Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    03. Lipanj 2025. 11:02

missD

15.dc danas, a ciklusi mi zadnjih mjeseci dosta variraju, prosli mi je bio 27 dana, a O 15.dan. Ma bio je folikul prosli tj, na 12dc 17mm i isti je takav i danas, zbunjena skroz…

Hmmm… nemam pojma sto bih rekla. Je li doktor pretpostavlja sto je to? 
    Ja se sutra testiran, stvarno se toplo nadam necemu pozitivnom, jos danas uzivam u pozitivnim mislima a sutra cemo vidjet 😂🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1.Poliklinika IVF 4/25 ET x

• missD
    03. Lipanj 2025. 11:09

Ne, samo da dođem opet za 4 dana na folikulometriju. Držim ti palčeve za sutra, pokreni nam val plusića 🍀🍀

👩‍🦰28
    🙍‍♂️ 30
    Pokušavamo od 10/24
    Ciklusi 31-33 dana

• eni233
    03. Lipanj 2025. 15:13

Uniqlo7

missD

15.dc danas, a ciklusi mi zadnjih mjeseci dosta variraju, prosli mi je bio 27 dana, a O 15.dan. Ma bio je folikul prosli tj, na 12dc 17mm i isti je takav i danas, zbunjena skroz…

Ja se sutra testiran, stvarno se toplo nadam necemu pozitivnom, jos danas uzivam u pozitivnim mislima a sutra cemo vidjet 😂🤞🏼

Sretnooooo 🥰🫀🌞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Uniqlo7
    03. Lipanj 2025. 15:42

eni233

Uniqlo7

missD

Sretnooooo 🥰🫀🌞

🫂🫀🫀 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1.Poliklinika IVF 4/25 ET x

maybenewmom
    03. Lipanj 2025. 21:09

Ivyyyy

Hvala cure na lijepim rijecima podrske, grlim vas i ljubim virtualno🥰😘🥰😘

Trebalo mi je dva tri dana, da odbolujem, odtugujem i isplacem, i mislim da nam je Bog dao taj tezak kriz jer zna da mozemo, uzdam se u njegovu pomoc i zelim da iz svega toga izadjemo jaki, da ne izgubimo nas i da u rukama imamo nase cudo!
    🙏🤍

Tako i treba, bit ćete jači i još zreliji sigurno. Evo moja situacija svaka dva tjedna zbog kontrola umremo na jedno jutro i kada je sve ok oživimo. Ali vjerujemo kako god da će doći bolji dani. Svakom je njegova situacija najgora i tu nema poređenja kako je nekome drugom. Samo, odbolovati, isplakati se i krenuti dalje. 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.