Jasamja kad je novi termin za testic? 🫠🤞 svaka cast na izdrzljivosti. Ja zadnjih par ciklusa odlucim kao sutra ujutro radim i onda dode m, nema veze sto trebam dobit za 3 dana, ona dode , kao da mi porucuje sto se uopce nadas 🙈 ali mi bar spasi test da ne trosim bezveze 🤣
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Srecice cestitam, cuda postoje 🥳
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Jasamja kad je novi termin za testic? 🫠🤞 svaka cast na izdrzljivosti. Ja zadnjih par ciklusa odlucim kao sutra ujutro radim i onda dode m, nema veze sto trebam dobit za 3 dana, ona dode , kao da mi porucuje sto se uopce nadas 🙈 ali mi bar spasi test da ne trosim bezveze 🤣
Sutra ili nedjelju, ako ne krene 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Srecice čestitam 😁 nadam se da si pokrenula val pozitivnih testova na ovoj temi sada 🙂🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Žene kojima je termin za testić srećno, jasamja ne znam kako izdržavaš 😂
Srecice srećnoo čuda postoje, ne mora značiti da ginekolog vidi sve, nadam se da te Bog nama poslao da pokreneš val pozitivnih testova 🥰
Ivaaa30 ne gubi nadu još, sačekaj dan menge svakako nemaš šta izgubit.
Ja sam što se tiče pušenja otišla i korak dalje pa ne idemo u kafiće, na poslu postoji dio gdje se puši pa mužu ne dam da ide tamo neka se druži sa nepušačima 😂
Za šta se sve čovjek ne bi uhvatio samo da dođe do cilja..
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ivy, Jasamja sutra ujutro test i čekamo najdivnije vijesti🙏🏻
Srecicaprekrasno, neka je mirno i školsko do kraja 🙏🏻🥂🤣🎊
💙
Joj ja sam bas nestrpljiva s tim piskenjem tako daaa navijam ujutru da piskite cure😁😁
Ja i dalje imam pojačan iscjedak onako mliječni nadam se da je dobar znak. Jedva cekam tamo ponedjeljak-utorak 😅🤗

Moj test je negativan, ali očekivano. Nemam nikakvih simptoma, a meni su uvijek na pozitivnom testu grudi bile bolne i napuhnute. Čekam M da dođe pa onda krećemo u novi ciklus 🤞🤞
Ivy čekamo tebe sa sretnim vijestima 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja žao mi je 😔
Možda nam je ovaj ciklus sretan ciklus 🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Cure ja nisam stigla jutros uraditi test, ali cu veceras ili sutra ujutro
Jer u noci me probudio kratki grc ne znam kada ko da cu dobiti, i ujutro nakon sto sam ustala mozda nakon 10 min opet od pola min grc i mucnina neka, i samo mi je proslo kroz glavu nije valjda spontani, i ja pocela da molim Boga da cuva bebu i onda me prestalo boljeti i sve gledam ima li krvi.. tako da cu uraditi test, pa sta bude bude.. Bog zna najbolje🥹🙏🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji