Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 13:53

_Sayuri_

Zoe🌸

Cure ignorirajte, meni je te osobe, sta god il tko god iza tog profila stoji, iz dubine duse zao i nadam se da ce ju netko usmjerit da potrazi psiholosku pomoc.. lijeci frustracije na anonimnom forumu svaki drugi dan s istom pricom, dok s druge strane otvara teme proljetnih, zimskih beba i pise da se nada da ce se ukljucit tamo. 🤕
    Imala je super frendicu Keysi al se nije mogla njezinoj grupi na fejsu pridruzit jer normalno da joj je nakon svega neugodno otkrit svoj identitet pa maltretira nas ovde😅 i mene bi bilo sram na tvom mjestu da itko ikad sazna tko sam😜

Hej promijenila sam telefon i viber, mozes mi samo porukicu sibnuti na viber pls da te imam, sve sam pogubila🤭

Sayuri se ulizuje svima osim meni i traži frendice na forumu...koja luzerica 🤣🤣🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 13:53

Kamilica ♡

Lulamira

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Cure ignor.. neka piše sama sebi..

Di si bakice prodavačice? Kako ide prodaja nedjeljom? Jeli bolje od mpo sa trećim mužem? 😂😂😂

Od kud tebi ideja da sam ja prodavač?
    I danas nije nedjelja..
    I 5 je muž..
    Pojma nemaš gdje udaraš 🤣🤣🤣🤣

Sjećam se da si pisala da radiš u trgovačkom centru i prodaješ vikendom….🤣🤣🤣
    Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili nešto slično, što odgovara tvom IQ -u…😂😂

A ti ne znaš prosipati pamet da ne vrijeđaš?

Sorry, ne znam drugačije 😂 a šta bi ti htjela, sa svakim mužem po jedno dijete? Dok druge nemaju nijedno….i to sa 40 plus godina…..kani se ćorava posla 🤣 budi sretna što uopće imaš djecu.
    Valjda te treći muz neće zbog toga ostaviti. Ako je prihvatio tuđu, prihvatit će i da nemate djecu. Zato relax 🤭

Koliko su je htjeli, malo se i udavala. Tebe jedva udase u 35.

Zato sam se ja iživjela od 15-e godine za razliku od većine vas tu kojima je muž prvi i zadnji. Osim garawe koja je imala trojicu 🤣🤣🤣

Znam da jesi, od silnog izivljavanja imas te specijale efekte. 

Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 13:54

Zoe🌸

Kamilice vidim da ti nestaje inspiracije, ako hoces mogu ti napisat svoj insta profil, da malo prokopas po mom zivotu, sta radim i koje skole sam zavrsila, koji mi je ovo muz itd. da me imas na temelju cega vrijedjat 😂
    Vidim da te to bas bas ispunjava 🤩🤩

Šta da kažem, inspirirate me. Toliko očajnica na jednom mjestu se rijetko nalazi....🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 13:54

freyaa

Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put

Otvorila sam.. ova u 13 je peak.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 13:55

Kamilica ♡

_Sayuri_

Zoe🌸

Cure ignorirajte, meni je te osobe, sta god il tko god iza tog profila stoji, iz dubine duse zao i nadam se da ce ju netko usmjerit da potrazi psiholosku pomoc.. lijeci frustracije na anonimnom forumu svaki drugi dan s istom pricom, dok s druge strane otvara teme proljetnih, zimskih beba i pise da se nada da ce se ukljucit tamo. 🤕
    Imala je super frendicu Keysi al se nije mogla njezinoj grupi na fejsu pridruzit jer normalno da joj je nakon svega neugodno otkrit svoj identitet pa maltretira nas ovde😅 i mene bi bilo sram na tvom mjestu da itko ikad sazna tko sam😜

Hej promijenila sam telefon i viber, mozes mi samo porukicu sibnuti na viber pls da te imam, sve sam pogubila🤭

Sayuri se ulizuje svima osim meni i traži frendice na forumu…koja luzerica 🤣🤣🤣

Zna da volis sado mazo.

Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 13:56

Lulamira

Kamilica ♡

_Sayuri_

Zoe🌸

Zna da volis sado mazo.

Jadnice jadna, s dva profila mi moraš odgovarati.....🤣🤣🤣

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 13:59

Kamilica ♡

Lulamira

Kamilica ♡

_Sayuri_

Zoe🌸

Zna da volis sado mazo.

Jadnice jadna, s dva profila mi moraš odgovarati…..🤣🤣🤣

Ja to zbog tebe, sama kazes da si nezasita. Ne bih voljela da odavde odes nezadovoljena.

• freyaa
    16. Srpanj 2022. 14:00

Garawa

freyaa

Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put

https://ibb.co/myVzPJs 
    Evo ponovo sam stavila, ne znam zasto nece da se otvori.. 

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 14:02

freyaa

Garawa

freyaa

https://ibb.co/myVzPJs
    Evo ponovo sam stavila, ne znam zasto nece da se otvori..

Zarez ti je ostao na linku..pa zato.. danas peak.. 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ♡
    16. Srpanj 2022. 14:06

Ajmo, akcija, peak..... sigurno će se primit.....not 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.