Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    27. Srpanj 2022. 12:42

Anchyyy

Tratinčica123

Ja mislim da naši muževi polude s nama..
    Ja sam pik uhvatila oko pola 1, znači ja sam ga zvala,rekla mu to on je kroz 15 minuta došao kući da obavimo to!😂😂 jer se nebi vidjeli do navečer…
    Ima li koja luđa?😂🙈

Ipak si me premašila a ja sam mislila da sam ja luda 🤩😂😊

Ne nee.. vjeruj mi, uvijek ima luđa..😂😂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Mia21998 🔆
    27. Srpanj 2022. 12:46

September

Pokusaj se strpit jos tjedan dana, nadam se da ce sve bit ok 🙂 ne mogu ni zamislit kako ti je ali ja bi isto bila sretna kad bi po prvi put vidjela neki plus pa makar ne zavrsilo dobro. Mozda glupo razmisljanje ali barem bi znala da mogu zatrudnit. Vjerujem da ce se vec sljedeci tjedan cut srce!

Pokušat ću… mislila sam možda otići i malo kasnije ako ću uspjeti izdržati, jer stalno nešto kalkuliram i preracunavam  da je bila kasna ovulacija ali veličina gestacijske mi bas ne ide u korist. Da, upravo mi je to trenutno neka slamka spasa za koju se držim. Hvala ti. 

*Jel zna netko možda neku polikliniku dolje u Zadru i okolici?  Rekla mi je doktorica iz moje poliklinike s obzirom da nisam u Zagrebu taj period da odem tamo na hitnu ali me strah s obzirom na dosta negativna iskustva s hitnom kada sam zapravo bila bolesna da me možda nebi odbili ili rekli zašto dolazim bezveze… 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• freyaa
    27. Srpanj 2022. 12:56

September

Mia21998 🔆

_Sayuri_

Sto se tice Kamilice, meni je oko nje sve jasno ma koliko se ona trudila da nam prikaze drugacije, a s njom se vise uopste ne zamaram, nije vrijedna…

Septembartaj iscjedak obecava, imala ga u sve tri trudnoce 🤞🤞
    Tratincicejoj bas mi je zao, ja sam stvarno vjerovala da je to to, ja sam linije bas lijepo vidjela… a nista, idemo dalje🤗🤗
    Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Kod mene krenula lagano sluz, ne znam kad cu danas napasti muza, oboje imamo brdo obaveza, ja trenutno ni ne znam gdje je on 😂 kad sam se probudila nije ga bilo, valjda cemo se vidjeti da barem s nogu odradimo u kupatilo… inace ja sam veliki fan seksanja na svim mjestima, u krevetu najmanje volim…
    Ostale cure 🥂🥂
    _Sayuri_ne mogu uopće objasniti kako se osjećam, pomalo tužno a s jedne strane sretno jer sam dočekala svoj prvi plusić a kako će sve dalje završiti vidjet ćemo, hvala ti na pitanju.
    Voljela bi nekako sama sebe umiriti ali nisam sigurna uopće kako. Odgadamo stalno odlazak na more, trebali smo se vratiti isti dan nakon pregleda al smo se sada dogovorili da ćemo u petak ići, trebamo tamo imati druženje a trenutno mi uopće nije do toga i nemogu si to zamisli pa zato odugovlacim povratak.
    **procitala sam prethodne stranice i hvala svima na lijepim riječima i na podrsci❣️❣️❣️❣️nisam imala jučer snagu uopce odgovoriti pa se nadam da mi nećete zamjeriti.
    Ako netko treba danas piškiti želim svu sreću🍀
    I svima ugodan ostatak dana🌞

Pokusaj se strpit jos tjedan dana, nadam se da ce sve bit ok 🙂 ne mogu ni zamislit kako ti je ali ja bi isto bila sretna kad bi po prvi put vidjela neki plus pa makar ne zavrsilo dobro. Mozda glupo razmisljanje ali barem bi znala da mogu zatrudnit. Vjerujem da ce se vec sljedeci tjedan cut srce!

Na isti način razmišljamo 🙂, samo da je vidim da znam da mogu zatrudniti, ali nikad ni sjenice 😔

Mia21998 🔆
    27. Srpanj 2022. 13:08

kiki13

Crvelin, ilva maric, ivica vlatkovic.. al sumnjam da ce ti imat slobodan termin odma…
    Ako nista odi na hitnu, cekat ces mozda satima, al pregledat ce te, mozes rec da te boli, moraju te primit.
    Sretno!

E super, puno hvala! Pokušat ću nazvati i pitati nemam što za izgubiti. Nadam se da će bit koji termin unutar dva tjedna 🤞 a ako ne onda mi je stvarno zadnja opcija hitna.. 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

September
    27. Srpanj 2022. 13:11

kiki13

_Sayuri_

Sto se tice Kamilice, meni je oko nje sve jasno ma koliko se ona trudila da nam prikaze drugacije, a s njom se vise uopste ne zamaram, nije vrijedna…

Septembartaj iscjedak obecava, imala ga u sve tri trudnoce 🤞🤞
    Tratincicejoj bas mi je zao, ja sam stvarno vjerovala da je to to, ja sam linije bas lijepo vidjela… a nista, idemo dalje🤗🤗
    Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Kod mene krenula lagano sluz, ne znam kad cu danas napasti muza, oboje imamo brdo obaveza, ja trenutno ni ne znam gdje je on 😂 kad sam se probudila nije ga bilo, valjda cemo se vidjeti da barem s nogu odradimo u kupatilo… inace ja sam veliki fan seksanja na svim mjestima, u krevetu najmanje volim…
    Ostale cure 🥂🥂

Ja ne piskim 😂 samo cekam M 🙈

A ne ne, ti ces samnom u ponedjeljak :P

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    27. Srpanj 2022. 13:44

_Sayuri_

Mia, vjerujem da te ovo lomi, kako rekoh i ja ne trpim neizvjesnost, ja sam ti zaista iskreno rekla sta mislim, jer to je poenta kad trazis drugo misljenje, ali isto tako evo iskreno opet, mislim da moze sve biti u redu na sljedecem pregledu… a sto se tice odlaska na hitnu, ako dodjes i pozalis se na bolove ili krvarenje, primiti ce te sigurno… 🤞🤞
    Tratincica , nista nazalost ovaj Clear Blue je takav lazov, ali evo i ja sada mislim da ipak nista ovaj ciklus, 🤗🤗

Niti ja, i to me najviše ubija od svega, odtugovala bi, obrisala suze, pomirila se sa situacijom kakva je i krenula bi dalje. Nego ovako “jesam” a možda “nisam” ili što volim reći “Ni na nebu ni na zemlji”. Upravo se tako osjećam. 

Svakako idem po drugo mišljenje, sad kada ću moći dobit prvi slobodan termin ili neću dočekati pa ću otići na hitnu ne znam, vidjeti ću. Kod mene je stvarno svašta moguće… baš je ovo jedva velika igra živaca

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Mia21998 🔆
    27. Srpanj 2022. 14:07

_Sayuri_

Ja uvijek kazem svi smo razliciti karakteri, ali ako te toliko lomi i stresira, otidji na jos jedan pregled, nama je najlakse reci da sacekas, ali reci i uraditi su dvije skroz razlicite stvari.. tu si gdje si sada, ali taj sad stres koji se gomila i tebi svakako nije dobar, i on pravi stetu, otidji na hitnu ako treba, i da znas…

Jasno i svatko drugačije podnosi stresne situacije, još uvijek mogu “trpiti” i pričekati, prošao je tek jedan dan od pregleda..pokušala sam si nekako zaokupirati misli al puno lakše mi je kada pričam s nekim o tome, uvijek dobijem  neku snagu i trunku nade. A ovo kada me lupi i preokrene uvijek mogu otići da.. jedan tren sam jaka i mislim da mogu izdržati sve, a drugi puknem u trenu i raspadnem se. Ahhh😓

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Mia21998 🔆
    27. Srpanj 2022. 16:32

maro2811

Ja vjerujem da će to sve bit ok. U mene je bila slična situacija (prvo se nije vidio plod, kao BO, ali kasnije se ispostavilo da plod jest tu, ali nema KČS). No, najvažnija razlika je što sam odmah znala da nije nešto ok, jer su mi svi simptomi trudnoće nestali i lagano sam krvarila. Tako da, vjerujem ako se osjećaš dobro da je to zato što i jesi dobro.
    I najvažnije ti je sad samu sebe umiriš, otiđi na pregled privatno ako ti je to potrebno za psihu. Na hitnoj, meni bar, nisu neki najbolji ultrazvuci, tako da…

Prije svega jako mi je žao što ste morali kroz to prolaziti, bas mi se srce slama svaki put dok pročitam .. i dalje su simptomi tu danas čak i intenzivniji da sam trčala nekoliko puta u wc i bila blizu povraćanja, grudi su mi strašno bolne na pogled a ne na dodir, čak mi je i tokom dana povišena temperatura, na mirise strašno reagiram. 
    Privatno i jesam bila na pregledu tako da mi je teško povjerovati u to da je ultrazvuk lošiji.. ne znam sto bi vise mislila zaista. 
    Po mojim računicama ako mi je ovulacija bila kasnije možda 18-19 dan onda postoji još neka šansa jer sam sada tek onda 4 tjedna i 2 dana, ali opet ne opravdana to gestacijska koja je uvećana. 
    Unazad 3 ciklusa duljina je bila između 30-31-30 dan a ovulacija 18 i 16 dan, a zadnji nisam hvatala pik s obzirom da su mi folikuli na 12DC bili 12mm i nisam uopće mislila da će ista biti od tog ciklusa..

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

• Kamilica2
    27. Srpanj 2022. 18:11

Simba2

kamiliceveć sam ti pisala da relativno dobro pamtim šta si pisala proteklu godinu. Možda ti je želja za djetetom mala, a nekako si 'natjerana' od okoline, muža..Pa si nekako preopterećena sama sa sobom i šta zapravo želiš. Gle, sasvim je u redu ne rađati djecu, nije svakome to životni cilj. Ali donesi odluku.
    Ili zapravo to sama jako želiš, a strah te svega, trudnoće i poroda, a i strah te da ti se to neće ostvariti jer si pred kraj reproduktivnog doba, kada je iovako sve teže.
    Na kraju svega, vjerujem da vam je i brak u nekoj velikoj krizi, jer da ste sretni, donijeli bi zajedno odluku i potrudili se u ostvarivanju svega. Ne imati spolne odnose sa partnerom, ili vrlo rijeko, a biti kratko u braku, kao što ste vi, ukazuje samo da nešto nije dobro.. Najbolje je da se zapravo posvetiš sebi i vidiš šta te zapravo toliko muči. Mislim, nastavljajući tu pisati takve gluposti poput babe, četnikuše, vlajine, nerotkinje i svašta ostalog neće ti pomoći, niti koga tu time ponižavaš, nego samu sebe. Pogotovo zato jer imas 40 godina, nisi pobogu balavica.

Nemam 40 godina!!!!! 🤣🤣🤣🤣
    Neću se vama tu na forumu ispovijedati ni opravdavati. Ovo je anonimni forum. I svatko može o sebi pisati što hoće. Mogu napisati da sam zensko a biti muško, lagati godine, i sve ostalo. Kako ja, tako i vi. Tako da ja nikome tu ništa ne vjerujem. Zato se i sprdam s vama. 🤭 Vi takodjer možete steći krivo mišljenje o meni na temelju onoga šta pišem. 
    Ja iskreno nikad nisam imala zelju za djetetom niti sam ikad voljela djecu niti bila baby person. Dapače. Kad čujem negdje da dijete kmeči najradije bi ga namlatila dobro 🤣 Lani mi je prija bila trudna onda sam i ja rekla idem i ja. Kad moze ona mogu i ja🤭 više iz nekog natjecanja nego zelje. To me drzalo 3-4 mjeseca koliko smo i pokušavali 😂 poslije mi se više nije dalo. Shvatila sam da zapravo nisam spremna i da nikad neću biti. A presing od okoline nemam. Svi su se pomirili da nema unuka 🤭 muzu je takodjer svejedno. Oboje smo dobili promaknuća na poslu. I super nam ide i na poslu i doma. Ništa nam ne fali, najmanje love. Tako da smo sretni što smo zdravi. Bebu planirati nećemo. Ako nam je sudjeno zalomit će se u 42-oj kao mojoj mami u tim godinama sa mnom 🤭 ako nam nije sudjeno, nije mi zao jer iskreno zelju nemam. 🤷🏼‍♀️ Takodjer da postoji surogat majčinstvo u Hrvatskoj Možda bi se i odlučila. Ali da prolazim kroz sve to u svom tijelu u ovim godinama, no thanks. 🤭

• Kamilica2
    27. Srpanj 2022. 18:17

Garawa

Simba2

kamiliceveć sam ti pisala da relativno dobro pamtim šta si pisala proteklu godinu. Možda ti je želja za djetetom mala, a nekako si 'natjerana' od okoline, muža..Pa si nekako preopterećena sama sa sobom i šta zapravo želiš. Gle, sasvim je u redu ne rađati djecu, nije svakome to životni cilj. Ali donesi odluku.
    Ili zapravo to sama jako želiš, a strah te svega, trudnoće i poroda, a i strah te da ti se to neće ostvariti jer si pred kraj reproduktivnog doba, kada je iovako sve teže.
    Na kraju svega, vjerujem da vam je i brak u nekoj velikoj krizi, jer da ste sretni, donijeli bi zajedno odluku i potrudili se u ostvarivanju svega. Ne imati spolne odnose sa partnerom, ili vrlo rijeko, a biti kratko u braku, kao što ste vi, ukazuje samo da nešto nije dobro.. Najbolje je da se zapravo posvetiš sebi i vidiš šta te zapravo toliko muči. Mislim, nastavljajući tu pisati takve gluposti poput babe, četnikuše, vlajine, nerotkinje i svašta ostalog neće ti pomoći, niti koga tu time ponižavaš, nego samu sebe. Pogotovo zato jer imas 40 godina, nisi pobogu balavica.

Ja sam sinoć malo čitala staru temu.. htjela je trudnoću itekako.. ali nije išlo.. poslije je se s nečim jako razočarala a to nije podijelila s nama jer je se osjećala odbačena.. pisala je svako malo a slabo je odgovor dobila.. makar ne onaj koji je htjela čuti.

To sam fejkala da zelim, da ne ispadnem outsider tu na forumu gdje vi izgarate od zelje za bebom.🤭 A kad me prošla ta faza od 3-4 mjeseca, shvatila sam da u usporedbi s vama ja zapravo ne zelim djecu. Pogotovo sad kad mi super ide na poslu. 🥳 Meni je moja sloboda predragocjena, i moj način zivota i komfor teško da bi mogla i htjela mijenjati. Možda se zalomi u 40-tima 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.