Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didiia
    [UREĐENO] 12. Studeni 2025. 13:17

Napokon proradio forum 🥳

Ja sam danas 7dpo, 23dc i jutros sam otišla da vadim progesteron i vit D. Nisam mnogo očekivala od ciklusa ali ispade da je progesteron malo iznad gornje granice što mi se nikad nije desilo 
    https://ibb.co/7xtTqKvn
    Chat kaže da toliki rast progesterona može biti zbog implantacije. Znam da ne dokazuje trudnoću ali obzirom da sam očekivala da bude bez ovulacije ili jako loša tako mi je ovo popravilo dan 🥰
    Danas jurim u dm po vit D 😂

purko19
    12. Studeni 2025. 13:14

Ajme koji nalaz!!! PREDOBRO 😍
    Ovo je bila jedna predobra ovulacija i nadam se da ce biti plus kao kuca ubrzo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
    🧔🏻‍♂️ 35 MS, asthenozoospermija
    11/2018 spontani

Mango
    12. Studeni 2025. 13:17

Hej, Didiia. Ovo je top nalaz.🥰
    Ja sam u prijasnjim pokusajima za prvo dijete isto vadila, bio je i jos veci..taj ciklus nisam bila trudna, a cak je i gin posumnjala zbog takvog progesterona da je trudnoca😂
    Ali, iduci ciklus iza tog je bio pozitivan nalaz 🥰 drzim fige!
    A vitamin D je i meni nizak, bas sam ampulice dobila

5/2024. ❤️
    👱‍♀️29
    3x missed ab
    Endometrioza
    Amh 7,8 pmol
    🧔‍♂️ 31 sve ok

Didiia
    12. Studeni 2025. 13:17

Počela sam plakat kad je došao...znao je bit visok ali ovoliko visok nikad, a ne uzimam nikakvu terapiju za progesteron. Sad se i ja nadam plusu 🥰

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - 7/25 teratozoospermia
    10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - 7/25 teratozoospermia
    10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI