Vise cu sutra da idem Jos ginegologa
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
MTHFR dual heterozigot, 02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Stigla mi druga beta nalaz je 90 ui/l
Sretno i neka bude skolska trudnoca!
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
MTHFR dual heterozigot, 02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Dali je normalno toliko da se poveca za 24 sata nisam mirna majke ni moje polidecu tako da i neznam kad sam imala ovulacija jer nisam se testirala samo do 13 dana ciklusa sam testirala :(((
Dali je normalno za jedan dan da ako ci jer 28 mije bila 48 a danas 29 je 90
Dobra je beta, ona se dupla svaka 2dan cca. Kad kažemo dupla, ne znači da se točno dupla, obično bude puno i veća od duple. Npr meni je bila oko 200, za dva dana preko 600. Bitno je da bude bar duplo veća za 2/3dana.
Tebi je ako sam dobro shvatila odmah drugi dan duplo veća, što znači da bi bila i puno veća da si pričekala još jedan dan
💙
Hvala ti n’a odgovoru jer imam danas da Vadim ponovo jer Sam basils u sve razlicite labaratorie da majke mi u labratori se vide jer 24 kad sam vadila prévu bhcg. Je bila 0.2 uil
Pa tako mije bilo sa bliznancima kad sam bila trudna npr 14 mije test bio poz 17 beta 113 19 beta bila 316 i tako dalje
Jer meni test bio negativan 26 oktombra a 27 pozitivan sad cu sliku da cam posaljem https://ibb.co/Zz5nyjQr
Jutro žene. Danas na 10 DPO - svaki čas kao d ću procuriti i onako vruće mi je 😅 kontam kad je onakav progesteron bio sumnjam da je T. Od danas krecem sa prenatal+ ellova prasak. 🙏🏽
Eto nešto tako kontam. Mislila sam kad kupin test u DMu. Čim stignem otići ću pa nek se nade. Želim ti pluscinu i da pokrenes niz 😘

Nije još niš gotovo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ja je sutra čekam i neću ni piškiti, sve znam...grudi prestaju boljeti
💙

Evo opet isti scenarij, grudi prestaju boljeti. Još me ne grči, ali svaki čas će i to...gadura sutra stiže...imali smo samo jedan odnos, ali jbt i to je mnogima dovoljno...ne mogu....aaaaaa
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji