Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    16. Srpanj 2022. 14:42

Kamilica ♡

Di ste cureee…vidim dosadno je kad mene nema…🤣
    Evo Simba je nešto napisala što me ponukalo da odgovorim. Pitate se u čemu vi griješite, kako to da su sve oko vas trudne, a vi niste? Govorite da život nije fer. Da vam ja dam odgovor: eto baš zbog toga su one trudne, a vi niste. One sigurno ne broje dane do ovulacije, ne piške trakice, ne planiraju odnose, ne vise na forumu svaki dan pišući jedno te isto, ne razmišljaju kako su sve druge trudne, a one nisu..
    Baš zbog toga što vi izgarate od želje, piškite trakice, mjerite temperaturu, nervirate se, kukate, plačete, frustrirane ste, krivite Boga, sudbinu kletu…..a znate da mi sami stvaramo svoju sudbinu. Ne želim zvučati kao šarlatanka Ana Bučević, ali s njom se slažem u jednom. Kako zračiš tako privlačiš. Ako po cijele dane misliš na to kako nisi još trudna, sve druge jesu, pa ja se trudim, one ne, nije feeeer, booo hoooo, naravno da ti se neće desiti jer zračiš očajem. One su zatrudnjele jer nisu planirale ili im je bilo svejedno. Probajte s tom taktikom.
    Eto ja znam da ću ostat trudna brzo bez obzira na godine jer mi je svejedno. I strah me trudnoće.😂
    Vi ne možete sebe lagati da vam je svejedno ako izgarate od želje da budete majke, i da vam zivot nema smisla bez djece….ali možete dići ruke od svega. I odustati. A kad otpustite želju i odustanete garant će vam se tada desiti trudnoća.
    Ili vi nastavite po starom pa vidite do kud ćete s tim stavom doći. 😆 Good luck! 🙋🏼‍♀️

Moram se nadovezat na ovo iako nisam inace na ovoj temi. Kamilice ja bi rekla da je tebi stvarno dosadno i da nemas pametnijeg posla.
    Ovo sto si napisala toliko nije tocno. Ja sam pravi primjer jer sam zatrudnila upravo pomocu trakica, pracenja ovulacije i detaljnog planiranja trudnoce (promjena prehrane itd). Isto tako sam razmisljala zasto su drugi trudni, a ja ne i trudnoca mi je bila najveca zelja.
    Tako da, cure zanemarite sta pise i samo i dalje piskite trakice i fokusirajte se na svoj cilj 🥰. 

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 14:46

Kami, 
    Nemoj ti nama zamjeriti. Tesko je razumjeti ljude sa tim "naprednim" intelektom koji ti posjedujes. Cesto smo i ljubomorne na tvoje bogato seksualno iskustvo sa jos bogatijom karijerom i ozbiljnim napretkom u poslu.

Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 15:36

kiki13

Netko zraci ocajem pa privlaci ocaj, netko zraci cistim zlom pa nek pazi kako prelazi cestu.
    Freya pravi pik, akcija…
    Simba muci me artritis par godina, a pred Bozic me skrpala korona i stanje mi je od tad bas katastrofa. 2 miseca me muz diza iz kreveta i oblacia jer doslovno nisam ni to mogla sama. Sad je dosta bolje, al opet ima dana kad me skrpaju takvi bolovi, a svakodnevno muku mucim s malim zglobovima (prsti, sake, rucni zglobovi… do podne nemogu stisnu prste u saku od te ukocenosti). A terapiju koja bi pomogla nemogu piti ako radim na trudnoci.. pa me tako skrpa neka depra tu i tamo, al se tjesim da ce mi zauzvrat dica jednog dana bit zdrava 😅😁 kako sam rekla, ima puno gorih stvari, al opet bi volila da ovaj moj napredak ide malo brzim tempom 😅

Ajde vlajino, ova sayuri i Zoe su zločestije od mene barem 10 X. Ja samo sprdam vas očajnice, inače sam dobrica 🤣🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 15:37

Lulamira

Kami,
    Nemoj ti nama zamjeriti. Tesko je razumjeti ljude sa tim "naprednim" intelektom koji ti posjedujes. Cesto smo i ljubomorne na tvoje bogato seksualno iskustvo sa jos bogatijom karijerom i ozbiljnim napretkom u poslu.

Ovo može bit smiješno samo intelektualno zakinutima kao što je vlajina Kiki 🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 15:38

Ajde vlajino, bio ti je peak, samo navali. Sigurno ćeš promašiti. 🤣

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 15:49

Čaju
    https://www.libido.hr/kategorija/seksualne-igracke/vibratori/
    Spasi se 😉

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 15:50

Kamilice,
    Da se nisi uzbudila? 

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 15:56

_Sayuri_

Lulamira

Kami,

Nemoj zaboraviti dodati i njen granicni poremecaj licnosti, vidis da joj je interakcija sa drugima cesto obiljezena provokacijama, brzim promjenama i plitkim emocijama i jos plicim nacinom izrazavnja i vokabulara. Stil govora koji je pretjerano teatralan, sugestibilnost drugima ( u njenom slucaju sugestira svima da su premlade za trudnocu, da treba da zive i sl) , vjerovatno je udaljila sve prijatelje od sebe zahtjevima za stalnom paznjom i potrebom da ispoljava samo svoje zelje i probleme. Kazu da ovakvo ponasanje moze biti genetski ali uzrok moze biti pretjerana kritika i kaznjavanje u djetinjstvu,kao i nedostatak paznje kad je bila najpotrebnija od strane porodice. Ocito pati jer svoje stavove i emocije ne smije iskazati pred muzem ili porodicom, pa anonimno ispucava frustracije, glumi ali ne uspijeva bas da odrzi taj virtuelni imidz , brzo se otkrije i pokaze pravo lice… sta ce, boji se zauzeti za sebe u stvarnosti , dosadna usamljenica….

Kami, samo reci da ti Sayuri nije naklonjena. Upravo mi budi empatiju da ti ne budem vise ovako dobra drugarica.

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 16:01

Kamilica ♡

kiki13

Netko zraci ocajem pa privlaci ocaj, netko zraci cistim zlom pa nek pazi kako prelazi cestu.
    Freya pravi pik, akcija…
    Simba muci me artritis par godina, a pred Bozic me skrpala korona i stanje mi je od tad bas katastrofa. 2 miseca me muz diza iz kreveta i oblacia jer doslovno nisam ni to mogla sama. Sad je dosta bolje, al opet ima dana kad me skrpaju takvi bolovi, a svakodnevno muku mucim s malim zglobovima (prsti, sake, rucni zglobovi… do podne nemogu stisnu prste u saku od te ukocenosti). A terapiju koja bi pomogla nemogu piti ako radim na trudnoci.. pa me tako skrpa neka depra tu i tamo, al se tjesim da ce mi zauzvrat dica jednog dana bit zdrava 😅😁 kako sam rekla, ima puno gorih stvari, al opet bi volila da ovaj moj napredak ide malo brzim tempom 😅

Ajde vlajino, ova sayuri i Zoe su zločestije od mene barem 10 X. Ja samo sprdam vas očajnice, inače sam dobrica 🤣🤣

Dobrice moja, nemoj se obazirati na ove komentare, ti si najbolja djevojcica. :)

September
    16. Srpanj 2022. 16:03

Kad dodjem na forum i vidim da imam puno stranica za procitat vec znam sta je bilo. Majko mila daj odi se barem s roditeljima druzit dok si na godisnjem kad nemas s kim. Stvarno si pretjerala Kamilice

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.