Zebra uh, bas su te dugo mučile. Nadam se da neće tako ovaj put 🤞🏻
MissD sretno i akcija hihi
Cure, ja sinoć na WC-u u sluz ogromna i ja mislim pa ne bude mi toliko prije takva sluz i to u nekoliko navrata i idem pišnuti CB i ono smajlić, vjerojatno ce večeras, noćas ovulacija. Malo je uranila. Mislila sam danas prvi put test, ali prije nedjelje je nisam očekivala, čak sam mislila pon ili uto
Ajde, ajde, znas sto ti je ciniti 🤭 drzimo fige da za koji tjedan bude jos jedan smajlic/plusic ☺️
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
eni Cestitam!!! Koje lipe vijesti ❤️ Bas mi je drago da sam povirila 😊 Zelim ti urednu i dosadnu trudnocu!
Ja krecem sutra sa terapijom za nas prvi IVF 🤞
eni Cestitam!!! Koje lipe vijesti ❤️ Bas mi je drago da sam povirila 😊 Zelim ti urednu i dosadnu trudnocu!
Ja krecem sutra sa terapijom za nas prvi IVF 🤞
Hvalaaaa , želim i tebi uskoro ovakvu sreću i svima borilicama ovdje na forumu i izvan njega koje se bore 🥰🥰🥰🥰🥰🥹🥹🥹
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni, MissD hvala cure ❤️
TonkinPrija sretnooo, samo hrabro i pozitivno. Bit će to super. Čekamo lijepe vijesti i od tebe 🤗
💙
Curkeee svima sretno u pokrivanju i akcijanju!!
TonkinaPrija hej draga, nisam upratila da si se odlučila za IVF. Samo hrabro i veselo u ove nove pobjede, čeka te tvoja sreća uskoro🤞🏼🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Pozdrav svima,
čitam temu ali tek sada sam se odlučila registrirati.
Radimo na bebi već 8 mjeseci… Imala sam biokemijsku u travnju.
Danas sam 9DPO, prije 2 dana (na 7 DPO) vadila sam progesteron i rezultat je 32,1 (ref. vrijednosti za lutealnu fazu su 5,48 - 96). Što mislite je li to OK? Meni se čini da je.
Par dana osjećam glavobolje koje inače nikada nemam, danas sam spavala preko dana a to inače nikad ne radim, grudi me malo bole pa malo ne, osjećam bol u donjem dijelu leđa i neki kao pritisak u stomaku, lagana probadanja u jajnicima (više na lijevom na kojem je bila ovulacija).
I tjelesna temperatura mi već par dana varira od 36/7 do 37/2
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Cao cure, ja se danas vratila sa godisnjeg odmora. Trebala sam da dobijem u cetvrtak, medjutim nisam, ali sam mislila da je od mora vrucine i svega ostalog, danas kada smo se vratili uradim test i pozitivan je 🙈😃
Srecna sam naravno, ali nemam osjecaj kao prvi put vise sam u strahu da prodje sve kako treba.. Uglavnom htjela sam da vas obavijestim, jer ste mi bile puno od pomoci predhodnih mjeseci.
Svu srecu zelim svim borilicama ♥️
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Rose, missD, nadam se da imate aktivan vikend 🤞✨
Ivanica, dobrodosla, drzimo fige 🤞
Uniqlo, pupo, imas kakve simptome? 😁
Mimix, cestitkeeeee 🥳🥳🥳🥳
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Mixmix pa ženooo čestitam!!! Super, neka sad sve bude kako treba! 🫂
Zebra hvala ti na pitanju, ja nemam nikakvih simptoma😂 al kako sam na cyclogestu, pa mi to nije nista cudno jer svaki put kad ga koristim, zamaskira mi sve simptome 😐 jedino sam osjetila probadanje na desnom jajniku i tjt.. test radim negdje u utorak srijedu i to je to😂🙏
Ivanica nadam se najboljem, ali ja osobno imsm iste simptome i za jedno i za drugo.. nekad nemam nikakvih simptoma, a nekad imam 🥲 ono sto je meni ovdje super i za sto bi se ja ulovila je tvoja temperatura koja je stvarno dobar prikaz da se nesto dogadja.. nastsvi pratit i nadam se da odtaje gore i da uskoro imas pozitivan test 🤞🏼🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Ma ne nadam se previše jer svaki mjesec uz 100 “simptoma” uspijem se razočarati kada menga dođe točna u sekundu. Voljela bih da bude pozitivan test, ali ne želim se previše nadati jer baš boli vidjeti ga bijeloga pa se danima nakon oporavljam psihički…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji