Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    03. Srpanj 2025. 16:02

Najsigurnije ti je napraviti test 14 dana od ovulacije (sljedeći dan od dana ovulacije računaš kao 1.), ako si jako nestrpljiva možeš pokušati uhvatiti liniju na 12. dan ako testiraš vrlo osjetljivim testom (5 ili 10 mIU). 
    Ja sam prošlu trudnoću uhvatila na 10. dan ali iskreno moj savjet je ne testirati tako rano jer si samo stvaraš nepotreban stres ukoliko bude negativan test.

36 god., redovni ciklusi, ovulacija CD 12–14
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    TSH 4.41 – levotiroksin
    Blaga genetska trombofilija – aspirin
    MTHFR C677T – folat
    Urađena histeroskopija, imunološki & trombofilijski panel

• Ivy1304
    03. Srpanj 2025. 20:35

parisislove

Najsigurnije ti je napraviti test 14 dana od ovulacije (sljedeći dan od dana ovulacije računaš kao 1.), ako si jako nestrpljiva možeš pokušati uhvatiti liniju na 12. dan ako testiraš vrlo osjetljivim testom (5 ili 10 mIU).
    Ja sam prošlu trudnoću uhvatila na 10. dan ali iskreno moj savjet je ne testirati tako rano jer si samo stvaraš nepotreban stres ukoliko bude negativan test.

Da kužim, a pricekati cu tih 14dana nekako haha

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
    👩 31
    👱‍♂️ 39

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.