Da li je neka koristila ove trakice za trudnocu ?
https://ibb.co/F7SFffJ
Da.Ā Ja sam.. kod mene su uvijek pokazale -Ā
Al to je do mene š¤£š¤£
Å alu na stranuĀ ok su.. fino debele i lako se oÄitaju..
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
https://ibb.co/gd093jT
Malo ti je to.. poduplaj š¤£š¤£
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito⦠ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu⦠koji k? OÄito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime⦠sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti⦠mislim stvarno koji k
Imam ja i previÅ”e ljudi i svom životu. I kazem ti da sam uvijek u centru pažnje. Pa i na forumu moram biti.Ā I ne budi bezobrazna š¤£
A najveÄe jadnice su garava i sayuri. Babetine koje umjesto da Äuvaju djecu po cijele dane vise na ovom forumu. JoÅ” ova druga kao imam bebu, a visi na forumu po cijele dane . Jadna djeca
Slatka si.. opet si me se sjetila.. duÅ”a moja ā¤ļø
Pa maloprije sam ti muža jadniÄka spomenula. Ne pratiÅ”. š¤£
KažeÅ” da si pala s bicikle, karma is a bitch. š¤
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito⦠ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu⦠koji k? OÄito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime⦠sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti⦠mislim stvarno koji k
ne sjeÄam se, jesil ti vlajna il ÄetnikuÅ”a?!š
Ja odustajem, neda mi se zbilja viŔe niŔta njoj pisati. Ne vrijedi.
Kiki je vlajina, Sayuri ÄetnikuÅ”a š¤£
Nemoj me i ti napustiti.....š¢
A najveÄe jadnice su garava i sayuri. Babetine koje umjesto da Äuvaju djecu po cijele dane vise na ovom forumu. JoÅ” ova druga kao imam bebu, a visi na forumu po cijele dane . Jadna djeca
Slatka si.. opet si me se sjetila.. duÅ”a moja ā¤ļø
Pa maloprije sam ti muža jadniÄka spomenula. Ne pratiÅ”. š¤£
KažeÅ” da si pala s bicikle, karma is a bitch. š¤
Brate mili jesi dosadna ko uÅ”.Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Ja sam cetnikusa⦠molim da se zapamte osnovne stvari na grupiā¦
Drago mi je da si konaÄno priznala Å”ta si š¤£
Ove nove djevojÄice se sigurno pitaju zaÅ”to sam takva prema ovim "krasnim damama"?š¤£
Zato jer su te iste bile sto puta gore prema meni otkad sam doÅ”la na forum. Na drugoj temi su bile sve divne cure. A samo ovdje vjeÅ”tice, blago reÄeno. Garawa, Sayuri, Zoe i ostale, ne mogu ih se svih sjetiti. Pa kako su one bile moj bully, sad sam ja njihov. I vraÄam im milo za drago. š¤š¤£
I nisu one samo prema meni bile bitch. Nego prema svima tko im nije odgovarao. Kejsy, Hope, Lavicaā¦.
A te iste bitches su sve od reda isfrustirane babetine koje veÄ godinama po cijele dane vise na ovom forumu, a kojima je mjesto na temi o umjetnoj oplodnji. Ili menopauzi. Ili temi piÅ”i propalo. š¤£
VeÄ viÅ”e od dvije godine Äitam ovaj forum, Äesto se zgrozim napisanim i Äinjenicom da žene mogu biti toliko grube i pokvarene, prema nekome. I danas sam napravila nalog, samo da kažem da iz svega Å”to sam proÄitala potpisujem ovo Å”to ste napisali! Žalosno, ali ovo je stvarno istina.. užasne su.
Dugo sam htjela pitati neÅ”to vezano za trakice, ali sreÄom, naÅ”la sam sliÄnu temu na jednom drugom forumu. Ovdje su stvarno taj dan napali djevojku koja je samo dobronamjerno pokuÅ”avala nekome dati neku informaciju. Ne sjeÄam se koji je djevojci bio nadimak, ali mislim da je nema na forumu, Å”to me i ne Äudi. Tako su je napali, jer su im smetale preduge poruke i tko zna Å”to sve ne. Nisam otvorila nalog, jer i ja volim puno pisati. Ljudima sve smeta. Ovo je tako važna tema, ali na ovom forumu ovo je toksiÄna tema, s nekim vrlo nepristojnim djevojkama. Forum je zanimljiv, ali se stalno raspada, jer dobre cure odlaze. Fakat druge teme su dobre, dok neke cure iz ove teme ne dodju na druge teme, pa pljuju po svakoj. Užas jedan.
Eto drago mi je da nisam jedina koja je to primjetila. BaÅ” na ovoj temi su najveÄe bitches. Garawa, Sayuri, Zoe, KaÄa ā¦..i da ne nabrajam dalje.
Hope i Kejsy su pisale duze postove, ali niÄim nisu zasluzile da ih se vrijeÄa i tjera s foruma. I nisu one jedine.
Kako si mene izostavila?
Zaboravila sam, ja sam klon jedne od nabrojanih.
Jos i ti da priznas.Ā
Jesam, hajd sad odjebiā¦
Opet si prostakuÅ”a. Ali poÅ”to si srpkinja niÅ”ta se bolje i ne oÄekuje š¤ nego, nema srpskih foruma na ovu temu?Ā
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji