Da li je neka koristila ove trakice za trudnocu ?
https://ibb.co/F7SFffJ
Da. Ja sam.. kod mene su uvijek pokazale -
Al to je do mene 🤣🤣
Šalu na stranu ok su.. fino debele i lako se očitaju..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://ibb.co/gd093jT
Malo ti je to.. poduplaj 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
Imam ja i previše ljudi i svom životu. I kazem ti da sam uvijek u centru pažnje. Pa i na forumu moram biti. I ne budi bezobrazna 🤣
A najveće jadnice su garava i sayuri. Babetine koje umjesto da čuvaju djecu po cijele dane vise na ovom forumu. Još ova druga kao imam bebu, a visi na forumu po cijele dane . Jadna djeca
Slatka si.. opet si me se sjetila.. duša moja ❤️
Pa maloprije sam ti muža jadnička spomenula. Ne pratiš. 🤣
Kažeš da si pala s bicikle, karma is a bitch. 🤭
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
ne sjećam se, jesil ti vlajna il četnikuša?!😆
Ja odustajem, neda mi se zbilja više ništa njoj pisati. Ne vrijedi.
Kiki je vlajina, Sayuri četnikuša 🤣
Nemoj me i ti napustiti.....😢
A najveće jadnice su garava i sayuri. Babetine koje umjesto da čuvaju djecu po cijele dane vise na ovom forumu. Još ova druga kao imam bebu, a visi na forumu po cijele dane . Jadna djeca
Slatka si.. opet si me se sjetila.. duša moja ❤️
Pa maloprije sam ti muža jadnička spomenula. Ne pratiš. 🤣
Kažeš da si pala s bicikle, karma is a bitch. 🤭
Brate mili jesi dosadna ko uš.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ja sam cetnikusa… molim da se zapamte osnovne stvari na grupi…
Drago mi je da si konačno priznala šta si 🤣
Ove nove djevojčice se sigurno pitaju zašto sam takva prema ovim "krasnim damama"?🤣
Zato jer su te iste bile sto puta gore prema meni otkad sam došla na forum. Na drugoj temi su bile sve divne cure. A samo ovdje vještice, blago rečeno. Garawa, Sayuri, Zoe i ostale, ne mogu ih se svih sjetiti. Pa kako su one bile moj bully, sad sam ja njihov. I vraćam im milo za drago. 🤗🤣
I nisu one samo prema meni bile bitch. Nego prema svima tko im nije odgovarao. Kejsy, Hope, Lavica….
A te iste bitches su sve od reda isfrustirane babetine koje već godinama po cijele dane vise na ovom forumu, a kojima je mjesto na temi o umjetnoj oplodnji. Ili menopauzi. Ili temi piši propalo. 🤣
Već više od dvije godine čitam ovaj forum, često se zgrozim napisanim i činjenicom da žene mogu biti toliko grube i pokvarene, prema nekome. I danas sam napravila nalog, samo da kažem da iz svega što sam pročitala potpisujem ovo što ste napisali! Žalosno, ali ovo je stvarno istina.. užasne su.
Dugo sam htjela pitati nešto vezano za trakice, ali srećom, našla sam sličnu temu na jednom drugom forumu. Ovdje su stvarno taj dan napali djevojku koja je samo dobronamjerno pokušavala nekome dati neku informaciju. Ne sjećam se koji je djevojci bio nadimak, ali mislim da je nema na forumu, što me i ne čudi. Tako su je napali, jer su im smetale preduge poruke i tko zna što sve ne. Nisam otvorila nalog, jer i ja volim puno pisati. Ljudima sve smeta. Ovo je tako važna tema, ali na ovom forumu ovo je toksična tema, s nekim vrlo nepristojnim djevojkama. Forum je zanimljiv, ali se stalno raspada, jer dobre cure odlaze. Fakat druge teme su dobre, dok neke cure iz ove teme ne dodju na druge teme, pa pljuju po svakoj. Užas jedan.
Eto drago mi je da nisam jedina koja je to primjetila. Baš na ovoj temi su najveće bitches. Garawa, Sayuri, Zoe, Kaća …..i da ne nabrajam dalje.
Hope i Kejsy su pisale duze postove, ali ničim nisu zasluzile da ih se vrijeđa i tjera s foruma. I nisu one jedine.
Kako si mene izostavila?
Zaboravila sam, ja sam klon jedne od nabrojanih.
Jos i ti da priznas.
Jesam, hajd sad odjebi…
Opet si prostakuša. Ali pošto si srpkinja ništa se bolje i ne očekuje 🤭 nego, nema srpskih foruma na ovu temu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji