Meni je danas 5 dpo, simptomi ima nekih ali psiha može imati dosta prste u tome. Čekam izostanak menstruacije pa tek onda test. Trebala bih dobiti 10.8., ne želim se zanositi. U 11. mj pratila po kalendaru ciklus, simptoma bilo hrpa i kasni mi M. Na kraju se taj mjesec ciklus odužio a ja već umislila sve. Ovaj mj sam uhvatila na lh trakici O i sada što bude. Ne mogu na ništa nažalost utjecati.
Rano je za simptome.. ali ti od srca želim da ugledaš plusić uskoro!
A mogla si i ti jedan sutra umocit…🫡
Znaš da budem.. ali evo već unaprijed najavljujem minus 🤮
Nikad se ne zna 🤞🤞🥂
Ja odo skoknut po Lh trakice, ne mogu ja da je piskim nesto , da vidim situaciju🤭
A ne zna se. Još odradim ovaj postupak koji ispred nas i lagano nakon toga odustajem.. vjeruj da mi se više neda.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Artemida1990 i Freyaa drzim fige za plusice 🤞🤞testice na sunce😘
Joli javi kakva je situacija. Nek se mrva ugnjezdila i uhvatila cvrsto. 🤞🤞🙏
Ja samo cekam kad cu da dobijem, od sinoc imam strasne grceve.. Jos sl ciklus i onda idemo obaviti jos ovo nalaza sto je ostalo I vidjeti sta ce nam reci.. ne znam sta prvo ide I kako.. 😒

Meni je danas 5 dpo, simptomi ima nekih ali psiha može imati dosta prste u tome. Čekam izostanak menstruacije pa tek onda test. Trebala bih dobiti 10.8., ne želim se zanositi. U 11. mj pratila po kalendaru ciklus, simptoma bilo hrpa i kasni mi M. Na kraju se taj mjesec ciklus odužio a ja već umislila sve. Ovaj mj sam uhvatila na lh trakici O i sada što bude. Ne mogu na ništa nažalost utjecati.
Rano je za simptome.. ali ti od srca želim da ugledaš plusić uskoro!
A mogla si i ti jedan sutra umocit…🫡
Znaš da budem.. ali evo već unaprijed najavljujem minus 🤮
Nikad se ne zna 🤞🤞🥂
Ja odo skoknut po Lh trakice, ne mogu ja da je piskim nesto , da vidim situaciju🤭
A ne zna se. Još odradim ovaj postupak koji ispred nas i lagano nakon toga odustajem.. vjeruj da mi se više neda.
Vjerujem. Kad tacno ides na postupak? Vidim da je sljedeci mjesec…i kad odustajes doci ces, eto tako to bude..
Čim dolje.. 6 ili 7.8. . lijekovi čekaju u hladnjaku.. 😝
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
* dođe 🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ja samo cekam kad cu da dobijem, od sinoc imam strasne grceve.. Jos sl ciklus i onda idemo obaviti jos ovo nalaza sto je ostalo I vidjeti sta ce nam reci.. ne znam sta prvo ide I kako.. 😒
Jesi radila test?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jesi radila test?
Nisam, iako je došlo do ovulacije i bilo je prisutno zuto tijelo, premali su folikuli bili, tako da ništa od toga..

Bok cure,
Dr. me uvjerava da je ovo pozitivna lh trakica, kaj vi kazete?
https://ibb.co/8MFP8tm
hoću ja sad bit partibrejker ako kažem da meni to nije pikčina?😂 ja bi rekla da je blizu, ali kao da još ima fore da to bude TO. 😁
Nije peak ali je pozitivna..
Od prve pozitivne kao unutar 48 h nastupa O a od peaka od 12 do 24 sata 😝
Hvala svima na odgovorima. Sta postoji pozitivna i peak? 🐵
Ugl, fora je sto je mi je najvisi progesteron bio 30, a crtica mi NIKAD nije bila tamna kao kontrolna (pisam ih vec godinu dana i uvijek mi ovako bude). Folikulometrija pak uredna, zuto tijelo i svi drugi hormoni ok.
Google kaze da je prog. 30 ok, a gin kaze da bi volio vidjeti visi progesteron.
Imate jos kakav savjet/informaciju? slusam vas 🙃
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Bok cure,
Dr. me uvjerava da je ovo pozitivna lh trakica, kaj vi kazete?
https://ibb.co/8MFP8tm
hoću ja sad bit partibrejker ako kažem da meni to nije pikčina?😂 ja bi rekla da je blizu, ali kao da još ima fore da to bude TO. 😁
Nije peak ali je pozitivna..
Od prve pozitivne kao unutar 48 h nastupa O a od peaka od 12 do 24 sata 😝
Hvala svima na odgovorima. Sta postoji pozitivna i peak? 🐵
Ugl, fora je sto je mi je najvisi progesteron bio 30, a crtica mi NIKAD nije bila tamna kao kontrolna (pisam ih vec godinu dana i uvijek mi ovako bude). Folikulometrija pak uredna, zuto tijelo i svi drugi hormoni ok.
Google kaze da je prog. 30 ok, a gin kaze da bi volio vidjeti visi progesteron.
Imate jos kakav savjet/informaciju? slusam vas 🙃
Vjerojatno ti onda trebaju osjetljivije trakice ali ako po ovima znas kad ce ovulacija onda ok. Za progesteron su meni i u Hrvatskoj i u Kanadi rekli da je sve preko 30 dobar progesteron, a zene ostanu trudne i s nizim
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Ja razmišljam da odem vaditi progesteron, ja sam ga vadila jednom ali 21 dan ciklusa i bio je 32,5 nmol//L ali pošto su mi ciklusi kraci 24/26 dana i čitala sam ovdje na forumu da se radi 7 dana od ovulacije a to na internetu nigdje ne piše pa sam ga ja vadila 21 dan ciklusa… E sad kada bi bilo najbolje da ga izvadim, ovulacija je mogla biti 25.7 ili 26.7, što Vi mislite kada da ga vadim 1.8 ili bolje 2.8?! 24.7 ujutro je Lh trakica bila tamna da podsjetim…
Obicno se vadi 7 dana nakon ovulacije ali i da vadis 8 dpo mislim da nece bit neke drasticne razlike. Sjecam se da je meni jednom 7.dan pao u nedjelju pa mi je rekla ginekologica da izvadim 8.dan i da bi to trebalo bit ok. Ako nisi sigurna ja bi ga isla vadit 2.8., bolje 8.dan nego 6.
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji