Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    03. Ožujak 2025. 09:02

TonkinaPrija dobrodošla i da što prije ugledaš svoj plus 🙂
    Nikita neki update? Kako si?

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Zara531
    03. Ožujak 2025. 11:16

Pozdrav drage žene,

odlučila sam vam se pridružiti u lovu :)
    Prije sam bila na forumu potpomognute, ali s obzirom da su svi nalazi uredni, odlučila sam pokušati prirodno doći do trudnoće.
    Naime, kako do trudnoće nije dolazilo godinu i pol, sumnjalo se na policistične jajnike zbog povišenog testosterona (svi ostali hormoni ok, spermiogram ok). Zadnjim mjerenjem je testosteron bio uredan (uvela infolic, promijenila prehranu) tako da sam ovaj mjesec jaaako optimistična :D
    Trakice već čekaju, danas mi je tek 9 dpm tako da ću počekat još par dana prije početka mjerenja... moram napomenut da sam i unazad pola godine mjerila trakicama ali nikad se nije pojavila jednako jaka ili jača crtica, uvijek nekako blijeđa od kontrolne... nadam se da će sada, sa boljim hormonima, doći i "prava crtica".
    Puno sreće svima, čitamo se. :)

• eni233
    03. Ožujak 2025. 12:22

Drage moje borilice, evo ja odradila inseminaciju , sad čekamo 12 dana da prođe da idemo ja betu 🤞🤞🤞 držite mi palčeve na najjače !! Volim vas sve i navijam da sve dođete do željenih pluseva i imate dosadne trudnoće i da se sve žalimo kak nam je muka i teško od trbuščića 😜🎉🥰❤️🥂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    03. Ožujak 2025. 12:24

eni233

Drage moje borilice, evo ja odradila inseminaciju , sad čekamo 12 dana da prođe da idemo ja betu 🤞🤞🤞 držite mi palčeve na najjače !! Volim vas sve i navijam da sve dođete do željenih pluseva i imate dosadne trudnoće i da se sve žalimo kak nam je muka i teško od trbuščića 😜🎉🥰❤️🥂

Držim 🤞 na najjače da vam uspije 🤞🤞🤞🤞 neka se mrva čvrsto primi i ne pušta narednih 9 mjeseci ❤️😘
    Ja ipak idem danas na pregled, pa vam se javim navečer

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

EllaMS
    03. Ožujak 2025. 12:43

eni233

🎉🎉🎉
    Super vijesti eni. Sad sve skupa s tobom čekamo. Šaljem svu pozitivnu vibru koju mogu. Baš ti to jako želim!!!

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    03. Ožujak 2025. 12:48

Zara531

Pozdrav drage žene,

Prije sam bila na forumu potpomognute, ali s obzirom da su svi nalazi uredni, odlučila sam pokušati prirodno doći do trudnoće.
    Naime, kako do trudnoće nije dolazilo godinu i pol, sumnjalo se na policistične jajnike zbog povišenog testosterona (svi ostali hormoni ok, spermiogram ok). Zadnjim mjerenjem je testosteron bio uredan (uvela infolic, promijenila prehranu) tako da sam ovaj mjesec jaaako optimistična :D
    Trakice već čekaju, danas mi je tek 9 dpm tako da ću počekat još par dana prije početka mjerenja… moram napomenut da sam i unazad pola godine mjerila trakicama ali nikad se nije pojavila jednako jaka ili jača crtica, uvijek nekako blijeđa od kontrolne… nadam se da će sada, sa boljim hormonima, doći i "prava crtica".

Joj mene su te trakice isto bunile  pa sam si uzimala ClearBlue digitalni, ali ne ovaj šta ima kod nas, nego ljubičasti, taj je kao advanced pa još mjeri estrogen. Sad sam se odvazila na trakicu. Trenutno imam easy@home s amazona. Ono što ti ja mogu reci da ja imam baš kratko taj surge. Recimo da ih radim samo ujutro ne bi ni skuzila da mi je bio peak. Obavezno dvaputa umacem kad vidim da je čak malo potamnilo.
    Stavim sliku ovog ciklusa za primjer.
    https://ibb.co/5Xsz83fQ

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Tamara30
    03. Ožujak 2025. 16:53

sta ima cire kako ste

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

parisislove
    03. Ožujak 2025. 18:39

EllaMS

Zara531

Pozdrav drage žene,

Trakice već čekaju, danas mi je tek 9 dpm tako da ću počekat još par dana prije početka mjerenja… moram napomenut da sam i unazad pola godine mjerila trakicama ali nikad se nije pojavila jednako jaka ili jača crtica, uvijek nekako blijeđa od kontrolne… nadam se da će sada, sa boljim hormonima, doći i "prava crtica".

Joj mene su te trakice isto bunile pa sam si uzimala ClearBlue digitalni, ali ne ovaj šta ima kod nas, nego ljubičasti, taj je kao advanced pa još mjeri estrogen. Sad sam se odvazila na trakicu. Trenutno imam easy@home s amazona. Ono što ti ja mogu reci da ja imam baš kratko taj surge. Recimo da ih radim samo ujutro ne bi ni skuzila da mi je bio peak. Obavezno dvaputa umacem kad vidim da je čak malo potamnilo.
    Stavim sliku ovog ciklusa za primjer.
    https://ibb.co/5Xsz83fQ

Tvoj ciklus i rast lh izgleda baš kako treba i nema sumnje u dan ovulacije jer ga i aplikacija pokazuje high…
    Ja sam koristila te clear blue ali roze koje mjere samo lh, i mene pak te bune više od običnih trakica jer mi je njihov digitalni pokazivao smajlić na cd 12, dok je ista trakica kad sam ju učitala u aplikaciju low… samo ta jedna je bila kao pozitivna tako da nisam sigurna jeli uopće došlo do ovulacije ovaj mjesec, ali odradili smo bd na taj dan pa čekam da vidim jel bilo šta od toga ili ne… ovo su moje trakice 
    https://ibb.co/My8VVBR7

EllaMS
    03. Ožujak 2025. 18:48

Meni ti ovo izgleda kao da ti je na CD 12 pokazao smajlica.

Ugl ja sam koristila taj ljubičasti. On ti dva dana pokazuje smajlic koji blinka, to znači da detektira porast estrogena pri čemu slijedi porast lh. Na to bude smajlic kao na rozom. Ja sam ga koristila jer mi je bilo korisno da upoznam svoj ciklus. A što se tiče aplikacije i low. Ne znam da li kužiš ali ovaj dio ti je za testove koje ja trenutno koristim easy@home. Imaš gore dio i za others. Tako da ne znam koliko je to vjerodostojno. Plus ja sam ti ovaj mjesec prvi put koristila te trakice i paralelno rozi CB i točno mi je bio smajlic kad i peak. Iz toga bih rekla da mu možeš vjerovati 🙂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Nikita206
    03. Ožujak 2025. 20:09

Večer cure.
    Ja sam evo na hitnoj ginekološkoj jer me ginekologica poslala iako mislim da sam bezveze tu  njoj je test negativan pa mi je izvadila betu i sad čekam nalaz.
    I glupo mi je to računanje trudnoće od zadnje menge a rekla sam joj da neće mogu biti 4 ipo tjedna trudna kad mi je ovulacija bila tek 19.2. 
    Kolika bi mi beta mogla biti sad s obzirom na tako ranu trudnoću ako imate iskustva?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.