Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 🔆
    03. Kolovoz 2022. 21:32

Kamilica2

Ajde balavice balava, vjerski fanatiku, luzerica te rodila 🤣 nadam se da nisi i nikad nećeš bit trudna.🤭 Takvi kao ti se ne bi trebali razmnožavati. Glupa si ko penis. 🤗

Ti ćeš ovdje nekome govorit NIKAD? kakav izrod i šljam od žene. Znam da istina boli 😉 jedina jalova babetina si ovdje ti. Odurna si odurna!!!!!!!!!

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Mia21998 🔆
    03. Kolovoz 2022. 21:37

_Sayuri_

Mia sretno jos jednom sutra na pregledu, salji nam slikicu cim mognes🤞🤞🤞😘😘

Hvala draga _Sayuri_ ☺️😘 javit ću svakako 🥰❣️❣️

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:28

Mia21998 🔆

Kamilica2

Ajde balavice balava, vjerski fanatiku, luzerica te rodila 🤣 nadam se da nisi i nikad nećeš bit trudna.🤭 Takvi kao ti se ne bi trebali razmnožavati. Glupa si ko penis. 🤗

Ti ćeš ovdje nekome govorit NIKAD? kakav izrod i šljam od žene. Znam da istina boli😉jedina jalova babetina si ovdje ti. Odurna si odurna!!!!!!!!!

That hurts 🤣🤣🤣🤣Love youuuuu balavice balava 🤗🤭

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:32

Simba2

Kamilica2

Bebolina2207

Ne idem na te "umjetne" ali to je ionako medicinski potpomognuta oplodnja i u tome nema ništa umjetno. Umjetno bi bilo da su oni kemijom stvorili jajnu stanicu i spermij u labu. A to još ni ne postoji. Tako da medicinski potpomognuto je točan i odgovarajuć naziv. I rodila sam prvi put bez postupka a tako ću i drugi put bez obzira što imam 38.
    A netko koga ne zanima ova tema, niti djeca,…. a ima tako ispunjen život kao što kaže ne znam stvarno što tu traži.
    Ajde ti kad kažeš da je bitno seksanje i alkohol ajde i ti snimi jedan filmić za odrasle i zabavljaj se. I koristi zaštitu da ne bi ostala trudna. Možda i dobro unovčiš taj

Filmiće imam ali nisu za javnost. Novaca mi ne treba pa ih neću unovčiti. 🤣 Ja sam prezadovoljna zivotom na svim poljima, ali mi je poseban gušt sprdat luzerice poput vas. 🤭
    A umjetna je nazvana umjetna s razlogom. Nisam ja izmislila taj naziv. Umjetna je za očajnice koje žele na silu biti majke iako im sudbina to nije namijenila.🤭

Ma koje crne filmiće?😂😂 Ti i sex dva različita kontinenta.😆
    Nove cure na temi, vi ste kratko tu pa ne znate. Ugl, Kamila se ne sexa, tj jaaako rijetko. Pisala je kako joj je libido nikakav i da se mjesecima ne moždm natjerati na sex, mužu je SVEJEDNO, kao i dal će imat djecu, dal ce se sexat, dal Kamilica uopće postoji.. Ladovina lik.😂 Ponovit ću post od neki dan. Citiram Kamilu od prije par mjeseci. Nakon mjeseci bez ljubavi, dodira i sexa, nekako se muž smiluje (valjd se napio, šta ja znam) i et dođe do nekog sexa tu oko O, i započnu oni neku penzionersku akciju i zazvoni mobitel njenom sustanaru (mužu-mučeniku) i spasi ga, on se naravno odmah JAVIO, zvala svekrva. Ostane Kami suha, bez orgazma, bez nade za plusićem..😂😂 Jer nije mu se dalo nastaviti. Muškarac?! U tome svemu je problem. Brak za kitu, odnos među njima nikakav, strast nepoznata riječ, od tud sva ova negativa.😎

Tuko glupa, sve sam to izmišljala samo da bi dobila pažnju 🤣 baš bi s vama dijelila intimu. 🤭 Nemam muža, i nemam 40 godina. Ostalo je sve laž za vas naivne luzerice 🤣🤣
    Zanimljivo kako su mi cure čim sam došla na forum rekle da sam troll, shvatile su da miljama, a sad kad kažem da jesam troll, vi kažete da nisam 🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:33

*shvatile su da muljam 🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:34

Marija1994

Simba2

Kamilica2

Bebolina2207

Ne idem na te "umjetne" ali to je ionako medicinski potpomognuta oplodnja i u tome nema ništa umjetno. Umjetno bi bilo da su oni kemijom stvorili jajnu stanicu i spermij u labu. A to još ni ne postoji. Tako da medicinski potpomognuto je točan i odgovarajuć naziv. I rodila sam prvi put bez postupka a tako ću i drugi put bez obzira što imam 38.
    A netko koga ne zanima ova tema, niti djeca,…. a ima tako ispunjen život kao što kaže ne znam stvarno što tu traži.
    Ajde ti kad kažeš da je bitno seksanje i alkohol ajde i ti snimi jedan filmić za odrasle i zabavljaj se. I koristi zaštitu da ne bi ostala trudna. Možda i dobro unovčiš taj

Filmiće imam ali nisu za javnost. Novaca mi ne treba pa ih neću unovčiti. 🤣 Ja sam prezadovoljna zivotom na svim poljima, ali mi je poseban gušt sprdat luzerice poput vas. 🤭
    A umjetna je nazvana umjetna s razlogom. Nisam ja izmislila taj naziv. Umjetna je za očajnice koje žele na silu biti majke iako im sudbina to nije namijenila.🤭

Nove cure na temi, vi ste kratko tu pa ne znate. Ugl, Kamila se ne sexa, tj jaaako rijetko. Pisala je kako joj je libido nikakav i da se mjesecima ne moždm natjerati na sex, mužu je SVEJEDNO, kao i dal će imat djecu, dal ce se sexat, dal Kamilica uopće postoji.. Ladovina lik.😂 Ponovit ću post od neki dan. Citiram Kamilu od prije par mjeseci. Nakon mjeseci bez ljubavi, dodira i sexa, nekako se muž smiluje (valjd se napio, šta ja znam) i et dođe do nekog sexa tu oko O, i započnu oni neku penzionersku akciju i zazvoni mobitel njenom sustanaru (mužu-mučeniku) i spasi ga, on se naravno odmah JAVIO, zvala svekrva. Ostane Kami suha, bez orgazma, bez nade za plusićem..😂😂 Jer nije mu se dalo nastaviti. Muškarac?! U tome svemu je problem. Brak za kitu, odnos među njima nikakav, strast nepoznata riječ, od tud sva ova negativa.😎

Hahahahah umirem ovo je predobroo 😅😅 Bas mi ju zao, vidi se da pati tu na nama ispoljava frustracije, a mi ju ne fermamo ni pola posto

Stvarno? Pa svaka od vas mi odgovara ili piše o meni. Luzerice jadne glupe ko penis 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:37

Za nove cure: ove jalove babetine su trazile stare teme šta sam pisala prije godinu dana. Toliko su opsjednute sa mnom i toliko jadan život vode . Pamte i citiraju sve šta sam ikad napisala tu🤣🤣🤣 mene zaboli kita šta su one pisale jučer, a makar prije godinu dana. One su za mene obične virtualne tuke koje volim sprdat jer su glupe do bola 😂

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:38

_Sayuri_

Marija1994

Simba2

Kamilica2

Bebolina2207

Hahahahah umirem ovo je predobroo 😅😅 Bas mi ju zao, vidi se da pati tu na nama ispoljava frustracije, a mi ju ne fermamo ni pola posto

Ja cekam tvoju trakicu pa da s mirom idem soviti…

Toliko o luzericama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:44

Po cijele dane pišaju trakice i gledaju na forumu popišane trakice drugih jalovih babetina....baš sam ljubomorna na vaše zivote 🤣🤣🤣🤣
    Napisah ja s koktelčićem u ruci.....🍹🎉🥳

• Kamilica2
    03. Kolovoz 2022. 22:47

Jesam vam rekla da sam onaj moj testić skinila s interneta? 🤣🤣 Sve ste popušile. A ja kao moja prija Hope sve zavarala 😂🤭
    Stvarno koliko glup moraš biti da vjeruješ išta ikome na forumu, pogotovo očitim trollovima 🤣
    Ovdje netko napiše da s 20 godina radi na bebi i ove tuke odmah povjeruju sve 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.