Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
Žao mi je 😔 forum često postane pretežak u takvim situacijama! Uzmi si vremena za odmor. A onda u nove pobjede! ✨
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Evo da javim da nam IVF nazalost nije uspio. Samo jedna jajna stanica izvadena i nije se oplodila. Pauzirat cemo do 9. mjeseca pa cemo onda vidit sta cemo dalje.
Držite se žene! Ja sam do sada baš bila tužna kada dobijem, prvi dan plačem, pitam se zašto, pa sve smo uradili i tako
Sada smo otkrili zašto ne ide i malo mi je lakše. Znamo s čim se borimo. Poduzet ćemo sve što možemo da se nalazi poboljšaju i vjerujem da ćemo uspjeti.
Nije lako kada ti stvarnost opali šamarčinu ali tako je kako je. Znam da smo mi žene jake i da svašta proživimo i preživimo. Držat ćemo i mi jednog dana naše bebice u rukama♥️
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
Ma totalno te kužim. Skroz odmori, uzmi skroz predah od svega, a onda samo pozitivno dalje ❤️grlim
Ja je nazalost očekujem u petak, imam sve senzacije kao i svaki put pred menstruaciju tako da...
U stresu sam i zbog posla, slabo spavam i svasta nesto. Baš mi je loš i težak period. Bit Ce bolje 💪🏻
💙
Evo da javim da nam IVF nazalost nije uspio. Samo jedna jajna stanica izvadena i nije se oplodila. Pauzirat cemo do 9. mjeseca pa cemo onda vidit sta cemo dalje.
Jako mi je žao 😥 to je bio stimulirani?
Odmori, napuni baterije
💙
Tonkinaprija jako mi je žao :( uzmi pauzu pa u nove pobjede .
Curke da javim ja bila jučer sve je školski za sad , imamo srce 🥰🥹🥹 tako da se nadam da će i dalje biti sve u redu 🙏
Šaljem babyyy dust u ovu grupuuuu 🤰🤰🤰👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍🤍 da čim prije nam se pridružite u ljepše teme 🫂😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Curke da javim ja bila jučer sve je školski za sad , imamo srce 🥰🥹🥹 tako da se nadam da će i dalje biti sve u redu 🙏
Šaljem babyyy dust u ovu grupuuuu 🤰🤰🤰👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍🤍 da čim prije nam se pridružite u ljepše teme 🫂😍
Eni cestitkeeeee! ✨👶🏼
Ostale cure, odmorite i u nove pobjede! Nema odustajanja!
Rose, ja sam ostala trudna kad sam imala ooooogromni stres na poslu i jos sam bila nekakva polubolesna, znaci apsolutni kaos i uopce se nisam nadala!
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Prekrasne vijesti 🎉🎉🎉 jako mi je drago ❤️
💙
Eni cestitkeeeee! ✨👶🏼
Ostale cure, odmorite i u nove pobjede! Nema odustajanja!
Rose, ja sam ostala trudna kad sam imala ooooogromni stres na poslu i jos sam bila nekakva polubolesna, znaci apsolutni kaos i uopce se nisam nadala!
Jutros krenulo 😥😥😥
Idemo dalje
💙
😍😍😍 čuvaj se i sretno dalje ✨
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Sortiraj odgovore
Najstariji