Ja sam cetnikusa… molim da se zapamte osnovne stvari na grupi…
Drago mi je da si konačno priznala šta si 🤣
Jos i ti da priznas.
Ja sam ponosna Hrvatica, Dalmatinka. I tamo odakle sam ja Sayuri se ne bi dobro provela kad bi progovorila….i nisu Čavoglave 🤣 nego prekrasan grad na moru. 🌅
Lagis Kami, lagis.
Ti si izbjeglica, i sad se ulizujes ovima u Dalmaciji. Ali dzaba Kami, oni vole Srbe. Mozes biti to sto jesi, nemoj ti da budes homofob, kako bi prikrila da si latentni gej.
🤣🤣🤣🤣 Sayuri je izbjeglica iz republike srpske. 🙄
A Srbe ne vole ni Srbi, a makar mi Hrvati 😂😂😂
Kakva dobrodošlica. No kako bilo, našla sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. Inače pišem account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me dočekali, ali bolje od vas nisam očekivala. Čudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam već otišla, jer sam samo došla da kažem što sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!
Kakvu dobrodošlicu si očekivala?
Ako pratiš forum kao sto kažeš onda ukoliko čitaš s razumijevanjem.. mogla si pročitati što Čaj piše danima i mjesecima već.. i ti napišeš da se slažeš s njom..
Ajde i ti la pa pa.. nitko vas ne tjera da dolazite na ovu temu.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nemaš ti ni D od Dalmatinke.
Ajde slavonko debela ne budi ljubomorna na nas vitke dalmatinke 🤣
Sayurija sam mislila da ne postoji luđa, ali ipak postoji!😂😂 morat ću mužu pokazati koliko ti testova imaš, da shvati da sam ja još dobra!😂😂
Šalim se, treba se naoružat!
Javi kad uhvatiš pik.. vidim po trakici da još to nije to..
Imate li neke preporuke, stranice gdje naručiti testove za trudnoću ( jeftinije) i trakice za Lh?😊
A da dođe kroz par dana.. jer bliži mi se onda idući ciklus, pa da imam do tad spremno.🙈
Ja narucujem preko amazona 🤣 Lh trakica imam dovoljno pa sad bas gledala te testove da i njih narucim , cisto da imam hahaha.
Ja koliko god da ih imam uvijek mi je malo .. pacijent 🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
ne sjećam se, jesil ti vlajna il četnikuša?!😆
Ja odustajem, neda mi se zbilja više ništa njoj pisati. Ne vrijedi.
Ne spustam se ni ja vise na tu razinu, ni ne citam sta pise vise. Barem je u pravu da je uvik u centru paznje, dvorska luda je uvik u centru paznje.
Opet si bezobrazna. Ajde ti u republiku srpsku pa se tamo ulizuj ovim četnikušama 🤣 da si prava Splićanka ne bi ih mogla smislit 🤭
Fala bogu nisam splicanka, ni blizu.
Adios
Vidi se da nisi. Ti si vlajina,obična seljanka iza brda🤣
Ja sam cetnikusa… molim da se zapamte osnovne stvari na grupi…
Drago mi je da si konačno priznala šta si 🤣
Jos i ti da priznas.
Ja sam ponosna Hrvatica, Dalmatinka. I tamo odakle sam ja Sayuri se ne bi dobro provela kad bi progovorila….i nisu Čavoglave 🤣 nego prekrasan grad na moru. 🌅
Lagis Kami, lagis.
Ti si izbjeglica, i sad se ulizujes ovima u Dalmaciji. Ali dzaba Kami, oni vole Srbe. Mozes biti to sto jesi, nemoj ti da budes homofob, kako bi prikrila da si latentni gej.
🤣🤣🤣🤣 Sayuri je izbjeglica iz republike srpske. 🙄
A Srbe ne vole ni Srbi, a makar mi Hrvati 😂😂😂
Bitno je da ti volis.
Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.🤣 Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci 🤭
Mi smo kontra Srba, pederluka i ostalih nastranosti 🤣🤣
Kakva dobrodošlica. No kako bilo, našla sam link na super grupu na drugoj temi. Sada mi je jasno gdje su nestale sve te dobre curke sa foruma. Inače pišem account, ali sam se prvo sjetila naloga, a ja se služim engleskim jezikom, u HR nisam preko 20 godina, a jezik rijetko koristim. Nova sam ovdje i lijepo ste me dočekali, ali bolje od vas nisam očekivala. Čudno je da netko ostaje na ovom forumu. Ja sam već otišla, jer sam samo došla da kažem što sam htjela. Odnosno Kamilici da ostavim odgovorim na objavu. Odlazim, a svima na ovoj temi želim da vam sve u životu ide po zaslugama!
Hajde ti sreco moja tamo gdje ti je ljepse 🫡 Ako mislis na grupu od Kejsi, tamo vlade grobna atmosfera, ne smijes se ni nasaliti… a i vrlo je aktivno… 2 posta dnevno..
Kako znaš ako nisi članica? 🤣🤣🤣
Mi fetivi Dalmatinci ne možemo smislit Srbe.🤣 Svi koji mogu nisu pravi Dalmatinci 🤭
Mi smo kontra Srba, pederluka i ostalih nastranosti 🤣🤣
Znaci i homofob si?
Hajde ti sreco moja tamo gdje ti je ljepse 🫡 Ako mislis na grupu od Kejsi, tamo vlade grobna atmosfera, ne smijes se ni nasaliti… a i vrlo je aktivno… 2 posta dnevno..
Kako znaš ako nisi članica? 🤣🤣🤣
Mi smo tamo najaktivnije 😉
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji