Ajmo, akcija, peakā¦.. sigurno Äe se primitā¦..not š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Pa ti si trudna, zato si dosla da se pohvalis. Slobodno reci, pozeljecemo ti sve najbolje.
Eh cure, ovaj put sam poÄela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put
Otvorila sam.. ova u 13 je peak..
https://ibb.co/myVzPJs
Evo ponovo sam stavila, ne znam zasto nece da se otvori..
Zarez ti je ostao na linku..pa zato.. danas peak.. š¤š¤
Hvala ti, nisam ni skontala zarez.. Danas i sutra akcija šš...Ā
Pa ti si trudna, zato si dosla da se pohvalis. Slobodno reci, pozeljecemo ti sve najbolje.
Nisam hvala Bogu. Free as a bird.....š¤£š¤£
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
Nisam hvala Bogu. Free as a birdā¦..š¤£š¤£
Jesi, jesi, samo neces da priznas. I to sve uz pomoc "Keysijevih" savjeta.Ā
Nisam hvala Bogu. Free as a birdā¦..š¤£š¤£
Jesi, jesi, samo neces da priznas. I to sve uz pomoc "Keysijevih" savjeta.
š¤£š¤£š¤£š¤£
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
I vi se volite sprdat na tuÄi raÄun, a meni se rugate....baÅ” ste zloÄke....š¤£
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
I vi se volite sprdat na tuÄi raÄun, a meni se rugateā¦.baÅ” ste zloÄkeā¦.š¤£
Kami, od kud to sad? Zar mislis da bih se sprdala sa jednom inteligentnom, uspjesnom i mladom prvorotkom?Ā
Kami, od kud to sad? Zar mislis da bih se sprdala sa jednom inteligentnom, uspjesnom i mladom prvorotkom?
Mislila sam na keysi . Kako se sve tri sprdate. Sa mnom se ne možete sprdati jer sam miljama iznad vas....š¤£
Kami, od kud to sad? Zar mislis da bih se sprdala sa jednom inteligentnom, uspjesnom i mladom prvorotkom?
Mislila sam na keysi . Kako se sve tri sprdate. Sa mnom se ne možete sprdati jer sam miljama iznad vasā¦.š¤£
Pa po komentarima ne bih rekla da si miljama ispred nas š¤£
Mislila sam na keysi . Kako se sve tri sprdate. Sa mnom se ne možete sprdati jer sam miljama iznad vasā¦.š¤£
Ma ni slucajno. Mi se sa ozbiljnim intelektualcima ne hvatamo u kolo.Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji