A najveće jadnice su garava i sayuri. Babetine koje umjesto da čuvaju djecu po cijele dane vise na ovom forumu. Još ova druga kao imam bebu, a visi na forumu po cijele dane . Jadna djeca
Brate mili ima li gorih od nas ovdje na temi.
Dočekale smo i ispratile brdo cura i veselile se zajedno s njima.. odgovarale do 100000 puta na jedno te isto pitanje jer se nekome nije dalo tražiti odgovor iako je napisan ni sama ne znam koliko puta.. i opet ćemo ako netko bude pitao dati odgovor i pomoć.
I et.. ne valjas pa ne valjaš..
Btw roknula sam s bicikla danas.. noga mi koma izgleda nadam se da neću morati na hitnu.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
A najveće jadnice su garava i sayuri. Babetine koje umjesto da čuvaju djecu po cijele dane vise na ovom forumu. Još ova druga kao imam bebu, a visi na forumu po cijele dane . Jadna djeca
Slatka si.. opet si me se sjetila.. duša moja ❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Da li je neka koristila ove trakice za trudnocu ?
https://ibb.co/F7SFffJ
Da. Ja sam.. kod mene su uvijek pokazale -
Al to je do mene 🤣🤣
Šalu na stranu ok su.. fino debele i lako se očitaju..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
https://ibb.co/gd093jT
Malo ti je to.. poduplaj 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
Imam ja i previše ljudi i svom životu. I kazem ti da sam uvijek u centru pažnje. Pa i na forumu moram biti. I ne budi bezobrazna 🤣
Pa maloprije sam ti muža jadnička spomenula. Ne pratiš. 🤣
Kažeš da si pala s bicikle, karma is a bitch. 🤭
Kamilice bog ti nije dao pamet i zdrav razum ocito… ona je zeljna paznje od nepoznatih zena koje smatra luzericama na nekom nebitnom forumu… koji k? Očito nemas ljude u svom zivotu. Mi ne znamo ko si ti, al ti znas ko smo mi i kakve smo i kakve zivote vodimo? Al stvarno, koji k? Ova dijagnoza sigurno ima neko ime… sad ces mi cmizdrit da ne budem bezobrazna a ti mozes biti… mislim stvarno koji k
ne sjećam se, jesil ti vlajna il četnikuša?!😆
Ja odustajem, neda mi se zbilja više ništa njoj pisati. Ne vrijedi.
Kiki je vlajina, Sayuri četnikuša 🤣
Nemoj me i ti napustiti.....😢
Pa maloprije sam ti muža jadnička spomenula. Ne pratiš. 🤣
Kažeš da si pala s bicikle, karma is a bitch. 🤭
Brate mili jesi dosadna ko uš.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ja sam cetnikusa… molim da se zapamte osnovne stvari na grupi…
Drago mi je da si konačno priznala šta si 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji