Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.𤣠Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci š¤
Mi smo kontra Srba, pederluka i ostalih nastranosti š¤£š¤£
Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.𤣠Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci š¤
Nisi prava Dalmatinka, volis Kejsi, a ona je ono protiv cega ste.
Kakva dobrodoÅ”lica. No kako bilo, naÅ”la sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. InaÄe piÅ”em account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me doÄekali, ali bolje od vas nisam oÄekivala. Äudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam veÄ otiÅ”la, jer sam samo doÅ”la da kažem Å”to sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!
Hajde ti sreco moja tamo gdje ti je ljepse 𫔠Ako mislis na grupu od Kejsi, tamo vlade grobna atmosfera, ne smijes se ni nasaliti⦠a i vrlo je aktivno⦠2 posta dnevno..
Kako znaÅ” ako nisi Älanica? š¤£š¤£š¤£
Sapnula mi pticica. Isto ko sto mi je sapnula da ti nisi ni blizu moraā¦.š
Tko ti je mogao iÅ”ta Å”apnuti kad ja nikome niÅ”ta o sebi nisam rekla?Ā Niti se druzim kao vi sa luzericama s foruma 𤣠ja zivim prvi red do mora. Upravo sam na plazi. Jesi ljubomorna? š¤£Ti se brÄaj u bazenu. Nisi za bolješ¤
I spusti viÅ”e taj mobitel iz ruke, dite ti kmeÄi š¤£
Mi smo kontra Srba, pederluka i ostalih nastranosti š¤£š¤£Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.𤣠Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci š¤
Ne volim ja nikoga iz virtualnog svijeta š¤£
Znaci i homofob si?
Naravno, ka prava Dalmatinka. š¤
ZnaÅ” kako njihova parada prolazi u Splitu š¤£
Kakva dobrodoÅ”lica. No kako bilo, naÅ”la sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. InaÄe piÅ”em account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me doÄekali, ali bolje od vas nisam oÄekivala. Äudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam veÄ otiÅ”la, jer sam samo doÅ”la da kažem Å”to sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!
Hajde ti sreco moja tamo gdje ti je ljepse 𫔠Ako mislis na grupu od Kejsi, tamo vlade grobna atmosfera, ne smijes se ni nasaliti⦠a i vrlo je aktivno⦠2 posta dnevno..
Kako znaÅ” ako nisi Älanica? š¤£š¤£š¤£
Sapnula mi pticica. Isto ko sto mi je sapnula da ti nisi ni blizu moraā¦.š
Tko ti je mogao iÅ”ta Å”apnuti kad ja nikome niÅ”ta o sebi nisam rekla? Niti se druzim kao vi sa luzericama s foruma 𤣠ja zivim prvi red do mora. Upravo sam na plazi. Jesi ljubomorna? š¤£Ti se brÄaj u bazenu. Nisi za bolješ¤
I spusti viÅ”e taj mobitel iz ruke, dite ti kmeÄi š¤£
Odjebi
To reci mužu ÄetnikuÅ”o ili kopiladi š¤
Keysi, Anja, BellaValentina,Ā
Nemam nista protiv tebe, samo se molim te ne javljaj da objasnjavas. Nego samo da te podsjetim ko ti je bff.
Keysi, Anja, BellaValentina,
Nemam nista protiv tebe, samo se molim te ne javljaj da objasnjavas. Nego samo da te podsjetim ko ti je bff.
Nisam ja luzerica kao bi da tražim prijatelje na forumu. Meni nitko tu nije prijatelj š¤£
Mi smo kontra Srba, pederluka i ostalih nastranosti š¤£š¤£Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.𤣠Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci š¤
Sto je branis? Ona je to kontra.
Mislim da ce te delozirati iz tog prvog reda kraj mora kad otkriju koga podrzavas.
Sto je branis? Ona je to kontra.
Mislim da ce te delozirati iz tog prvog reda kraj mora kad otkriju koga podrzavas.
Jebe mi se ko je i Å”ta je š¤£
Keysi, Anja, BellaValentina,
Nisam ja luzerica kao bi da tražim prijatelje na forumu. Meni nitko tu nije prijatelj š¤£
Dzaba se peres, imamo sve napisemeno. Jos je i seljanka jer koristi FB.
Sortiraj odgovore
Najstariji