Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    08. Srpanj 2025. 16:23

Uniqlo7

Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨

Žao mi je 😔 forum često postane pretežak u takvim situacijama! Uzmi si vremena za odmor. A onda u nove pobjede! ✨

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

TonkinaPrija
    08. Srpanj 2025. 18:01

Evo da javim da nam IVF nazalost nije uspio. Samo jedna jajna stanica izvadena i nije se oplodila. Pauzirat cemo do 9. mjeseca pa cemo onda vidit sta cemo dalje.

ivaaa30
    09. Srpanj 2025. 08:27

Držite se žene! Ja sam do sada baš bila tužna kada dobijem, prvi dan plačem, pitam se zašto, pa sve smo uradili i tako
    Sada smo otkrili zašto ne ide i malo mi je lakše. Znamo s čim se borimo. Poduzet ćemo sve što možemo da se nalazi poboljšaju i vjerujem da ćemo uspjeti. 
    Nije lako kada ti stvarnost opali šamarčinu ali tako je kako je. Znam da smo mi žene jake i da svašta proživimo i preživimo. Držat ćemo i mi jednog dana naše bebice u rukama♥️

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

Rose1
    09. Srpanj 2025. 10:22

Uniqlo7

Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨

Ma totalno te kužim. Skroz odmori, uzmi skroz predah od svega, a onda samo pozitivno dalje ❤️grlim

Ja je nazalost očekujem u petak, imam sve senzacije kao i svaki put pred menstruaciju tako da...
    U stresu sam i zbog posla, slabo spavam i svasta nesto. Baš mi je loš i težak period. Bit Ce bolje 💪🏻

💙

Rose1
    09. Srpanj 2025. 10:23

TonkinaPrija

Evo da javim da nam IVF nazalost nije uspio. Samo jedna jajna stanica izvadena i nije se oplodila. Pauzirat cemo do 9. mjeseca pa cemo onda vidit sta cemo dalje.

Jako mi je žao 😥 to je bio stimulirani?
    Odmori, napuni baterije 

💙

• eni233
    10. Srpanj 2025. 07:46

Tonkinaprija jako mi je žao :( uzmi pauzu pa u nove pobjede .

Curke da javim ja bila jučer sve je školski za sad , imamo srce 🥰🥹🥹 tako da se nadam da će i dalje biti sve u redu 🙏
    Šaljem babyyy dust u ovu grupuuuu 🤰🤰🤰👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍🤍 da čim prije nam se pridružite u ljepše teme 🫂😍

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Zebra
    10. Srpanj 2025. 08:27

eni233

Curke da javim ja bila jučer sve je školski za sad , imamo srce 🥰🥹🥹 tako da se nadam da će i dalje biti sve u redu 🙏
    Šaljem babyyy dust u ovu grupuuuu 🤰🤰🤰👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍🤍 da čim prije nam se pridružite u ljepše teme 🫂😍

Eni cestitkeeeee! ✨👶🏼 
    Ostale cure, odmorite i u nove pobjede! Nema odustajanja!
    Rose, ja sam ostala trudna kad sam imala ooooogromni stres na poslu i jos sam bila nekakva polubolesna, znaci apsolutni kaos i uopce se nisam nadala!

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

Rose1
    10. Srpanj 2025. 09:07

eni233

Prekrasne vijesti 🎉🎉🎉 jako mi je drago ❤️

💙

Rose1
    10. Srpanj 2025. 09:07

Zebra

eni233

Eni cestitkeeeee! ✨👶🏼
    Ostale cure, odmorite i u nove pobjede! Nema odustajanja!
    Rose, ja sam ostala trudna kad sam imala ooooogromni stres na poslu i jos sam bila nekakva polubolesna, znaci apsolutni kaos i uopce se nisam nadala!

Jutros krenulo 😥😥😥
    Idemo dalje 

💙

• missD
    10. Srpanj 2025. 10:39

eni233

😍😍😍 čuvaj se i sretno dalje ✨

👩‍🦰28
    Endometrioza, polip u maternici
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.