Zamisli kakav mentol i zlo od covjeka moras biti da na forumu gdje se zene trude da dobiju dijete dodjes i napises u potpis kako molis Boga da ne dobijes dijete⦠i jos priznas da se sprdas i uzivas u tome⦠jebote sta nezadovoljstvo zivotom radi od covjekaā¦
Nisam znala da se na forumu truditeā¦ja mislila doma. š¤ A ti si najveÄe zlo na forumu. To znaju svi koji su duže vrijeme tu. Sad glumiÅ” sveticu i svima se odreda ulizujeÅ”. Ja se dobro sjeÄam kakve si gadosti pisala. Mene neÄeÅ” zavarat. IT struÄnjakinjo/psihijatrice. š¤
Samo ti piskaraj sto vise meni olaksavas posao, samo da nadjem onu tvoju sliku tvog testa, ne bi vjerovala koliko je detalja koji mi trebaju upisano u jednoj obicnoj slici sa telefona, koje tj naravno ne mozes otvoritiā¦samo kuckaj molim teā¦
Ta slika je s interneta skinuta sreÄo. Da ti uÅ”tedim na vremenu š¤£š¤£š¤£
Ozbiljno? Znaci lagala si za test i za trudnocu i za ginekologa a vjerovatno i za bolesnog taticu⦠neka drago mi je da si priznala, da svi procitaju, to mi je i bio cilj, lijepo si se sama naguzila za nogom u dupeā¦
A ne brini ti kako cu ja, ima i drugih nacina srecoā¦cekam ti jedan pogresan korak š§š
Samo nije lagala, da je na ovaj svijet dosla neplanirano. Bila je potpuno nezeljena.
Bog me je želio i tu sam. Pati ÄetnikuÅ”o š
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
Zamisli kakav mentol i zlo od covjeka moras biti da na forumu gdje se zene trude da dobiju dijete dodjes i napises u potpis kako molis Boga da ne dobijes dijete⦠i jos priznas da se sprdas i uzivas u tome⦠jebote sta nezadovoljstvo zivotom radi od covjekaā¦
Nisam znala da se na forumu truditeā¦ja mislila doma. š¤ A ti si najveÄe zlo na forumu. To znaju svi koji su duže vrijeme tu. Sad glumiÅ” sveticu i svima se odreda ulizujeÅ”. Ja se dobro sjeÄam kakve si gadosti pisala. Mene neÄeÅ” zavarat. IT struÄnjakinjo/psihijatrice. š¤
Samo ti piskaraj sto vise meni olaksavas posao, samo da nadjem onu tvoju sliku tvog testa, ne bi vjerovala koliko je detalja koji mi trebaju upisano u jednoj obicnoj slici sa telefona, koje tj naravno ne mozes otvoritiā¦samo kuckaj molim teā¦
Ozbiljno? Znaci lagala si za test i za trudnocu i za ginekologa a vjerovatno i za bolesnog taticu⦠neka drago mi je da si priznala, da svi procitaju, to mi je i bio cilj, lijepo si se sama naguzila za nogom u dupeā¦
A ne brini ti kako cu ja, ima i drugih nacina srecoā¦cekam ti jedan pogresan korak š§š
Samo nije lagala, da je na ovaj svijet dosla neplanirano. Bila je potpuno nezeljena.
Bog me je želio i tu sam. Pati ÄetnikuÅ”o š
Ne patim ja, vec ti. Ja ti samo olaksavam patnju.
Naravno, iz zelje da izgledas tako.
Ma ona govori o testu na trudnoÄuu š¤£š¤£ moje su noge, jeste ljubomorne? š
Kakva li ti je glava, kad su ti takve noge. Posalji nam fotku da budemo jos ljubomornije.
Sayuri,
Nemoj da je razotkrivas, dosta je bilo sa najtrudnijom trudnicom. Ako ostanemo bez ove dvorske lude, ne znam sta cemo.
Nisam znala da se na forumu truditeā¦ja mislila doma. š¤ A ti si najveÄe zlo na forumu. To znaju svi koji su duže vrijeme tu. Sad glumiÅ” sveticu i svima se odreda ulizujeÅ”. Ja se dobro sjeÄam kakve si gadosti pisala. Mene neÄeÅ” zavarat. IT struÄnjakinjo/psihijatrice.
Nije, nije, stvarno je to moj test bio, imala sam Biokemijsku majke mi š¤ to sam se samo prepala da me IT struÄnjakinja ne pronaÄe ššššš
Sva strepim da me Srpkinja ne naÄe, može svega bit š¤£š¤£š¤£š¤£
Ko je rekao da cu te ja naci? Ima cijeli tim sreco za ljude poput tebe koji online uznemiravaju drugeā¦.da vidimo koga je to majka tako lose nacionalisticki odgojilaā¦
Srpkinja prijeti n HR forumu š¤£š¤£š¤£ ajde na srpski forum sreÄo i neÄe bit problema š¤
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
Netko zraci ocajem pa privlaci ocaj, netko zraci cistim zlom pa nek pazi kako prelazi cestu.
Freya pravi pik, akcijaā¦
Simba muci me artritis par godina, a pred Bozic me skrpala korona i stanje mi je od tad bas katastrofa. 2 miseca me muz diza iz kreveta i oblacia jer doslovno nisam ni to mogla sama. Sad je dosta bolje, al opet ima dana kad me skrpaju takvi bolovi, a svakodnevno muku mucim s malim zglobovima (prsti, sake, rucni zglobovi⦠do podne nemogu stisnu prste u saku od te ukocenosti). A terapiju koja bi pomogla nemogu piti ako radim na trudnoci.. pa me tako skrpa neka depra tu i tamo, al se tjesim da ce mi zauzvrat dica jednog dana bit zdrava š š kako sam rekla, ima puno gorih stvari, al opet bi volila da ovaj moj napredak ide malo brzim tempom š
Da li si pokusala nesto na biljnoj bazi.. Moja strina godinama pije nesto sto sama pravi od djumbira, kurkume ne znam sta sve ide, i dosta je bolje nego Ŕto je bilo.
Imam cili arsenal prirodnih tinktura, cajeva, pripravaka, tonika, svega pa pijem, samo za to sve triba po par miseci da se pocne nesto minjat. Al drzim se svega tako da virujem da ce bit bolje pa makar puzevim korakom š
Ako ti bude trebalo i ovo poslat Äu joj poruku da mi posalje.. ona to godinama koristi, i kaze ako ne koristi nekoliko dana opet sve isto i bolovi i sve.. Samo polako, bit ce bolje. š„°
Sayuri,
Nemoj da je razotkrivas, dosta je bilo sa najtrudnijom trudnicom. Ako ostanemo bez ove dvorske lude, ne znam sta cemo.
Nece ona jos dugo tipkati, barem ne sa ovog profila⦠za novi ne garantujem koliko ce nam trebati da se prepoznamoā¦mada se smece od covjeka ne moze dugo pretvaratiā¦
Kad mi Srpkinja kaze da sam smeÄe to je kompliment. š¤£š¤£š¤£ PiÅ”i hrvatski ÄetnikuÅ”o š
Nisam znala da se na forumu truditeā¦ja mislila doma. š¤ A ti si najveÄe zlo na forumu. To znaju svi koji su duže vrijeme tu. Sad glumiÅ” sveticu i svima se odreda ulizujeÅ”. Ja se dobro sjeÄam kakve si gadosti pisala. Mene neÄeÅ” zavarat. IT struÄnjakinjo/psihijatrice.
Nije, nije, stvarno je to moj test bio, imala sam Biokemijsku majke mi š¤ to sam se samo prepala da me IT struÄnjakinja ne pronaÄe ššššš
Ko je rekao da cu te ja naci? Ima cijeli tim sreco za ljude poput tebe koji online uznemiravaju drugeā¦.da vidimo koga je to majka tako lose nacionalisticki odgojilaā¦
Srpkinja prijeti n HR forumu š¤£š¤£š¤£ ajde na srpski forum sreÄo i neÄe bit problema š¤
Nezeljena, sta trazis na forumu zelim dijete? Je li to u skladu sa tvojim potpisom i ti cekas jedno neplanirano?Ā
Toliko od mene sto se tice kamilice,ostalim curama izvinjenje jer ne mogu normalno da se dopisuju..
Opet ona na srpski piÅ”e.š Kaže se isprika, ne izvinjenje. Tako piÅ”i na forumu republike srpske š
Nezeljena, sta trazis na forumu zelim dijete? Je li to u skladu sa tvojim potpisom i ti cekas jedno neplanirano?
Zajebavam vas retardiraneš
Sortiraj odgovore
Najstariji