Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lulamira
    16. Srpanj 2022. 14:08

Kamilica ā™”

Ajmo, akcija, peak….. sigurno će se primit…..not 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pa ti si trudna, zato si dosla da se pohvalis. Slobodno reci, pozeljecemo ti sve najbolje.

• freyaa
    16. Srpanj 2022. 14:10

Garawa

freyaa

Garawa

freyaa

Eh cure, ovaj put sam počela koristiti trakice od 6dc, obzirom da mi je prosli put bio pik 8dc, i cijeli taj cudni ciklus je iza, zbog kojeg vise ne radim folikulometriju, pokusat cemo u drugoj fazi vidjeti da li ima zuto tijelo. I sad je ovako stanjehttps://ibb.co/QHJ5jbs, mislim da je blizu.. samo da I na UZV bude sve ok ovaj put

Otvorila sam.. ova u 13 je peak..

https://ibb.co/myVzPJs
    Evo ponovo sam stavila, ne znam zasto nece da se otvori..

Zarez ti je ostao na linku..pa zato.. danas peak.. šŸ¤žšŸ¤ž

Hvala ti, nisam ni skontala zarez.. Danas i sutra akcija 😊😊... 

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 14:12

Lulamira

Kamilica ā™”

Pa ti si trudna, zato si dosla da se pohvalis. Slobodno reci, pozeljecemo ti sve najbolje.

Nisam hvala Bogu. Free as a bird.....🤣🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi šŸ˜‚

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 14:15

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Nisam hvala Bogu. Free as a bird…..🤣🤣

Jesi, jesi, samo neces da priznas. I to sve uz pomoc "Keysijevih" savjeta.Ā 

Garawa¤
    16. Srpanj 2022. 14:18

Lulamira

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Nisam hvala Bogu. Free as a bird…..🤣🤣

Jesi, jesi, samo neces da priznas. I to sve uz pomoc "Keysijevih" savjeta.

🤣🤣🤣🤣

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø
    PokuÅ”aji za 3 sreću šŸ¤žšŸ¤ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 14:22

I vi se volite sprdat na tuđi račun, a meni se rugate....baÅ” ste zločke....🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi šŸ˜‚

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 14:30

Kamilica ā™”

I vi se volite sprdat na tuđi račun, a meni se rugate….baÅ” ste zločke….🤣

Kami, od kud to sad? Zar mislis da bih se sprdala sa jednom inteligentnom, uspjesnom i mladom prvorotkom?Ā 

Kamilica ā™”
    16. Srpanj 2022. 14:33

Lulamira

Kamilica ā™”

Kami, od kud to sad? Zar mislis da bih se sprdala sa jednom inteligentnom, uspjesnom i mladom prvorotkom?

Mislila sam na keysi . Kako se sve tri sprdate. Sa mnom se ne možete sprdati jer sam miljama iznad vas....🤣

• freyaa
    16. Srpanj 2022. 14:34

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Kami, od kud to sad? Zar mislis da bih se sprdala sa jednom inteligentnom, uspjesnom i mladom prvorotkom?

Mislila sam na keysi . Kako se sve tri sprdate. Sa mnom se ne možete sprdati jer sam miljama iznad vas….🤣

Pa po komentarima ne bih rekla da si miljama ispred nas 🤣

• Lulamira
    16. Srpanj 2022. 14:40

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Mislila sam na keysi . Kako se sve tri sprdate. Sa mnom se ne možete sprdati jer sam miljama iznad vas….🤣

Ma ni slucajno. Mi se sa ozbiljnim intelektualcima ne hvatamo u kolo.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.