Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    03. Ožujak 2025. 20:22

eni233

Drage moje borilice, evo ja odradila inseminaciju , sad čekamo 12 dana da prođe da idemo ja betu 🤞🤞🤞 držite mi palčeve na najjače !! Volim vas sve i navijam da sve dođete do željenih pluseva i imate dosadne trudnoće i da se sve žalimo kak nam je muka i teško od trbuščića 😜🎉🥰❤️🥂

Ajme Eni sretno, da bude velika Beta za 12 dana, držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻. Nek pokreneš pozitivan niz ovaj mjesec. Je li imamo listu neku za praćenje (ne)dolaska M?

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena
    03. Ožujak 2025. 20:23

Nikita206

Večer cure.
    Ja sam evo na hitnoj ginekološkoj jer me ginekologica poslala iako mislim da sam bezveze tunjoj je test negativan pa mi je izvadila betu i sad čekam nalaz.
    I glupo mi je to računanje trudnoće od zadnje menge a rekla sam joj da neće mogu biti 4 ipo tjedna trudna kad mi je ovulacija bila tek 19.2.
    Kolika bi mi beta mogla biti sad s obzirom na tako ranu trudnoću ako imate iskustva?

Ja nemam iskustva ali držim 🤞🏻 da bude najveća moguća i da sve bude ok 🫶🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena
    03. Ožujak 2025. 20:28

Meni su prošli tjedan došli nalazi i išla sam kod doktorice, nizak kalij i D vitamin, ali nije mi dala nikakvu terapiju jer kao kako mi je prije bilo s D vitaminom i kakav je inače kalij ona je prezadovoljna i da pokušam s prehranom i multivitaminima radije nego s terapijom 😅. A netko tu je rekao da D vitamin može isto utjecati na začeće pa sad ne znam. Svakako ovaj tjedan idem u ginekologa pa ćemo vidjeti. I jasamja skroz sam influensana 😂 i evo pravim si čaj od vrkute 😂😂. Koliko ti šalica dnevno piješ? Piše 2-3, mogu duplu dozu odjednom? I piše da nije za trudnice, je li staneš piti nakon O za svaki slučaj? 

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Nikita206
    03. Ožujak 2025. 20:33

Eni puno puno sreće ti želim! ❤️

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

EllaMS
    03. Ožujak 2025. 20:36

Nikita206

Večer cure.
    Ja sam evo na hitnoj ginekološkoj jer me ginekologica poslala iako mislim da sam bezveze tunjoj je test negativan pa mi je izvadila betu i sad čekam nalaz.
    I glupo mi je to računanje trudnoće od zadnje menge a rekla sam joj da neće mogu biti 4 ipo tjedna trudna kad mi je ovulacija bila tek 19.2.
    Kolika bi mi beta mogla biti sad s obzirom na tako ranu trudnoću ako imate iskustva?

11 dpo si? Uf oko 20 možda. Tak u tom rasponu. Iako nije toliko bitan broj koliko to duplanje

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

TonkinaPrija
    03. Ožujak 2025. 20:45

Sretno Eni! Drzim fige za debeli plusic ☺️

Stavim sliku ovog ciklusa za primjer.

https://ibb.co/5Xsz83fQ

Hvala na ovome Ella, bas sam htjela pitati moze li netko staviti jedan svoj cillua u trakicama 🙏
    Ja sam jucer pocela sa Easy@home, malo rano ali da se ispraksiram 😂

👩‍🦰34👨‍🦱33
    2018 👧
    01/24 blighted ovum
    11/24 biokemijska

Blondy
    03. Ožujak 2025. 21:05

EllaMS

Nikita206

Večer cure.

11 dpo si? Uf oko 20 možda. Tak u tom rasponu. Iako nije toliko bitan broj koliko to duplanje

Ma moze biti i manje, ali da, kako si i rekla.. nije toliko bitan broj nego duplanje

jasamja
    03. Ožujak 2025. 21:23

Makarena

Meni su prošli tjedan došli nalazi i išla sam kod doktorice, nizak kalij i D vitamin, ali nije mi dala nikakvu terapiju jer kao kako mi je prije bilo s D vitaminom i kakav je inače kalij ona je prezadovoljna i da pokušam s prehranom i multivitaminima radije nego s terapijom 😅. A netko tu je rekao da D vitamin može isto utjecati na začeće pa sad ne znam. Svakako ovaj tjedan idem u ginekologa pa ćemo vidjeti. I jasamja skroz sam influensana 😂 i evo pravim si čaj od vrkute 😂😂. Koliko ti šalica dnevno piješ? Piše 2-3, mogu duplu dozu odjednom? I piše da nije za trudnice, je li staneš piti nakon O za svaki slučaj?

Nadam se da će pomoći 🤞🤞
    Ja pijem 2 dnevno. Inače u prvoj trudnoći sam si skuhala pola litre i to pila kroz dan na poslu. 

Obavila pregled. Sve je uredu, napravio mi je papu pa se nadam da će i ona bit dobra 🤞
    Dobila sam vaginalete zbog gljivica 🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    03. Ožujak 2025. 21:24

Makarena

Da, nakon ovulacije prestajem pit. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Nikita206
    03. Ožujak 2025. 21:51

Ella svaka čast, 12 dpo sam i 23 mi je beta. 
    Na uzv se ne vidi ništa baš, tj. kaže neko zadebljanje nedefinirano, da se ne zna još šta je.
    Za tjedan dana ponavljam betu I pregled kod svoje ginekologice.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.