Miane reaguj na provokacije, vidis iz njenog ponasanja i stava prema djeci i roditeljima kakav je njen odnos sa njima, vidi se da joj se roditelji nikad nisu posvetili, a ni ona njima. Vidis da ne nije briga za oca i majku. To je patologija i ne mozes tu nista. Misli ako ona ne pazi svoju majku i oca, da ni nasa djeca nece nas….ignorisi, pogotovo zbog stanja u kojem si 🥰🥰🥰
Inače ne reagiram al je sada stvarno pretjerala. Koliko zla može bit u njoj, stvarno fuj
Nesretniju i jadniju osobu nisam upoznala u životu od nje, ona je toliko nesretna i dotakla je sigurno dno života zato se tako ponaša a sve ovo joj je oklop i jedna velika maska
Ma jojjj, dođe mi stvarno da svašta napišem ali ne vrijedi stvarno…. Nismo kao ona, ovaj gore će joj suditi..
🤣🤣🤣🤣 Nisam zla, samo se sprdam s vama luzericama. Ne dijelim savjete, samo se sprdam. 🤭Ne bacam bisere pred prasice 🤣 Jedine zle na ovoj temi su Sayuri i garawa. Pogotovo Sayuri. Pogledaj njene stare postove koje je pisala tu na forumu pa ćeš vrlo brzo primijeniti mišljenje o njoj. 🤭
I nemam 40 godina balavice 🤣
Kamilica2Mia ja drzim fige da nisi trudna 🤣🤣🤣
A tebeoduro od osobe samo pitam jel te strah Boga? Jer mene bi bilo na tvom mjestu.Miane reaguj na provokacije, vidis iz njenog ponasanja i stava prema djeci i roditeljima kakav je njen odnos sa njima, vidi se da joj se roditelji nikad nisu posvetili, a ni ona njima. Vidis da ne nije briga za oca i majku. To je patologija i ne mozes tu nista. Misli ako ona ne pazi svoju majku i oca, da ni nasa djeca nece nas….ignorisi, pogotovo zbog stanja u kojem si 🥰🥰🥰
Šta ti srpkinjo znaš kakav je moj odnos s roditeljima i imam li ih uopće? Ne petljaj se u moju familiju da ti ja ne bi počela tvoju mater i oca spominjat.
Nisi mi odgovorila na pitanje? Jel te strah Boga??? Za savjete te nisam pitala kad bi i šta ja trebala, kao ni nitko od ovih djevojaka ovdje ne razumijem uopće koju potrebu imaš pametovat drugima? I tu dijelit nekakve svoje glupe i smiješne savjete, ako se tebi sveo život na alkohol i seksanje svih 40 godina koliko imaš u redu, ne kanim se mjesat ako je to tvoj izbor i prioritet u životu nekome nije i daj to shvati vise i ne nameći svoje mišljenje drugima!!!!!!!!!!!!! Postaješ strašno iritantna
Ne znam zašto mi se ova njezina odurna rečenica prekopirala. Oprosti..
Tebi je sve odurno i iritantno.....mozda zato ne možeš zatrudnjeti 🤣
Ma neće moj pik brzo, znam ja kako se trakice kod mene ponašaju 😅 oko 20dc bude pik
Evo I trakice od vcrs 😅
https://ibb.co/wN4mmrj
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tebi je sve odurno i iritantno…..mozda zato ne možeš zatrudnjeti 🤣
I dalje odgovor ništa? Vidim koliko si stabilna u glavi.
I zaboravila si da sam ja uspjela barem ugledat plus. Vidim da si i postala senilna luzerice.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
E da, ako ne pijete dovoljno tekućine, pijte što više, pogotovo poslije O. Jer msm da je to isto meni pomoglo kod prve trudnoće. Negdje sam pročitala bila da treba što više tekućine, da krv bude rijeda pa 'zid' bude meksi da se lakše ugnijezdi. U to vrijeme sam se bas natakala vodom haha a inače stalno zaboravljam da pijem dovoljno tekućine...pa vrijedi da probate 🤷🏼♀️
Za ciklu, ananas i slično najvj vec znate 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tebi je sve odurno i iritantno…..mozda zato ne možeš zatrudnjeti 🤣
I dalje odgovor ništa? Vidim koliko si stabilna u glavi.
I zaboravila si da sam ja uspjela barem ugledat plus. Vidim da si i postala senilna luzerice.
Koje pitanje? Vidim da si vjerski fanatik. 🤭 Kako si ti rekla meni: nemoj nametat svoje mišljenje drugima 🤣
A za taj plus nemoj se hvaliti tu pred ovim očajnicama, one ti ne vole kad im se druge hvale da su trudne...popi*de🤭
I ne može meni luzerica reć da sam luzerica🤣🤣
Hvala svakoj curi koja se potrudila dat odgovor..divne ste❤️
Volila bi kupit trakica da ima vise komada onako malo jeftinije jer ih stvarno dosta iskoristim jer mi ovulacija seta i nikad neznam tocno sta kad i kako pa ih puno tokom ciklusa iskoristim..
Sto se tice pretraga zbog spontanih nisu mi nista konkretno rekli jer su bile male trudnice jedna 7tj druga 8 tjedana…pa su mi samo rekli da je vjerovatno plod bija s ostecenjem i da je tjelo samo odbacilo…mi se trudimo i dalje i nema odustajanja…iako smo rekli da ako do kraja godine nedode do T da idemo u MPO vode pa cemo vidit sta se tu da napravit😇
Sad sam bas njegdje u podnim danima al nista nepiskim i nepratim jer smo muz i ja na godisnjem i otisli smo malo na odmor tako da imamo odnose svaki dan popijemo si koje pice za opustanje i mozak na pasu…pa mozda ovaj godisnji urodi plodom😇❤️
Nek vam godišnji donese jedan plusic 🥰
Uzivajte 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Koje pitanje? Vidim da si vjerski fanatik. 🤭 Kako si ti rekla meni: nemoj nametat svoje mišljenje drugima 🤣
A za taj plus nemoj se hvaliti tu pred ovim očajnicama, one ti ne vole kad im se druge hvale da su trudne…popi*de🤭
Ne namećem svoje mišljenje nikome nego sam ti samo postavila pitanje na koje očito nemaš hrabrosti odgovorit, očito ipak malo srama i straha imaš nadam se.
Znaš ti kako se kaže pametnom jednom dosta! 😉😉😉 i ne mislim ti uopće više davati pažnju u kojoj toliko uživaš vidim, jer ju očito toliko očajnički želiš a doma je nemaš 🖕
Ne vidim nikoga ovdje da je ljubomoran osim tebe!!!☺️ vidiš da itekako mogu luzerice, i slobodno si promjeni ime iz kamilica u luzerica nekako ti bolje stoji, znam da bi se i sve cure ovdje složile.
Toliko od mene! Ne obraćaj se više. Sretno!
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
A za taj plus nemoj se hvaliti tu pred ovim očajnicama, one ti ne vole kad im se druge hvale da su trudne…popi*de🤭
Ne namećem svoje mišljenje nikome nego sam ti samo postavila pitanje na koje očito nemaš hrabrosti odgovorit, očito ipak malo srama i straha imaš nadam se.
Znaš ti kako se kaže pametnom jednom dosta!😉😉😉i ne mislim ti uopće više davati pažnju u kojoj toliko uživaš vidim, jer ju očito toliko očajnički želiš a doma je nemaš🖕
Ne vidim nikoga ovdje da je ljubomoran osim tebe!!!☺️vidiš da itekako mogu luzerice, i slobodno si promjeni ime iz kamilica u luzerica nekako ti bolje stoji, znam da bi se i sve cure ovdje složile.
Toliko od mene! Ne obraćaj se više. Sretno!
Ajde balavice balava, vjerski fanatiku, luzerica te rodila 🤣 nadam se da nisi i nikad nećeš bit trudna.🤭 Takvi kao ti se ne bi trebali razmnožavati. Glupa si ko penis. 🤗
I di ti vidiš cure? Ovdje su same jalove babetine i pokoja balavica 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji