice, samo što dođu oko 200kn/5kom. Ali kažem, meni su točne🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    03. Kolovoz 2022. 09:49

maro2811

Tratinčica123

Tratinčica123

palma5

Dobro jutro svima😊
    Zelim svima puno srece i pozitivnih testova😁
    Zanima me koje su vam najbolje lh trakice za zene s PCOS?
    Imam zelene onestep narucila s stranice plus minus i nisu mi bas dobre.
    Inace imama 23 godine aktivno radimo na bebi ima 3ipo godine,xy biokemiskih i 2 rana spontana..
    Sa muzem je sve uredu..

Heeej, evo moje iskustvo.
    Pikčina i te kakva mi se stalno pokazuje sa trakicama iz Dm-a. I znam da je točno, jer ja idem i na uzv pa bude potvrđena ovulacija. Ja s njima dobijem sve točno i kažem, baš pravi pik, jasan.

https://ibb.co/1KzqZqz
    To su te trakice, samo što dođu oko 200kn/5kom. Ali kažem, meni su točne🤷‍♀️

I ja koristim ove, ispravak 100 kn su. Ali baš bi se prebacila na nešto jeftinije, samo nikad ne stignem naručit.
    Jer s ovom cijenom, malo ih štedim 🤭

Joj, mene lude. Da da, 100 kn/5 kom.
    Ja uvijek uzmem 2 paketa odmah, pa meni u glavi 200kn, jer toliko uvijek platim..😂😂
    Ja sam sad naručila te neke s Miniboxa što svi pričaju, trebaju mi doći danas, sutra pa ću baš probati da vidim dal mi pašu. Ovo mi je ipak postalo malo preskupo...😤

Trudimo se od 9/21.

montenegrina
    03. Kolovoz 2022. 10:04

Jutro ☕Ja od sinoc imam nesto kao braon na papiru,ali vrlo malo.Bol u ledjima,bas mislim da nista ni ovaj mjesec,menga bi trebala doc za tri dana

Tratinčica123
    03. Kolovoz 2022. 10:05

montenegrina

Jutro ☕Ja od sinoc imam nesto kao braon na papiru,ali vrlo malo.Bol u ledjima,bas mislim da nista ni ovaj mjesec,menga bi trebala doc za tri dana

Jel ti inače bude pred mengu takav iscjedak?
    Ako ne, moglo bi biti da ipak nešto je 😀

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    03. Kolovoz 2022. 10:12

Bebolina2207

Tratinčica123

maro2811

jutro☕️
    Tratinčica sutra očekujemo samo test, dvi crtice i ništa više
    Marija- to bi bilo idealno.. 😂🙈

Haha radila sam test na 14dpo i nije bilo ništa. Ali tek sam u nedjelju završila s Duphastonom, tako da tek danas ili sutra treba ne doći. Danas je meni zapravo negdje 17,18dpo.
    Ali ako ne dođe, ponavljam ja test u petak.😁

Kako si rekla meni, nije gotovo dok ne dođe M, tako vrijedi i za tebe.
    Moja sestra je trebala ići u postupak i bila na UZV dobila sve čime bi se trebala pikati i kao pijanke kreće kad M dođe. M kasni, kasni ja rekla daj napravi test, test negativan za nekoliko dana ponovila s onim kaj pokazuje 6 dana prije izostanka kad ono plus kao kuća. Evo beba je i stigla ja sam rekla to je naše Čudo beba. Najbolji mogući scenarij je bio. Nadam se tako nešto da se desi i kod tebe.

Mia javi se kad stigneš. Držim srećke da sve bude u najboljem redu.🤞

Kod mene 12 dpo, nema simptoma. Gledala malo trakice po Ali expressu ali nisam uzimala dok ne vidim ishod. A onda upitno kad će m na teren i kako će se sve poklopiti.

Ja sam pozitivka, ja se nadam dok ne budem sigurna da je m došla 😂 Ja se još nadam!
    Woowww, stvarno malo čudo. Samo dokaz koliko je tijelo svake žene posebno i kad hoće, hoće.
    Meni je doktor rekao da ne radim test prije 15dpo, jer on misli da ću ja imati jako slabo lučenje tih hormona, općenito i jer bi to bilo iz stimuliranog postupka, pa kao bete su uvijek u početku dosta manje od prosjeka..  imam neki čudan iscjedak cijelo vrijeme od ovulacije, što je stvarno prvi put sada. Nemam još nikakvih znakova da ću dobiti, postoji bolovi ali nisu mi to bolovi kao pred mengu, zasad barem.. 
    Mia- mislimo na tebe, javi nam se.❤

Trudimo se od 9/21.

montenegrina
    03. Kolovoz 2022. 10:14

Tratinčica123

montenegrina

Ne bude inace,zadnji put je bilo kad sam ostala trudna zato i postoji malo nade ali i puno straha 🙂

montenegrina
    03. Kolovoz 2022. 10:17

Bebolina2207

montenegrina

Ja bi htjela i takav znak, jer postoji mogućnost da je implatacijsko krvarenje. 🤞🤞🤞🤞

Meni u prvoj trudnoći M kasnila a ja mislila ciklus se poremetio. Glava boli, cice bolne i napete, menta bolovi samo takvi. I nikako se nisam htjela testirati jer si mislim sad će M samo što nije. Na kraju nakon 15 dana kašnjenja napravila test, odmah su se pokazale dvije crte. Bilo je baš iznenađenje jer niti smo planirali niti išta ali očito smo se malo previše zaigrali. 😄

Uh🙈Drzim fige i tebi da se pojave neki simptomi.Kad bi trebala (ne)doci menga?

montenegrina
    03. Kolovoz 2022. 10:24

Bebolina2207

montenegrina

Bebolina2207

montenegrina

Ja bi htjela i takav znak, jer postoji mogućnost da je implatacijsko krvarenje. 🤞🤞🤞🤞

Meni u prvoj trudnoći M kasnila a ja mislila ciklus se poremetio. Glava boli, cice bolne i napete, menta bolovi samo takvi. I nikako se nisam htjela testirati jer si mislim sad će M samo što nije. Na kraju nakon 15 dana kašnjenja napravila test, odmah su se pokazale dvije crte. Bilo je baš iznenađenje jer niti smo planirali niti išta ali očito smo se malo previše zaigrali. 😄

Uh🙈Drzim fige i tebi da se pojave neki simptomi.Kad bi trebala (ne)doci menga?

Hvala. Pa po kalendaru 10.8. ali kako sam peak uhvatila ranije onda ispada 5.8.

Meni je oba puta na dan ocekivane slabo pokazivao dvije crtice,tako da kao sto neko gore napisa,nista nije gotovo dok ne  dodje🙂

Tratinčica123
    03. Kolovoz 2022. 10:32

montenegrina

Tratinčica123

montenegrina

Ne bude inace,zadnji put je bilo kad sam ostala trudna zato i postoji malo nade ali i puno straha 🙂

Ako to nije uobičajena pojava, definitvno onda može biti znak da će uskoro testić biti pozitivan🤞🤞
    Ajde, treba nam koji plusić na ovoj temi 😁😁
    Ma je, tako si i ja govorim.. prošle godine smo bili baš napeti oko svega toga, ali od ovih pokušaja s letrozolom od ove godine smo bas opušteni.. drago mi je da sam se nekako uspjela opustiti.. nemam pritisak da mora biti, a nada je uvijek tu hehe

Trudimo se od 9/21.

montenegrina
    03. Kolovoz 2022. 10:47

Tratinčica123

montenegrina

Tratinčica123

montenegrina

Ako to nije uobičajena pojava, definitvno onda može biti znak da će uskoro testić biti pozitivan🤞🤞
    Ajde, treba nam koji plusić na ovoj temi 😁😁
    Ma je, tako si i ja govorim.. prošle godine smo bili baš napeti oko svega toga, ali od ovih pokušaja s letrozolom od ove godine smo bas opušteni.. drago mi je da sam se nekako uspjela opustiti.. nemam pritisak da mora biti, a nada je uvijek tu hehe

Ja uvijek kazem da cu da budem opustena pa sta bude ali neka doza napetosti uvijek postoji🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.