https://ibb.co/WcDLMB1 ja sam danas pišnula trakicu.. naravno da sam kupila.. 🤭🤭
Bez obzira na sve.. dat ćemo si truda pa pokriti svaki dan..
I BTW jeste vidjele objavu na tik tok zašto je penis u obliku gljive 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zasto?
Pa kao da je evolucija tako napravila.. pa onda oblikom izbaci tuđu spermu prilikom odnosa.. 🤣🤣
Opet ne kontam 😂 Kako mislis tudju spermu?
Di si ti IT stručnjakinjo, koja je rekla da će mi naći IP adresu na mobitelu, jesi našla više??? 🤣🤣🤣🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Je li mi dobar potpis? 🤣🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure ignorirajte, meni je te osobe, sta god il tko god iza tog profila stoji, iz dubine duse zao i nadam se da ce ju netko usmjerit da potrazi psiholosku pomoc.. lijeci frustracije na anonimnom forumu svaki drugi dan s istom pricom, dok s druge strane otvara teme proljetnih, zimskih beba i pise da se nada da ce se ukljucit tamo. 🤕
Imala je super frendicu Keysi al se nije mogla njezinoj grupi na fejsu pridruzit jer normalno da joj je nakon svega neugodno otkrit svoj identitet pa maltretira nas ovde😅 i mene bi bilo sram na tvom mjestu da itko ikad sazna tko sam😜
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Cure ignor.. neka piše sama sebi..
Di si bakice prodavačice? Kako ide prodaja nedjeljom? Jeli bolje od mpo sa trećim mužem? 😂😂😂
Od kud tebi ideja da sam ja prodavač?
I danas nije nedjelja..
I 5 je muž..
Pojma nemaš gdje udaraš 🤣🤣🤣🤣
Sjećam se da si pisala da radiš u trgovačkom centru i prodaješ vikendom….🤣🤣🤣
Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili nešto slično, što odgovara tvom IQ -u…😂😂
A ti ne znaš prosipati pamet da ne vrijeđaš?
Sorry, ne znam drugačije 😂 a šta bi ti htjela, sa svakim mužem po jedno dijete? Dok druge nemaju nijedno….i to sa 40 plus godina…..kani se ćorava posla 🤣 budi sretna što uopće imaš djecu.
Valjda te treći muz neće zbog toga ostaviti. Ako je prihvatio tuđu, prihvatit će i da nemate djecu. Zato relax 🤭
Koliko su je htjeli, malo se i udavala. Tebe jedva udase u 35.
Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanje https://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put
Cure ignorirajte, meni je te osobe, sta god il tko god iza tog profila stoji, iz dubine duse zao i nadam se da ce ju netko usmjerit da potrazi psiholosku pomoc.. lijeci frustracije na anonimnom forumu svaki drugi dan s istom pricom, dok s druge strane otvara teme proljetnih, zimskih beba i pise da se nada da ce se ukljucit tamo. 🤕
Imala je super frendicu Keysi al se nije mogla njezinoj grupi na fejsu pridruzit jer normalno da joj je nakon svega neugodno otkrit svoj identitet pa maltretira nas ovde😅 i mene bi bilo sram na tvom mjestu da itko ikad sazna tko sam😜
Tuko, otvaram teme jer volim bit prva, pa normalno da moram napisati da bi voljela se pridružiti. Bilo bi čudno ljudima zašto ih onda otvaram....a meni samo dosadno. 🤣🤣🤣
Fejs nemam, to imaju samo luzeri. Ja sam na Instagramu 🤣
A ti koliko si zločesta i zavidna čudo da si trudna. Jadno dijete s takvom materom 😆
Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put
Nije link dobar
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Cure ignor.. neka piše sama sebi..
Di si bakice prodavačice? Kako ide prodaja nedjeljom? Jeli bolje od mpo sa trećim mužem? 😂😂😂
Od kud tebi ideja da sam ja prodavač?
I danas nije nedjelja..
I 5 je muž..
Pojma nemaš gdje udaraš 🤣🤣🤣🤣
Sjećam se da si pisala da radiš u trgovačkom centru i prodaješ vikendom….🤣🤣🤣
Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili nešto slično, što odgovara tvom IQ -u…😂😂
A ti ne znaš prosipati pamet da ne vrijeđaš?
Sorry, ne znam drugačije 😂 a šta bi ti htjela, sa svakim mužem po jedno dijete? Dok druge nemaju nijedno….i to sa 40 plus godina…..kani se ćorava posla 🤣 budi sretna što uopće imaš djecu.
Valjda te treći muz neće zbog toga ostaviti. Ako je prihvatio tuđu, prihvatit će i da nemate djecu. Zato relax 🤭
Koliko su je htjeli, malo se i udavala. Tebe jedva udase u 35.
Zato sam se ja iživjela od 15-e godine za razliku od većine vas tu kojima je muž prvi i zadnji. Osim garawe koja je imala trojicu 🤣🤣🤣
Kamilice vidim da ti nestaje inspiracije, ako hoces mogu ti napisat svoj insta profil, da malo prokopas po mom zivotu, sta radim i koje skole sam zavrsila, koji mi je ovo muz itd. da me imas na temelju cega vrijedjat 😂
Vidim da te to bas bas ispunjava 🤩🤩
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji