Keysi, Anja, BellaValentina,
Nemam nista protiv tebe, samo se molim te ne javljaj da objasnjavas. Nego samo da te podsjetim ko ti je bff.
Joj mene zabolilo🫣
Ako posalje carsav sa objasnjenjima, najebasmo.
Carsav? 🤣🤣🤣 Šta smo dozivjeli u slobodnoj Hrvatskoj. Fuj. Odoh plivat. Do kasnije luzerice 🙋🏼♀️
Nemam nista protiv tebe, samo se molim te ne javljaj da objasnjavas. Nego samo da te podsjetim ko ti je bff.
Joj mene zabolilo🫣
Carsav? 🤣🤣🤣 Šta smo dozivjeli u slobodnoj Hrvatskoj. Fuj. Odoh plivat. Do kasnije luzerice 🙋🏼♀️
Pa sto me ne ispravi, sto ponavaljas moje greske pri kucanju?
Joj mene zabolilo🫣
Pa sto me ne ispravi, sto ponavaljas moje greske pri kucanju?
Evo sama cu se korigovati, carsaf. Samo se vrati, ne idi.
Joj mene zabolilo🫣
Nemoj kitu u usta…
Samo suptilno.
Joj mene zabolilo🫣
Nemoj kitu u usta…
Samo suptilno.
Kontam ide plivati, ima kitova…. Nemoj kitu u usta Kamiliceeeee
Da hoce bar u pravu rupu da pogodi.
Nemoj kitu u usta…
To se vi srpske drolje tako izražavate . Tipično.🤭Ja sam dama.😊
Nemoj kitu u usta…
To se vi srpske drolje tako izražavate . Tipično.🤭Ja sam dama.😊
Dama sa ozbiljnom kilometrazom.
Cure samo da vam javim da je moj postupak propao, kao što je Bella primjetila danas mi je 1dc. Povirit ću vas tu i tamo, ali neću aktivno pisati, a ni čitati... Svima vam želim sreću, a posebno mašem curama koje su tu sa mnom već više od godinu dana Garawa, Bella, Kiki, Simba. Čujemo se kada se odmorim od svega i napunim baterije.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Artemida1990 i Freyaa drzim fige za plusice 🤞🤞testice na sunce😘
Bella nisam pisala jer je tema otisla u nekom drugom smjeru. Ali evo da javim da sto se mene tice nista od ovog mjeseca. Dobila sam cak i ranije, no ocekivano jer sam vec po trakicama vidila da necemo pokriti dane koje trebamo.
Iduci ciklus pauziramo jer cemo zbog posla biti udaljeni.
Sretno drugim curama 🤞

32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji