Ma top onda, trazim anesteziju, hvala ti! 🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Kako Ste cure ima li nesto novo kod vas ima li neke simptomi
Sve dobro, kako si ti Tamara? Je li prestalo smeđarenje?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Pozdrav svima, nova ovdje :)
Zadnja mj 8.4. Inace su mi razmaci 25 do 28 dana. Mislim da je ovulacija bila18. Ili 19. A 17. i 18 sam imala nezasticeni odnos. Danas je 7dpo i bole me kriza, pece me u trbuhu, glava na mahove, nervoza, trbuh ko da cu dobiti. Btw imam 45 godina. Ne znam kaj da mislim 🤣
Evo cure da se i ja javim. Bila sam pod nekom virozom par dana, napokon mi je bolje. Danas osjećam da menstruacija dolazi, grudi su isto popustile, to je to. Već me je prošlo razočaranje tako da sam ok, zapravo sam i sretna jer su mi se ciklusi napokon uredili a i lh trakica je ovaj mjesec bila baš lijepo tamna. To je proces, treba biti zahvalan i na drugim stvarima osim trudnoće 😊
Uniqlo i sve druge cure puno sreće i strpljenja želim 😆😊😊
Brzo ce se to regulirati, sad znas da si mirna i da kreces jos jaca 😂🫂
Ja danas dajem stopericu i moram priznat da dam turbo uzbuđena😂🥳
Danci79 ako si tsd pokrila trebalo bi biti dovoljno, je li pokusavate duze?
Provjeri si ako ste duze u pokusavanju svakako hormone, cisto da znas popraviti nesto da ne gubis vrijeme 🤞🏼sretno!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Ma duga prica... prije 5 godina ivf u 6 tjednu prestalo kucati. On nije mogao. Sad imam novog dragog i evo tek smo poceli, samo da probamo 🤣 cijeli dan osjetim lagano grcenje, pecenje, bol u krizima i toplinu. Danas je bi trebao biti 8dpo, ako sam dobro pogodila ovulaciju. Citala forume i evo me tu, ne znam ni sama mislim da se nesto desava, drukcije je....
I baš sad gledam tu moju aplikaciju za pracenje ciklusa znači dan prije O imala sam lagana probadanja na lijevom jajniku, taj dan smo imali odnose, trakica je taj dan bila tamna znaci sve sve i opet ništa 😅
Tako je i meni bilo mjesecima. Svaki put uhvatim peak, pogodim odnose i opet ništa. Ali izgleda da je meni bilo zbog manjka D vitamina, mjesec kad sam svakodnevno počela uzimati preko 5000iu odmah sam zatrudnila. Kako ti stojiš s vitaminom D? Nadam se da ti ipak neće doći M 🫂
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
I baš sad gledam tu moju aplikaciju za pracenje ciklusa znači dan prije O imala sam lagana probadanja na lijevom jajniku, taj dan smo imali odnose, trakica je taj dan bila tamna znaci sve sve i opet ništa 😅
Tako je i meni bilo mjesecima. Svaki put uhvatim peak, pogodim odnose i opet ništa. Ali izgleda da je meni bilo zbog manjka D vitamina, mjesec kad sam svakodnevno počela uzimati preko 5000iu odmah sam zatrudnila. Kako ti stojiš s vitaminom D? Nadam se da ti ipak neće doći M 🫂
Ja ga uzimam pa opet ništa .. isto svaki put uhvatim peak 😔😔 imamo odnose redovno , čak smo i na dva postupka bili pa ništa .. Al dobro sad idem na ivf , pa se nadam da će nam uspjeti 🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Prijavljujem jučer 1dc i idem dalje. 🙂
Nisam nikad provjeravala D vitamin ali sam prije par mjeseci popravila željezo sa kojim od kad znam za sebe imam problema.
Ne znam koliko je pametno uzimati D vitamin "na svoju ruku"?
A bilo bi dobro prvo provjeriti ga. Kažu da je potrebno bar 90 za trudnoću, meni je bio 72 i onda sam na svoju ruku krenula uzimati velike doze i evo upalilo je 😅. Nadam se da će i tebi ispasti tako neka banalna stvar koja kad se riješi će odmah uspjeti.
Eni bas mi je zao. Držim 🤞🏻 za IVF da bude uspješno iz prve.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Pozdrav cure, ja se nisam stavljala na listu jer sam se prehladila baš par dana prije ovulacije i danas je već bio zadnji dan. Nisam sa mužem mogla u, istoj sobi spavati, a kamol šta drugo tako da sve moram odgoditi za sljedeći mjesec 😒😒😒😒
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji