Jutro ☕Ja od sinoc imam nesto kao braon na papiru,ali vrlo malo.Bol u ledjima,bas mislim da nista ni ovaj mjesec,menga bi trebala doc za tri dana
Jel ti inače bude pred mengu takav iscjedak?
Ako ne, moglo bi biti da ipak nešto je 😀
Ne bude inace,zadnji put je bilo kad sam ostala trudna zato i postoji malo nade ali i puno straha 🙂
Ako to nije uobičajena pojava, definitvno onda može biti znak da će uskoro testić biti pozitivan🤞🤞
Ajde, treba nam koji plusić na ovoj temi 😁😁
Ma je, tako si i ja govorim.. prošle godine smo bili baš napeti oko svega toga, ali od ovih pokušaja s letrozolom od ove godine smo bas opušteni.. drago mi je da sam se nekako uspjela opustiti.. nemam pritisak da mora biti, a nada je uvijek tu hehe
Ja uvijek kazem da cu da budem opustena pa sta bude ali neka doza napetosti uvijek postoji🤦
A to je tako.. Ja uvijek kažem kako bit skroz opušten, kad stalno misliš na to, ne ide lako, računaj ovulaciju.. prati plodne dane, imaj ciljane odnose, idi na preglede, pij terapiju..🙈😂 ludnica!
Jedino možeš bit opušten kad ne radiš na tome pa se desii😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro ☕Ja od sinoc imam nesto kao braon na papiru,ali vrlo malo.Bol u ledjima,bas mislim da nista ni ovaj mjesec,menga bi trebala doc za tri dana
Ne bude inace,zadnji put je bilo kad sam ostala trudna zato i postoji malo nade ali i puno straha 🙂
Ako to nije uobičajena pojava, definitvno onda može biti znak da će uskoro testić biti pozitivan🤞🤞
Ma je, tako si i ja govorim.. prošle godine smo bili baš napeti oko svega toga, ali od ovih pokušaja s letrozolom od ove godine smo bas opušteni.. drago mi je da sam se nekako uspjela opustiti.. nemam pritisak da mora biti, a nada je uvijek tu hehe
Ja uvijek kazem da cu da budem opustena pa sta bude ali neka doza napetosti uvijek postoji🤦
A to je tako.. Ja uvijek kažem kako bit skroz opušten, kad stalno misliš na to, ne ide lako, računaj ovulaciju.. prati plodne dane, imaj ciljane odnose, idi na preglede, pij terapiju..🙈😂 ludnica!
Drzi noge u vis 😂😂🙈🙈
Drzi noge u vis 😂😂🙈🙈
Obavezno, barem 15 min nakon 😂😂😂 ja svijeću uz zid napravim 😂
Trudimo se od 9/21.
Hahaha sve smo u fazi nekakvih iscjedaka 🙈😂😁
Sayuri nadam se da je to ono što želimo 😍
Marija kreni u napad, daj čovjeku poklon za rođendan😆
Trudimo se od 9/21.
Ja msm da je vrhunac optimizma kod mene kad dobijem mengu, pa idem googlati lazna menga 🤣🤣🤣🤪🤪
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Msm da smo sve to radile hahha
Ugl evo moje trakice od danas
https://ibb.co/Xy78DqH
Zelena se malo razlila, možda sam je previše namocila, ali nmvz...13dc, a O bude oko 20dc...samo da vidite kako kod mene to uvijek bude tamno, zato i piskim obe. Jer na rozima mi bude po par dana pik, a na zelenima brzo prode, pa me strah da ne propustim haha tako da 😅
Ali nikad potvrden pcos (možda moj gin nije dobar). Ugl pijem na svoju ruku ovarifert. Pila sam i prije prve trudnoce 3 ciklusa i 4.ostala bez tableta, ali tad sam i dobila +....tako da sad opet pijem i danas opet ostala bez tableta 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav drage moje žene, nadam se da ste mi sve dobro ❣️
Slabo pišem jer smo i dalje na moru stalno smo negdje i pokušavam što manje misliti i mozgati o trenutnoj situaciji, a spašava me u tome jako loš internet 😂 samo da vam javim moji simptomi su i dalje ovdje, intenzivniji i pojačani. Naručila sam se ipak u polikliniku na pregled i to sutra u 16:45 držite mi sve fige jer će mi trebati, mislim da će me uhvatiti jako veliki strah već večeras ali kako Bog da….🥹🙏 hvala svima koji su pitali i misle na mene ❤️❤️❤️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
jest, kao i što u Sahari redovito kiša pada😆 Ma znamo da imaš nekog beskićmenjaka, gosp SvejednoMi.😆
Ako sam ja vama rekli da su vaši šonje, ne možete vi meni isto to govoriti. Smislite nešto drugo.🤣
Mene ne dira i ako kazete da je beskičmenjak jer je imaginarni 🤭
Pa da ja takvog muža imam i ja bi ga zvala imaginarni.😆
Razumijem te potpuno😂😂 Al ajd da igramo tvoju igru i recimo da ga nemaš uopće, niti njega, niti želju da imaš dijete. Čestitam ti, ti si najveća LUZERICA koju poznajem, jer biti 1 godinu na forumu koji te kao ne interesira uopće, pisati onolike postove o trudnoći, tati, mužu, okolini, svaki petak se javljati..hm…😁 Nek si samo ti nama psihički zdrava🍾🍻
Nikad nisi čula za trolla? 🤣
Ahaa, to je ono što glumataš zadnjih par tjedana, a vjerujete ti Nitko?! 😂 Kako je tata Troll? jesi ga jučer obišla? Tko će tebe obilazit u starosti? onako se pitam.🤔
Ja sam siroče 😢
Tko će obilaziti Ninu Badrić, Jelenu Rozgu, Jennifer Aniston? 🤣🤣🤣🤣
Ti misliš da ako imaš dijete da će te on obilaziti? 🤣 Prije da će te zatuči s letvom ili strpati u starački 😂
Jadne ste sve koje imate djecu iz razloga da vam služe kad ostarite 🤭
uuu, u koju se ti ekipicu ubrajaš?! 😂😂😂 tebe bi svakako zatukli letvom, to si u pravu.😂😂
Zar ti neobilaziš taticu i brineš o njemu i zdravlju? kao uzorna kćer 🤔
Ali dobro, za tebe nije majčinstvo svakako, pa ganjaj i dalje karijeru.. Pa možda se popneš još jednu stepenicu više i počneš i kukuruz prodavati na štandu umjesto da lutaš po plaži sa onom tacnom buhtli.😁 da se razumijemo i to je posao.
Nismo sve prodavačice i čistačice kao vi.🤣 Ja imam dovoljno love da ne moram do kraja zivota prstom mrdnuti. Radim jer mi je gušt. I jer volim svoj posao. Ne zbog love.🥳 Nego di je tvoj tatica, kani se mog? Jeli ponosan na kćerkicu luzericu? 🤭
Najdraže su mi ove floskule:
"Dobrodošla i još brže otišla na veselije teme" 🤣🤣🤣
Po meni nema veselije teme od ove. One trudničke su depra žešća 😂
"Nije još ništa gotovo"🤣🤣🤣
Je, gotovo je, piši propalo 😂 otvori šampanjac jer si nećeš zivot upropastit🥳🥂🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji