MARIS Hej, nas ce izaci sve skupa oko 3000€. To ti je oko 1000€ lijekovi, 1300 sspiracija i folikulometrije i 500€ trqnsfer. Ako imas zamrznuti, to se dodatno placa, ne znam jos koliko.
Cure smogla sam snage danas da se javim i napisem da su me zvali i da je 6 jajnih stanica propalo - nezrele su, a jedna je zrela. Sutra ako me zovnu javit ce mi da se ne razvija, ako ne zovnu znaci da je u cetvrtak transfer jedne jajne stanice… eto, molim boga za tu jednu🙏
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Uniql07oo kakva pozitiva, držim ti palčeve na najjače <3Zara531 nema obeshrabrivanja, samo gorimo od prevelike želje pa nas nekada i ona malo unazadi…
Ja pocinjem da osjećam klasične menstrualne simptome,bolne grudi i ostalo,tako da mislim da će stići na vrijeme.
Sledeći mjesec smo bukrali jedno putovanje iz snova za oboje, pa neću toliko ni razmisljati ni o trakicama ni o ovulaciji…
I mi idemo na putovanje sljedeći tjedan tako da ni ja neću pratiti... ako se ništa ne desi u 6. mjesecu idemo na inseminaciju
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
MARIS Hej, nas ce izaci sve skupa oko 3000€. To ti je oko 1000€ lijekovi, 1300 sspiracija i folikulometrije i 500€ trqnsfer. Ako imas zamrznuti, to se dodatno placa, ne znam jos koliko.
Cure smogla sam snage danas da se javim i napisem da su me zvali i da je 6 jajnih stanica propalo - nezrele su, a jedna je zrela. Sutra ako me zovnu javit ce mi da se ne razvija, ako ne zovnu znaci da je u cetvrtak transfer jedne jajne stanice… eto, molim boga za tu jednu🙏
I jedna je dovoljna 🙏🙏🙏
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Jedna, ali vrijedna 🤞🏻. Držim palčeve da je to tvoje malo čudo koje ćeš za 9 mjeseci držati u naručju 🙏🏻❤️
2023. M ❤️
04/25 ➕⏳
Zara531 i Makarena, hvala vam cure🫶🏼 ja se toplo nadam da će uspjeti🥹🙏 ispada da je najvjerojatniji razlog nezrelih stanica to što su prerano aspirirane, pa mi to ulijeva nadu da ipak nije do njihove kvalitete nego do pogrešne procjene vremena. Samim time se nadam da će se ova mala točkica u tanjuriću do sutra razvijati😂🙏
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji