Deja ajme divno 🎉🎉🎉🎉 Čestitam od ❤️!!! Neka bude sve mirno do kraja🙏🏿❤️
I ja volim tražiti progesteron. Prvi put sam bila u IVFu pa je to bilo obavezno, a drugi put kad je bilo prirodno sam tražila.
Ja sam paničar pa volim potvrditi s betom. Ako se odlučiš za vadenje, onda ponovi za 2dana da vidiš dupla li se 🍀🍀🍀 sigurna sam da će sve biti dobro.
💙
Čestitke cure, mirnu i uspješnu trudnoću vam želim
Meni sada onaj dio ciklusa kad treba biti strpljiv do tesitranja
Sretnooooo, izdrži hihi🙃🤗
💙
Evo da se i ja malo javim.
Već sve znate šta mislim o simptoma ali mene su danas počele boljeti bradavice…znači ne grudi kao inače već samo bradavice…uzaaasno su osjetljive na dodir…znam da je to normalno zbog hormonalnih promjena u drugoj fazi ciklusa ali ne mogu izbaciti iz glave da je to drukčije možda dobar znak…eto, to sam samo htjela podijeliti sa nekim
Pa čuj, mozda je baš to znak 🤗 nadam se da je 🙏🏿
Mene bradavice bole samo na dan ovulacije i prestanu
💙
Već sve znate šta mislim o simptoma ali mene su danas počele boljeti bradavice…znači ne grudi kao inače već samo bradavice…uzaaasno su osjetljive na dodir…znam da je to normalno zbog hormonalnih promjena u drugoj fazi ciklusa ali ne mogu izbaciti iz glave da je to drukčije možda dobar znak…eto, to sam samo htjela podijeliti sa nekim
Meni su tako na pocetku samo bradavice bile osjetljive a grudi nekako teske ali ne i bolne. Nadam se da je i kod tebe dobar znak 🙏🙏🫶
Meni je krenulo smeđe , tako da očekujem mengu ovih dana …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Meni su tako na pocetku samo bradavice bile osjetljive a grudi nekako teske ali ne i bolne. Nadam se da je i kod tebe dobar znak 🙏🙏🫶
ajme, nadam se!! :)
inače, jučer sam bila u "napasti" da kupim test, ali obzirom da nisam ovaj mjesec pratila ovulaciju ne mogu sa sigurnošću reći kad bi se menstruacija trebala pojaviti tako da sam odlučila ne kupiti test odnosno čekati da menstruacija sama nastupi (meni su ciklusi 31-33, max 35 dana), pa ako ne nastupi ću se testirati. dosadilo mi je to učestalo razočaravanje, bolje samo jednom :D
Takodjer, cak sam u martu dobila 18 tog , u aprilu 23. I onda po ovom menstrualnom kalendaru sa tim datumima uopste odnos nismo imali ni blizu ovulacije. Trakicama nisam pratila i onda test pozitivan. Tako daaaa sve je moguće.
Ja sad idem na prvi pregled cisto da sam mirnija iako znam da je prerano i da vjerovatno nece vidjeti jos uvijek nista
Meni prvi ciklus nakon IVF pozitivna ovulacijska trakica na 10dc 😆
https://ibb.co/cXb3x041
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
eni233 idemo daljeamelao8 sretno na pregledu!
Uniqlo7 ideeeeeššš, koja trakica! jaka ovulacija se sprema
.
.
ja, od one hrabre žene "neću se testirati", ponovno danas promišljam da ipak idem kupiti test, jedan od od onih najosjetljivijih…. po mojoj nekoj procjeni, koja se temelji na nekom prosjeku obzirom da nisam pratila, danas bi moglo biti 10 dpo… ima li to testiranje smisla ikakvog ? recite mi da nema
🫶🏼🫶🏼
Paa mislim da ima smisla kao da bi mogao pokazati, a ne mora.
Ja sam uvijek za opciju da se ne opterecujemo dodatno kad smo ionako opterecene, petak je i vikend, mozes si ga usrat testom, moze biti i super ali isto najbolje se ovako lijepo nadat da si trudna i ponasati tako, bez presinga 🫶🏼 ja gadjam ovulaciju ali isto mislim da se necu testirati kasnije, a zadnji put kad se nisam testirala nego sam cekala mengu je bilo kad sam imala pozitivan test 😆 tako da 🤞🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
eni233 idemo daljeamelao8 sretno na pregledu!
Uniqlo7 ideeeeeššš, koja trakica! jaka ovulacija se sprema
.
.
ja, od one hrabre žene "neću se testirati", ponovno danas promišljam da ipak idem kupiti test, jedan od od onih najosjetljivijih…. po mojoj nekoj procjeni, koja se temelji na nekom prosjeku obzirom da nisam pratila, danas bi moglo biti 10 dpo… ima li to testiranje smisla ikakvog ? recite mi da nema
🫶🏼🫶🏼
Paa mislim da ima smisla kao da bi mogao pokazati, a ne mora.
Ja sam uvijek za opciju da se ne opterecujemo dodatno kad smo ionako opterecene, petak je i vikend, mozes si ga usrat testom, moze biti i super ali isto najbolje se ovako lijepo nadat da si trudna i ponasati tako, bez presinga 🫶🏼 ja gadjam ovulaciju ali isto mislim da se necu testirati kasnije, a zadnji put kad se nisam testirala nego sam cekala mengu je bilo kad sam imala pozitivan test 😆 tako da 🤞🏼
ok, to mi je trebalo, hvala :D :)
Ja sam taj komentar koji trazis😂😆😆 samo strpljivo i 🙏
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Sortiraj odgovore
Najstariji