Hejj cure imam pitanje da li je ovo jako svjetla linija ili mozda nije ispravan test?
Od jutros je test 11dpo
Gornji je test na trudnocu a donji je lh test
Sta mislite?
https://ibb.co/cc62nHw6
https://ibb.co/Nd4dCjSM
https://ibb.co/sd6VPv1F
Vidim sjenu .. sretno 🥰🫀🤞
Hvalaa❤️❤️
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Pozdrav drage moje evo nakon više od godinu dana borbe sa leukemijom muz ju je pobijedio i danas smo dobili zeleno svjetlo za nove pobjede. Prvo smo odlučili pokušati prirodnim putem, ako ne imamo zaledjeno već (prije kemoterapija) za 5 pokušaja 🙏🙏🙏🙏🙏🙏. Dragi mi je sa ama podjeliti da ipak ima nade i nikada ne treba odustati 💛💛💛💛🎗️🎗️🎗️
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Pa ne verujem ali vide cu s obzirom ovo braon mozda cu jer sam imala samo 1 da vadim
Pa ne verujem ali vide cu s obzirom ovo braon mozda cu jer sam imala samo 1 da vadim
Vadi i drugu, jedna ti ionako nista previse ne znaci
Ocu videcu sutra da idem da uzmem uput Pa u subotu ujutru da vadim ponovo ako se duplira okei
Pozdrav drage moje evo nakon više od godinu dana borbe sa leukemijom muz ju je pobijedio i danas smo dobili zeleno svjetlo za nove pobjede. Prvo smo odlučili pokušati prirodnim putem, ako ne imamo zaledjeno već (prije kemoterapija) za 5 pokušaja 🙏🙏🙏🙏🙏🙏. Dragi mi je sa ama podjeliti da ipak ima nade i nikada ne treba odustati 💛💛💛💛🎗️🎗️🎗️
Hei draga sjećam te se , kad si bila pisala o tome . Bravo za muža i tebe što ste zajedno i nikad niste odustali , želim vam svu sreću u novim izazovima , ovo će vam biti mačji kašalj s obzirom kaj ste već prošli 🥹 ❤️🫂🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Hei draga sjećam te se , kad si bila pisala o tome . Bravo za muža i tebe što ste zajedno i nikad niste odustali , želim vam svu sreću u novim izazovima , ovo će vam biti mačji kašalj s obzirom kaj ste već prošli 🥹❤️🫂🥰
Hvala ti od ❤️❤️❤️❤️.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Svaka čast, čestitam! želim vam svu sreću svijeta🥰🥰🫂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji