@Zara dok ne dođe M nije gotovo, držim fige ✨
👩🦰28
Endometrioza
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
jutros na testu bijelina nadam se da je mozda samo rano jos uvijek...
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
I ja taman prošli tjedan kontrolirala TSH, mislila sam da sam mirna neko vrijeme jer je 2,06, ali sad kad vas čitam shvaćam da ga treba redovno pratiti, očito mu ne treba puno da naglo skoči…
Kod mene odbrojavanje do ovulacije, trebala bi u sub-ned. Od sutra idem na folikulometrije kod dr. 🤞🤞
Sretnooooo 🍀🍀🍀🍀
💙
Kod mene lijepi folikul na desnom jajniku,17mm (12.dc), ali raste mi i cista i polip...kaze dr da ne gubim nadu, nastavljamo s pokusajima jos malo, a onda u postupak, po potrebi i na uklanjanje te ciste i polipa.
👩🦰28
Endometrioza
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Zara, koja ti je situacija sa simptomima trenutno? Ja vjerujem da nada postoji sve dok ne dođe M 🤞
👩🦰28
Endometrioza
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Drage zene, ja se iskljucem iz ove teme, jer nas je snasla dijagnoza i tezak put nazalost..
zelim vam srecu, da se cim prije ostvarite kao majke i samo da vam kazem da ste divne, i da nam Bog s razlogom daje krizeve, koje samo hrabri mogu nositi!
Puno vas grlim, a posebno svoju Eni 🥰 tvojoj se bebici neopisivo radujem❤️
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Mixmix i Zara curke toplo se nadam da ste se prerano testirale🤞🏼ja cu cekati do 4.6 ipak, tad bi se trebalo vidjeti nesto na testu (ja sam kao turbo pozitivna😂), pa ako ne, da znam stati s progesteronom.. stvarno jedva cekam nase pozitivne testove, a doći će🍀
Ivy znam da nije kul al eni i ja smo i dalje tu na temi, iako smo u postupku.. tako da ako se osjećaš ugodno, ostani 😂🫂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Kod mene lijepi folikul na desnom jajniku,17mm (12.dc), ali raste mi i cista i polip…kaze dr da ne gubim nadu, nastavljamo s pokusajima jos malo, a onda u postupak, po potrebi i na uklanjanje te ciste i polipa.
Taj folikul zvuci obecavajuce🤞🏼 je li polip moze smetati ovulaciji?
I da, sto mislis kad kazes u postupak??
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Ovo mi je bio sok, onako dug je put bio ovih 4 godine, stvarno nisam odustajala, vjerovala sam u to, molim se Bogu svakodnevno i bas sam bila pozitivna.. al ovo me je toliko pogodilo, i onda se krivim da ako budem tuzna, ako placem, ako se osjecam lose da cu poljuljati svoju vjeru koju sam ojacala, gradila, stekla.. s druge strane ako pokazem slabost i tugu da cu povrijediti svog muza kojem je ovo sigurno tesko palo, mozda teze nego meni.. bas sam nikako od prekjucer od kad smo saznali, danas sam i nakon 2 godine opet imala napad panike(doduse nije bio jak ko nekad prije), i cijeli dan sam nikakva, slaba nekako i fizicki i psihicki..
oprostite na jadikovanju, znam da ima i goreg, svakome je njegov kriz tezak, ali morala sam nekome otvoriti dusu..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji