Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lulamira
    28. Srpanj 2022. 16:20

Kamilica2

Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.🤣 Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci 🤭
    Mi smo kontra Srba, pederluka i ostalih nastranosti 🤣🤣

Kamilica2

Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.🤣 Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci 🤭

Nisi prava Dalmatinka, volis Kejsi, a ona je ono protiv cega ste.

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 16:22

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

BellaValentina

Kakva dobrodoÅ”lica . No kako bilo, naÅ”la sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. Inače piÅ”em account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me dočekali, ali bolje od vas nisam očekivala. Čudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam već otiÅ”la, jer sam samo doÅ”la da kažem Å”to sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!

Hajde ti sreco moja tamo gdje ti je ljepse 🫔 Ako mislis na grupu od Kejsi, tamo vlade grobna atmosfera, ne smijes se ni nasaliti… a i vrlo je aktivno… 2 posta dnevno..

Kako znaÅ” ako nisi članica? 🤣🤣🤣

Sapnula mi pticica. Isto ko sto mi je sapnula da ti nisi ni blizu mora….😜

Tko ti je mogao iÅ”ta Å”apnuti kad ja nikome niÅ”ta o sebi nisam rekla?Ā  Niti se druzim kao vi sa luzericama s foruma 🤣 ja zivim prvi red do mora. Upravo sam na plazi. Jesi ljubomorna? 🤣Ti se brčaj u bazenu. Nisi za bolje🤭
    I spusti viÅ”e taj mobitel iz ruke, dite ti kmeči 🤣

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 16:23

Lulamira

Kamilica2

Kamilica2

Ne volim ja nikoga iz virtualnog svijeta 🤣

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 16:25

Lulamira

Kamilica2

Znaci i homofob si?

Naravno, ka prava Dalmatinka. 🤭
    ZnaŔ kako njihova parada prolazi u Splitu 🤣

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 16:26

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

BellaValentina

Kakva dobrodoÅ”lica . No kako bilo, naÅ”la sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. Inače piÅ”em account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me dočekali, ali bolje od vas nisam očekivala. Čudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam već otiÅ”la, jer sam samo doÅ”la da kažem Å”to sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!

Hajde ti sreco moja tamo gdje ti je ljepse 🫔 Ako mislis na grupu od Kejsi, tamo vlade grobna atmosfera, ne smijes se ni nasaliti… a i vrlo je aktivno… 2 posta dnevno..

Kako znaÅ” ako nisi članica? 🤣🤣🤣

Sapnula mi pticica. Isto ko sto mi je sapnula da ti nisi ni blizu mora….😜

Tko ti je mogao iÅ”ta Å”apnuti kad ja nikome niÅ”ta o sebi nisam rekla? Niti se druzim kao vi sa luzericama s foruma 🤣 ja zivim prvi red do mora. Upravo sam na plazi. Jesi ljubomorna? 🤣Ti se brčaj u bazenu. Nisi za bolje🤭
    I spusti viÅ”e taj mobitel iz ruke, dite ti kmeči 🤣

Odjebi

To reci mužu četnikuÅ”o ili kopiladi 🤭

• Lulamira
    28. Srpanj 2022. 16:27

Keysi, Anja, BellaValentina,Ā 
    Nemam nista protiv tebe, samo se molim te ne javljaj da objasnjavas. Nego samo da te podsjetim ko ti je bff.

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 16:28

Lulamira

Keysi, Anja, BellaValentina,
    Nemam nista protiv tebe, samo se molim te ne javljaj da objasnjavas. Nego samo da te podsjetim ko ti je bff.

Nisam ja luzerica kao bi da tražim prijatelje na forumu. Meni nitko tu nije prijatelj 🤣

• Lulamira
    28. Srpanj 2022. 16:29

Kamilica2

Lulamira

Kamilica2

Kamilica2

Sto je branis? Ona je to kontra.
    Mislim da ce te delozirati iz tog prvog reda kraj mora kad otkriju koga podrzavas.

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 16:29

Lulamira

Kamilica2

Lulamira

Kamilica2

Kamilica2

Sto je branis? Ona je to kontra.
    Mislim da ce te delozirati iz tog prvog reda kraj mora kad otkriju koga podrzavas.

Jebe mi se ko je i Ŕta je 🤣

• Lulamira
    28. Srpanj 2022. 16:30

Kamilica2

Lulamira

Keysi, Anja, BellaValentina,

Nisam ja luzerica kao bi da tražim prijatelje na forumu. Meni nitko tu nije prijatelj 🤣

Dzaba se peres, imamo sve napisemeno. Jos je i seljanka jer koristi FB.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.