Cure ignorirajte, meni je te osobe, sta god il tko god iza tog profila stoji, iz dubine duse zao i nadam se da ce ju netko usmjerit da potrazi psiholosku pomoc.. lijeci frustracije na anonimnom forumu svaki drugi dan s istom pricom, dok s druge strane otvara teme proljetnih, zimskih beba i pise da se nada da ce se ukljucit tamo. 🤕
Imala je super frendicu Keysi al se nije mogla njezinoj grupi na fejsu pridruzit jer normalno da joj je nakon svega neugodno otkrit svoj identitet pa maltretira nas ovde😅 i mene bi bilo sram na tvom mjestu da itko ikad sazna tko sam😜
Hej promijenila sam telefon i viber, mozes mi samo porukicu sibnuti na viber pls da te imam, sve sam pogubila🤭
Sayuri se ulizuje svima osim meni i traži frendice na forumu...koja luzerica 🤣🤣🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure ignor.. neka piše sama sebi..
Di si bakice prodavačice? Kako ide prodaja nedjeljom? Jeli bolje od mpo sa trećim mužem? 😂😂😂
Od kud tebi ideja da sam ja prodavač?
I danas nije nedjelja..
I 5 je muž..
Pojma nemaš gdje udaraš 🤣🤣🤣🤣
Sjećam se da si pisala da radiš u trgovačkom centru i prodaješ vikendom….🤣🤣🤣
Ako nisi prodavačica onda si čistačica ili nešto slično, što odgovara tvom IQ -u…😂😂
A ti ne znaš prosipati pamet da ne vrijeđaš?
Sorry, ne znam drugačije 😂 a šta bi ti htjela, sa svakim mužem po jedno dijete? Dok druge nemaju nijedno….i to sa 40 plus godina…..kani se ćorava posla 🤣 budi sretna što uopće imaš djecu.
Valjda te treći muz neće zbog toga ostaviti. Ako je prihvatio tuđu, prihvatit će i da nemate djecu. Zato relax 🤭
Koliko su je htjeli, malo se i udavala. Tebe jedva udase u 35.
Zato sam se ja iživjela od 15-e godine za razliku od većine vas tu kojima je muž prvi i zadnji. Osim garawe koja je imala trojicu 🤣🤣🤣
Znam da jesi, od silnog izivljavanja imas te specijale efekte.
Kamilice vidim da ti nestaje inspiracije, ako hoces mogu ti napisat svoj insta profil, da malo prokopas po mom zivotu, sta radim i koje skole sam zavrsila, koji mi je ovo muz itd. da me imas na temelju cega vrijedjat 😂
Vidim da te to bas bas ispunjava 🤩🤩
Šta da kažem, inspirirate me. Toliko očajnica na jednom mjestu se rijetko nalazi....🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put
Otvorila sam.. ova u 13 je peak..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Cure ignorirajte, meni je te osobe, sta god il tko god iza tog profila stoji, iz dubine duse zao i nadam se da ce ju netko usmjerit da potrazi psiholosku pomoc.. lijeci frustracije na anonimnom forumu svaki drugi dan s istom pricom, dok s druge strane otvara teme proljetnih, zimskih beba i pise da se nada da ce se ukljucit tamo. 🤕
Imala je super frendicu Keysi al se nije mogla njezinoj grupi na fejsu pridruzit jer normalno da joj je nakon svega neugodno otkrit svoj identitet pa maltretira nas ovde😅 i mene bi bilo sram na tvom mjestu da itko ikad sazna tko sam😜
Hej promijenila sam telefon i viber, mozes mi samo porukicu sibnuti na viber pls da te imam, sve sam pogubila🤭
Sayuri se ulizuje svima osim meni i traži frendice na forumu…koja luzerica 🤣🤣🤣
Zna da volis sado mazo.
Zna da volis sado mazo.
Jadnice jadna, s dva profila mi moraš odgovarati.....🤣🤣🤣
Zna da volis sado mazo.
Jadnice jadna, s dva profila mi moraš odgovarati…..🤣🤣🤣
Ja to zbog tebe, sama kazes da si nezasita. Ne bih voljela da odavde odes nezadovoljena.
Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put
https://ibb.co/myVzPJs
Evo ponovo sam stavila, ne znam zasto nece da se otvori..
https://ibb.co/myVzPJs
Evo ponovo sam stavila, ne znam zasto nece da se otvori..
Zarez ti je ostao na linku..pa zato.. danas peak.. 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ajmo, akcija, peak..... sigurno će se primit.....not 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji