Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Travanj 2025. 09:01

Uniqlo7

Rose1

Uniqlo7

Zara531

Uniqlo7

Zara531

Makarena čestitaaam! to je ono kad se čovjek ne nadasamo neka bude sve ok!
    .
    Blondy nastavi niz
    .
    parislove sigurno nije lako nakon jednog gubitka ponovno sve to prolaziti… uzmi si vremena za sve rane koje moraju zacijeliti… kao što je netko tu napisao, sreća je što možeš brzo zatrudniti, sigurna sam da će jednoga dana biti sve kako treba. ako smijem pitati zbog čega izbjegavaš histeroskopiju? (možda si već negdje napisala ali nisam popratila).
    .
    inače, ja se vratila sa puta sretna i zadovoljna i kreće druga faza ciklusa zvana iščekivanjeeee…(uff)… e da, i nisam vam stigla reći, u petak sam bila kod endokrinologa koji mi je uveo malu dozu euthyroxa, lijeka za štitnjaču, kako bi se tsh smanjio na idealnih 2.5. Dok mi je više puta napomenula da je sa mojom štitnjačom sve ok ali da mi sad tijelo mora biti "idealno naštimano" za trudnoću, pa neka

Hej, a na kojoj ti je vrijednosti TSH sad? Ja bih isto svoj ponovila..
    Ja prijavljujem uranjenu gospođu M, 1dc!

Moj TSH je trenutno 3,7. Nalaz moram ponoviti za 2-3 mjeseca pa će vidjeti hoće li povećati dozu ili pustiti kako je. Rekla mi je također da neću morati cijeli život piti lijek, samo prije i tijekom trudnoće (ako do nje dođe, jel).

Gospođa uranjena je mogla i ne doći, hvala lijepo

Aha, kuzim. Meni je 2.66 al nekako me strah da nije visi, a tad tako pokazao..
    Da, mogla je ne doci, al ima separacijsku anksioznost, dugo joj je bilo i 26 dana cekat😂ali sko nista, uzv mi nije na uskrs kako su mi najavili, pa uskrs mogu provest doma🥰
    u svakom slucaju, moj iduci pokusaj je ivf ovsj mjesec, meni se ne ide s ove teme, ja bih se tu zadrzala, na temi potpomognuta se stancaju poruke svako 3 min i tamo mi je sve kaoticno. Nadam se da me prihvacate 😂😂🤍

Naravno, ostaješ s nama😁❤️
    Ja sam prošla IVF. Pitaj što god te zanima. I sretnooo 🙏🏿🍀

Ooo pa nisam to znalaa! Bravo, hvala ti! Danas citam jos jednom sve upute s prvih stranica potpomognute, otprilike znam, ako negdje zapne pitat ću! Hvala ti puno puno🥰🥰🫂🤍

Da,da, imam ivf bebu 💙🙏🏿
    Nakon toga ostala onda trudna prirodno odmah, ali nije dobro završilo. I onda dvije biokemijske.
    Kod nas kao sve ok,ali eto...
    Bit će sve dobro ❤️

💙

• eni233
    14. Travanj 2025. 09:13

Evo mene sa konzultacija , stavili su nas na listu cekanja za ljekove za 7 mj. A dokle cekamo idemo na prirodni ivf sa sljedecim ciklusom 🥰🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Tamara30
    14. Travanj 2025. 10:11

eni233

Tamara30

eni233

Parislovetek sad vidim šta si napisla , jako mi je žao i grlim te izdaleka ❤️❤️🥰🫂

Tamaraženo znam da si nestrpljiva ali 8dpo je prerano za testirati se , najranije 10dpo se možeš , a nekima niti tad se ne pokaže .. izludit ćeš samu sebe , a bogami i nas sve . Sačekaj još dva dana i onda napravi . I možda bude plus , nikad neznaš 🫶🏻🤞

Nismo sve zene iste zavisi od zene do zene Jesam nestrpljiva isto kao i vi to nemora da znaci da vas izludim ako vas smetam mogu i na pusti ti stranicu nikakav problem nema sto se toga tice

Tamara30

eni233

Parislovetek sad vidim šta si napisla , jako mi je žao i grlim te izdaleka ❤️❤️🥰🫂

Tamaraženo znam da si nestrpljiva ali 8dpo je prerano za testirati se , najranije 10dpo se možeš , a nekima niti tad se ne pokaže .. izludit ćeš samu sebe , a bogami i nas sve . Sačekaj još dva dana i onda napravi . I možda bude plus , nikad neznaš 🫶🏻🤞

Nismo sve zene iste zavisi od zene do zene Jesam nestrpljiva isto kao i vi to nemora da znaci da vas izludim ako vas smetam mogu i na pusti ti stranicu nikakav problem nema sto se toga tice

Tamara30

eni233

Ne smetaš.. samo ti kažem
    Dobro namjerno ❤️

Okei izvini nemoj pogresno da me shvatis imao sam danas uradila test i plus jeeee n’es même se puno nadati dok ne uradim drugi da budem sigurna

• Tamara30
    14. Travanj 2025. 10:13

Izvini nemoj pogresno da me shvatis ipak sam imao danas napravila test i ugredala plusic sad nesmem da se radujem dok ne uradim drugi

Zara531
    14. Travanj 2025. 10:31

Uniqlo7 ma nedamo te mi, šta ti je 😄😊
    .
    eni233 kako izgleda taj prirodni ivf?

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

• eni233
    14. Travanj 2025. 10:35

Tamara30

Izvini nemoj pogresno da me shvatis ipak sam imao danas napravila test i ugredala plusic sad nesmem da se radujem dok ne uradim drugi

Ma kaj bi pogresno shavtila .. cestitke od srcaaaa 🥰❤️ nék samo lijepo tamni 🫀

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Blondy
    14. Travanj 2025. 10:36

Tamara30

Pa stavi sliku testa da vidimo i mi. Čestitke!!🥳🥳

• eni233
    14. Travanj 2025. 10:38

Zara531

Uniqlo7 ma nedamo te mi, šta ti je 😄😊
    .
    eni233kako izgleda taj prirodni ivf?

Pa sve isto , samo se prati ovulacija prirodno od ljekova se dobije samo štoperica . I onda punktiraju taj folikul koji je , i ako ima j.stanice se oplodi i ako bog da ide
    Trnasfer 🥰🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Tamara30
    14. Travanj 2025. 10:45

https://ibb.co/yc9bzfFh Eto i moj test napravila i drugi i positif à isto druge Marke hvala vam puno ja oder ima da nesto nije uredu samnom

Blondy
    14. Travanj 2025. 10:49

Tamara30

https://ibb.co/yc9bzfFhEto i moj test napravila i drugi i positif à isto druge Marke hvala vam puno ja oder ima da nesto nije uredu samnom

Zasto nebi bilo u redu? Ovo je pozitivno, ponovi za koji dan da vidis kako je potamnilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.