Ove nove djevojčice se sigurno pitaju zašto sam takva prema ovim "krasnim damama"?🤣
Zato jer su te iste bile sto puta gore prema meni otkad sam došla na forum. Na drugoj temi su bile sve divne cure. A samo ovdje vještice, blago rečeno. Garawa, Sayuri, Zoe i ostale, ne mogu ih se svih sjetiti. Pa kako su one bile moj bully, sad sam ja njihov. I vraćam im milo za drago. 🤗🤣
I nisu one samo prema meni bile bitch. Nego prema svima tko im nije odgovarao. Kejsy, Hope, Lavica….
A te iste bitches su sve od reda isfrustirane babetine koje već godinama po cijele dane vise na ovom forumu, a kojima je mjesto na temi o umjetnoj oplodnji. Ili menopauzi. Ili temi piši propalo. 🤣
Već više od dvije godine čitam ovaj forum, često se zgrozim napisanim i činjenicom da žene mogu biti toliko grube i pokvarene, prema nekome. I danas sam napravila nalog, samo da kažem da iz svega što sam pročitala potpisujem ovo što ste napisali! Žalosno, ali ovo je stvarno istina.. užasne su.
Dugo sam htjela pitati nešto vezano za trakice, ali srećom, našla sam sličnu temu na jednom drugom forumu. Ovdje su stvarno taj dan napali djevojku koja je samo dobronamjerno pokušavala nekome dati neku informaciju. Ne sjećam se koji je djevojci bio nadimak, ali mislim da je nema na forumu, što me i ne čudi. Tako su je napali, jer su im smetale preduge poruke i tko zna što sve ne. Nisam otvorila nalog, jer i ja volim puno pisati. Ljudima sve smeta. Ovo je tako važna tema, ali na ovom forumu ovo je toksična tema, s nekim vrlo nepristojnim djevojkama. Forum je zanimljiv, ali se stalno raspada, jer dobre cure odlaze. Fakat druge teme su dobre, dok neke cure iz ove teme ne dodju na druge teme, pa pljuju po svakoj. Užas jedan.
Eto drago mi je da nisam jedina koja je to primjetila. Baš na ovoj temi su najveće bitches. Garawa, Sayuri, Zoe, Kaća …..i da ne nabrajam dalje.
Hope i Kejsy su pisale duze postove, ali ničim nisu zasluzile da ih se vrijeđa i tjera s foruma. I nisu one jedine.
Kako si mene izostavila?
Zaboravila sam, ja sam klon jedne od nabrojanih.
Ja sam cetnikusa… molim da se zapamte osnovne stvari na grupi…
Drago mi je da si konačno priznala šta si 🤣
Jos i ti da priznas.
Jesam, hajd sad odjebi…
Opet si prostakuša. Ali pošto si srpkinja ništa se bolje i ne očekuje 🤭 nego, nema srpskih foruma na ovu temu?
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
Imam ja i previše ljudi i svom životu. I kazem ti da sam uvijek u centru pažnje. Pa i na forumu moram biti. I ne budi bezobrazna 🤣
Samo ti godisnji bas i nije u centru paznje, ali ne brini. Na pravom si mjestu, dobices pomoc kao i sve kojima je trebala. Sayuri, Garawa, Kiki, dajte joj po sta je dosla.
Sayuri ja sam mislila da ne postoji luđa, ali ipak postoji!😂😂 morat ću mužu pokazati koliko ti testova imaš, da shvati da sam ja još dobra!😂😂
Šalim se, treba se naoružat!
Javi kad uhvatiš pik.. vidim po trakici da još to nije to..
Imate li neke preporuke, stranice gdje naručiti testove za trudnoću ( jeftinije) i trakice za Lh?😊
A da dođe kroz par dana.. jer bliži mi se onda idući ciklus, pa da imam do tad spremno.🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jos i ti da priznas.
Ja sam ponosna Hrvatica, Dalmatinka. I tamo odakle sam ja Sayuri se ne bi dobro provela kad bi progovorila....i nisu Čavoglave 🤣 nego prekrasan grad na moru. 🌅
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
ne sjećam se, jesil ti vlajna il četnikuša?!😆
Ja odustajem, neda mi se zbilja više ništa njoj pisati. Ne vrijedi.
Ne spustam se ni ja vise na tu razinu, ni ne citam sta pise vise. Barem je u pravu da je uvik u centru paznje, dvorska luda je uvik u centru paznje.
Opet si bezobrazna. Ajde ti u republiku srpsku pa se tamo ulizuj ovim četnikušama 🤣 da si prava Splićanka ne bi ih mogla smislit 🤭
Kakva dobrodošlica. No kako bilo, našla sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. Inače pišem account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me dočekali, ali bolje od vas nisam očekivala. Čudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam već otišla, jer sam samo došla da kažem što sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!
Tako je . Dobit će one sve po zaslugama. Bolje rečeno neće dobit. 🤭
Sretno ti djevojko! 🤗
Jos i ti da priznas.
Ja sam ponosna Hrvatica, Dalmatinka. I tamo odakle sam ja Sayuri se ne bi dobro provela kad bi progovorila….i nisu Čavoglave 🤣 nego prekrasan grad na moru. 🌅
Lagis Kami, lagis.
Ti si izbjeglica, i sad se ulizujes ovima u Dalmaciji. Ali dzaba Kami, oni vole Srbe. Mozes biti to sto jesi, nemoj ti da budes homofob, kako bi prikrila da si latentni gej.
Nemaš ti ni D od Dalmatinke.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji