Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    06. Ožujak 2025. 10:20

Nikita206

Večer cure, samo kratko da se javim, nisam vadila betu, iskreno mislim da nema ni potrebe, crtica lijepo tamni, danas mi je 14. dpo. U ponedjeljak ću ju vaditi samo zbog toga jer u petak idući imam pregled pa mi je rekla ginekologica da izvadim…

To su divne vijesti!
    Drago mi je da se bebica primila kako treba i da sve ide kako treba. Želim ti laku i bezbrižnu trudnoću 😊

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• IRMA1990
    06. Ožujak 2025. 10:39

TonkinaPrija

Cure, kako rasporedite odnose prije peaka? Meni se cini da bi mi sutra mogao biti. Jutros smo obavili vec jednom, da li da veceras opet odradimo, ili da pricekamo sutra, ili i veceras i sutra 🫣 Tek sad shvacam koliko sam lose upucena, a mislila sam da mi je sve jasno. Ovako mi testovi izgledaju zadnja 3 dana.
    https://ibb.co/jvZrWFB0

Ja sam jutros ugledala plus, jos uvijek ne mogu vjerovat.. kako su ti cure rekle nema pravila nekog kad, ja cu ti podilit kako smo mi ovaj..21 dc mi je bio peak, a mi smo 20 i 22.. ja sam planirala i 21 ali nismo uspjeli tad.. tako da mi se pokazalo uspjesno dan prije i poslije...sretno

EllaMS
    06. Ožujak 2025. 11:12

parisislove

Ajoj baš mi je žao što si bolesna :(
    Ali ja vjerujem da je moguće da si ostala trudna u ovom ciklusu i da gripa ništa ne poremeti. Čula sam da temperatura zna odgoditi dan ovulacije, ali nakon ovulacije mislim da ne mora naštetiti implantaciji, jer znam i nekoliko priča žena koje su saznale da su trudne dok su bile bolesne i pod temperaturom.

Hvala ti na ovim riječima 🙂
    Vidjet ćemo za par dana.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    06. Ožujak 2025. 11:13

IRMA1990

TonkinaPrija

Cure, kako rasporedite odnose prije peaka? Meni se cini da bi mi sutra mogao biti. Jutros smo obavili vec jednom, da li da veceras opet odradimo, ili da pricekamo sutra, ili i veceras i sutra 🫣 Tek sad shvacam koliko sam lose upucena, a mislila sam da mi je sve jasno. Ovako mi testovi izgledaju zadnja 3 dana.

Ja sam jutros ugledala plus, jos uvijek ne mogu vjerovat.. kako su ti cure rekle nema pravila nekog kad, ja cu ti podilit kako smo mi ovaj..21 dc mi je bio peak, a mi smo 20 i 22.. ja sam planirala i 21 ali nismo uspjeli tad.. tako da mi se pokazalo uspjesno dan prije i poslije…sretno

Čestitam ti. Divne vijesti! 🎉🎉🎉

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• IRMA1990
    06. Ožujak 2025. 12:52

EllaMS

IRMA1990

TonkinaPrija

Ja sam jutros ugledala plus, jos uvijek ne mogu vjerovat.. kako su ti cure rekle nema pravila nekog kad, ja cu ti podilit kako smo mi ovaj..21 dc mi je bio peak, a mi smo 20 i 22.. ja sam planirala i 21 ali nismo uspjeli tad.. tako da mi se pokazalo uspjesno dan prije i poslije…sretno

Čestitam ti. Divne vijesti! 🎉🎉🎉

Hvala, da baš sam se iznenadila, nakon onog negativnog testa mislila sam da sam umislila neke simptome.

I meni je frendica zatrudnila kad je bila bolesna, evo sad će uskoro roditi, tako da držim palčeve.

Zara531- od jučer me mučnina drži, baš sam počela sumnjat u sebe da mi je to psihički tako došlo i napuhana san dosta, iskreno se ne sjećam da mi je tako rano krenilo sa prvim djetetom..
    Poslala sam ginekologu poruku, čekam datum pregleda.

Sretno cure, i nadam se da ćete mi se pridružit <3

EllaMS
    06. Ožujak 2025. 12:56

Zara531

EllaMS također su mi poznati slučajevi trudnica koje su otkrile da su trudne praktički dok su imale gripu, negdje sam pročitala da trudnoća "smanjuje imunitet"…eh sad, sve uzmi sa rezervom… kad planiraš šibnuti prvi test?

Ma kad jednostavno nemam neki dobar filing. 
    Mislila sam možda ned, to mi je 11dpo. Možda se nes vidi ako je.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

parisislove
    06. Ožujak 2025. 13:08

EllaMS

Zara531

EllaMS također su mi poznati slučajevi trudnica koje su otkrile da su trudne praktički dok su imale gripu, negdje sam pročitala da trudnoća "smanjuje imunitet"…eh sad, sve uzmi sa rezervom… kad planiraš šibnuti prvi test?

Ma kad jednostavno nemam neki dobar filing.
    Mislila sam možda ned, to mi je 11dpo. Možda se nes vidi ako je.

Iskreno mene više obeznadi dobar filing i simptomi jer obje prošle trudnoće nit sam imala filing da bih mogla biti trudna i niti jedan simptom… zaista nikad ne znaš dok ne napraviš test. I da isto sam čitala da imunitet padne u ranim danima trudnoće pa je lako razboliti se…

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• eni233
    06. Ožujak 2025. 14:33

IRMA1990

TonkinaPrija

Čestitke od srca ❤️❤️🫀

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Ivyyyy
    06. Ožujak 2025. 19:11

I meni kasni ovaj mjesec, ali ja sam bila kod ginekologice kad mi je bila po kalendaru ovulacija( ali ona je rekla da nema nista) tako da ja ni ne znam dal i kad sam ovulirala jer ne radim trakice, i ne znam ni kad bi mogla biti M.. test nisam radila, jer ne znam, uvijek kad mi kasni unislim da sam trudna, budem ono 100 posto sigurna i uvijek je test negativan, tako da sad jos uvijek nisam radila test.. 

Eni drzim ti fige i molit cu se za tebe da se mrvica primi, kao i svim curima sve najljepse ❤️🙏🥰

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

jasamja
    06. Ožujak 2025. 19:44

IRMA1990

TonkinaPrija

Čestitam 😁 želim ti sretnu i dosadnu trudnoću 🤞
    Krenuo je veselo ožujak, nadam se da će se tako i nastaviti 🙂🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.