Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:20

Kamilica ā™”

Garawa

Cure ignor.. neka piŔe sama sebi..

Di si bakice prodavačice? Kako ide prodaja nedjeljom? Jeli bolje od mpo sa trećim mužem? šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Od kud tebi ideja da sam ja prodavač?Ā 
    I danas nije nedjelja..Ā 
    I 5 je muž..  
    Pojma nemaŔ gdje udaraŔ 🤣🤣🤣🤣

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø
    PokuÅ”aji za 3 sreću šŸ¤žšŸ¤ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 13:21

Simba2

Kamilica ā™”

Simba2

Kamilica ā™”

Simba2

kamilica, tvoje shvaćanje napisanog nije baÅ” na nekom nivou.šŸ˜†šŸ˜‚ Eto, neka si za sve u pravu, ali kako ti takva savrÅ”ena ne ostaneÅ” trudna viÅ”e i ne odleprÅ”aÅ” na temu Proljetne bebe 2023 god koju si ti SAMA otvorila?! A pritome nisi zagrižena biti trudna kao mi očajnice!šŸ˜‚ Ahaa, možda zato jer nema sexa u tvom braku? šŸ˜šŸ˜‚ Zapravo si napisala da ima, spontanog, bez piÅ”anja trakica, bez kalkuliranja, strastvenog i erotičnog.. Vic tu staje.šŸ˜‚ Ugl, nisi joÅ” trudna, izgleda da si ipak jedna od nasšŸ˜Ž

Draga moja, razlika je izmedju mene i vas ta Å”to je meni svejedno. Ali zaista. Ja zapravo molim Boga da ne budem trudna. I za vrijeme seksa vičem nemoj u mene 🤣 A seksa ima, e sad ili u braku ili sa strane, zar je bitno….🤭 A temu otvaram jer volim bit prva u svemu, ne jer želim bit trudna….🤣

Vjeruj, većina nas shvaća taj tvoj pokvareni sarkastični humor. No odavno si preÅ”la granicu. Pogotovo na ovakvoj temi. I opet ti ponavljam, pratila sam tvoje komentare proteklu godinu, i znam da si nesretna u braku. Kada sama sebi priznaÅ”, lako za druge. A ovaj tvoj iskrivljeni stil pisanja, neće mi promijeniti miÅ”ljenje.😁

Misli Å”ta oćeÅ”. Meni seksa ne fali. Nebitno s mužem ili nekim drugim. Ja sam za razliku od vas komad žene, uspjeÅ”na i situirana,bez dječurlije, udvarača mi ne fali….🤣🤣

Naravno, zato i jesi svaki dan na forumu ŽELIM DIJETE, jer ti ničeg ne fali u životušŸ˜‰

Pa sprdam vas očajnice 🤣 ja da zelim dijete davno bi ga imala. Sreća joÅ” malo pa menopauza🤭

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi šŸ˜‚

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 13:22

Garawa

Kamilica ā™”

Garawa

Di si bakice prodavačice? Kako ide prodaja nedjeljom? Jeli bolje od mpo sa trećim mužem? šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Od kud tebi ideja da sam ja prodavač?
    I danas nije nedjelja..
    I 5 je muž..

Sjećam se da si pisala da radiÅ” u trgovačkom centru i prodajeÅ” vikendom....🤣🤣🤣
    Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili neÅ”to slično, Å”to odgovara tvom IQ -u...šŸ˜‚šŸ˜‚

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi šŸ˜‚

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:23

https://ibb.co/WcDLMB1 ja sam danas piŔnula trakicu.. naravno da sam kupila.. 🤭🤭
    Bez obzira na sve.. dat ćemo si truda pa pokriti svaki dan..Ā 
    I BTW jeste vidjele objavu na tik tok zaŔto je penis u obliku gljive 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:25

Kamilica ā™”

Garawa

Kamilica ā™”

Garawa

I danas nije nedjelja..
    I 5 je muž..

Sjećam se da si pisala da radiÅ” u trgovačkom centru i prodajeÅ” vikendom….🤣🤣🤣
    Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili neÅ”to slično, Å”to odgovara tvom IQ -uā€¦šŸ˜‚šŸ˜‚

A ti ne znaÅ” prosipati pamet da ne vrijeđaÅ”?Ā 

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 13:25

Simba2

Kamilica ā™”

Simba2

Kamilica ā™”

Simba2

Kamilica ā™”

Simba2

kamilica, tvoje shvaćanje napisanog nije baÅ” na nekom nivou.šŸ˜†šŸ˜‚ Eto, neka si za sve u pravu, ali kako ti takva savrÅ”ena ne ostaneÅ” trudna viÅ”e i ne odleprÅ”aÅ” na temu Proljetne bebe 2023 god koju si ti SAMA otvorila?! A pritome nisi zagrižena biti trudna kao mi očajnice!šŸ˜‚ Ahaa, možda zato jer nema sexa u tvom braku? šŸ˜šŸ˜‚ Zapravo si napisala da ima, spontanog, bez piÅ”anja trakica, bez kalkuliranja, strastvenog i erotičnog.. Vic tu staje.šŸ˜‚ Ugl, nisi joÅ” trudna, izgleda da si ipak jedna od nasšŸ˜Ž

Draga moja, razlika je izmedju mene i vas ta Å”to je meni svejedno. Ali zaista. Ja zapravo molim Boga da ne budem trudna. I za vrijeme seksa vičem nemoj u mene 🤣 A seksa ima, e sad ili u braku ili sa strane, zar je bitno….🤭 A temu otvaram jer volim bit prva u svemu, ne jer želim bit trudna….🤣

Vjeruj, većina nas shvaća taj tvoj pokvareni sarkastični humor. No odavno si preÅ”la granicu. Pogotovo na ovakvoj temi. I opet ti ponavljam, pratila sam tvoje komentare proteklu godinu, i znam da si nesretna u braku. Kada sama sebi priznaÅ”, lako za druge. A ovaj tvoj iskrivljeni stil pisanja, neće mi promijeniti miÅ”ljenje.😁

Misli Å”ta oćeÅ”. Meni seksa ne fali. Nebitno s mužem ili nekim drugim. Ja sam za razliku od vas komad žene, uspjeÅ”na i situirana,bez dječurlije, udvarača mi ne fali….🤣🤣

Naravno, zato i jesi svaki dan na forumu ŽELIM DIJETE, jer ti ničeg ne fali u životušŸ˜‰

Pa sprdam vas očajnice 🤣 ja da zelim dijete davno bi ga imala. Sreća joÅ” malo pa menopauza🤭

i to Å”to veliÅ”, tko bi joÅ” trpio Kamilicu junior. #nedajBože šŸ˜‚
    E a Å”ta si maknula godine iz potpisa? šŸ˜Ž

Jer nisu točne, zapravo mi je 19 🤣🤣

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 13:28

Garawa

Kamilica ā™”

Garawa

Kamilica ā™”

Garawa

I danas nije nedjelja..
    I 5 je muž..

Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili neÅ”to slično, Å”to odgovara tvom IQ -uā€¦šŸ˜‚šŸ˜‚

A ti ne znaÅ” prosipati pamet da ne vrijeđaÅ”?

Sorry, ne znam drugačije šŸ˜‚ a Å”ta bi ti htjela, sa svakim mužem po jedno dijete? Dok druge nemaju nijedno....i to sa 40 plus godina.....kani se ćorava posla 🤣 budi sretna Å”to uopće imaÅ” djecu.
    Ā Valjda te treći muz neće zbog toga ostaviti. Ako je prihvatio tuđu, prihvatit će i da nemate djecu.Ā  Zato relax 🤭

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:31

_Sayuri_

Garawa

https://ibb.co/WcDLMB1 ja sam danas piŔnula trakicu.. naravno da sam kupila.. 🤭🤭
    Bez obzira na sve.. dat ćemo si truda pa pokriti svaki dan..

Zasto?

Pa kao da je evolucija tako napravila.. pa onda oblikom izbaci tuđu spermu prilikom odnosa.. 🤣🤣

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:31

Kamilica ā™”

Garawa

Kamilica ā™”

Garawa

Kamilica ā™”

Garawa

I danas nije nedjelja..
    I 5 je muž..

A ti ne znaÅ” prosipati pamet da ne vrijeđaÅ”?

Sorry, ne znam drugačije šŸ˜‚ a Å”ta bi ti htjela, sa svakim mužem po jedno dijete? Dok druge nemaju nijedno….i to sa 40 plus godina…..kani se ćorava posla 🤣 budi sretna Å”to uopće imaÅ” djecu.
    Valjda te treći muz neće zbog toga ostaviti. Ako je prihvatio tuđu, prihvatit će i da nemate djecu. Zato relax 🤭

Dobro. Ajd sad ohladi.Ā 

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:35

_Sayuri_

Garawa

_Sayuri_

Garawa

Bez obzira na sve.. dat ćemo si truda pa pokriti svaki dan..

Zasto?

Pa kao da je evolucija tako napravila.. pa onda oblikom izbaci tuđu spermu prilikom odnosa.. 🤣🤣

Opet ne kontam šŸ˜‚ Kako mislis tudju spermu?

Pa ako je žena bila s drugim partnerom.. 
    Prilikom odnosa izbaci je van..Ā 
    Izgooglaj 🤣🤣

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.