Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233

Broj poruka: 1877

Prijavi adminu

Krijesnica206

Drage ženice postavila sam neki dan sliku od prekjučer, evo je i od jučer dali vam se ovo čini kao peek?https://ibb.co/ys69HbHo

Ovo je baš pravo peak , sretno u pokrivanju ❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• Krijesnica206

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

eni233

Krijesnica206

Drage ženice postavila sam neki dan sliku od prekjučer, evo je i od jučer dali vam se ovo čini kao peek?https://ibb.co/ys69HbHo

Ovo je baš pravo peak , sretno u pokrivanju ❤️

Hvala ti puno!! Pokrit ćemo još danas i onda treba izdržati iduća dva tjedna.😭

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

Makarena

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Radila sam test jutros, negativan je 😔. Trebala bih dobiti M sutra. Prvu trudnoću sam zatrudnila nakon 3 ciklusa, bez ikakvih praćenja, imala odnose svaki drugi dan i to je to. Sad pratim, uhvatim peak, pokrijem sve i opet ništa 🤷🏻‍♀️. Ne znam nakon koliko ciklusa je ok ići na preglede i obrade, ne da mi se ići pa da mi kažu da je još rano i nek i dalje pokušavamo. 😞

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Makarena

Radila sam test jutros, negativan je 😔. Trebala bih dobiti M sutra. Prvu trudnoću sam zatrudnila nakon 3 ciklusa, bez ikakvih praćenja, imala odnose svaki drugi dan i to je to. Sad pratim, uhvatim peak, pokrijem sve i opet ništa 🤷🏻‍♀️. Ne znam nakon koliko ciklusa je ok ići na preglede i obrade, ne da mi se ići pa da mi kažu da je još rano i nek i dalje pokušavamo. 😞

A jeste li bili na pretragama prije nego ste poceli pokusavati? Ja sam bila na papa testu i hormoninima kad sam rekla da planiramo trudnocu i jos mi je gyn savjetovao prenatalne vitamine i gynositol.
    Imali smo dogovor da vidimo sto ce biti u 6 mjeseci i da nismo uspjeli, htio me staviti na 3 mjeseca hormonske terapije pa da onda probamo opet

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Makarena

Prijavi adminu

Nisam bila na pretragama prije pokušavanja, idem na pregled i papa test jednom godišnje, nije mi bila još prošla godina prije pokušavanja, zadnji pregled je sve bilo ok.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233

Prijavi adminu

Makarena

Radila sam test jutros, negativan je 😔. Trebala bih dobiti M sutra. Prvu trudnoću sam zatrudnila nakon 3 ciklusa, bez ikakvih praćenja, imala odnose svaki drugi dan i to je 

Draga kolko već pokušavate , i kolko imaš godina? Ja sam išla na pretrage nakon godinu dana . Uradila sam  kompletnu krvnu sliku , spolne hormone , inzulinsku , glukozu na tašte i nakon dva sata , onda na transfuziju markere hepatitisa, sifilis i za sve te bolesti , pa briseve kompletne , Papa test, pa urinokulturu  sam radila ,  suprug isto Urino kulturu , ejakulat mikrobiološki , spermiogram dva puta, isto hormone je vadio spolne i markere hepatitisa te kompletnu krvnu sliku . I nakon toga pošto su mi nalazi svi bili uredni onda sam morala na prohodnost jajovoda i to je isto bilo prohodno . Eto ukratko .. smatram da stvarno moramo biti strpljive , mislim da kolko god se činilo nama vječnost unutar godinu  dana, godinu i pol pokušavati i ostati trudan stvarno nije puno .. ali kad se već nakon godinu dana/ godinu i pol ništa ne dešava onda je razlog za brigu .. to je neko moje mišljenje , Al sad svatko zna za sebe najbolje i poznaje sebe najbolje pa mora tako i postupiti .  Ako ti smatraš da je vrijeme za pretrage idi pa da budeš mirna i nemoj čekati , uvijek možeš malo slagati da probavate već duže vrijeme . Meni je ginekologica objasnila da kad dobiješ peak , to su ti 4 najplodnija dana , i da će se u tih 4 dana desiti Ovulacija , sad nekome to bude za 8 h, nekome za 12 nekome za 48h svaka žena je drugačija zato je najbolje pokriti ta  4 dana pa da budemo mirne . 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

Makarena

Prijavi adminu

Ovo nam je 5. neuspješni ciklus, ove godine ću napuniti 30. Ovo mi je prvi ciklus korištenja trakica, uhvatila sam peak, znaci ovulacija je (valjda) bila i pokrili smo sve dane (nekad i jutro i večer, za svaki slučaj 🫢). Rodila sam prije manje od dvije godine, zatrudnila nakon 3 mjeseca pokušavanja pa sam valjda očekivala da će to sve ići brzo i ovaj put. Još od kad znam za sekundarnu neplodnost, strah je još veći. Utječe sve ovo na psihu, meni je tek 5. ciklus, divim se svima koji pokušavaju dugo vremena, hrabre žene 🙏🏻💪🏻.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233

Prijavi adminu

Makarena

Ovo nam je 5. neuspješni ciklus, ove godine ću napuniti 30. Ovo mi je prvi ciklus korištenja trakica, uhvatila sam peak, znaci ovulacija je (valjda) bila i pokrili smo sve dane (nekad i jutro i večer, za svaki slučaj 🫢). Rodila sam prije manje od dvije godine, zatrudnila nakon 3 mjeseca pokušavanja pa sam valjda očekivala da će to sve ići brzo i ovaj put. Još od kad znam za sekundarnu neplodnost, strah je još veći. Utječe sve ovo na psihu, meni je tek 5. ciklus, divim se svima koji pokušavaju dugo vremena, hrabre žene 🙏🏻💪🏻.

Ma ne gubi nadu , znam da je frustrirajuće ali sigurna sam ćeš dobiti svoj plus , prati si i dalje trakice i vjerujem da ćete uspjeti 🥰❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

Makarena

Prijavi adminu

Hvala ti ❤️. Super mi dođe ovaj forum za olakšati dušu, pogotovo šta su svi oko mene “mi odlučili i uspjeli odmah iz prve” 😒

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233

Prijavi adminu

Makarena

Hvala ti ❤️. Super mi dođe ovaj forum za olakšati dušu, pogotovo šta su svi oko mene “mi odlučili i uspjeli odmah iz prve” 😒

A znam da .. neki stvarno imaju sreće .. A nekima treba duže sve je to normlano .. nismo svi isti . Ljudi se bore s razno raznim problemima tako da treba se suzdržati  raznih komentara . Al ljudi koji nisu se borili s neplodnošću neznaju kako je to , pa im ne treba niti uzeti za zlo  jer oni zapravo neznaju što  mi držimo u sebi i koliko je to bolno . Svatko od nas misli da je njegov problem najveći , u ovih 2 i pol godine pokušavanja sam stvarno naučila biti strpljiva i ne dopuštati si da me tuđa mišljenja i komentari pogađaju jer na kraju dana smo bitni samo suprug i ja i nitko drugi ! I ne dam nikom na pravo da daje bilo kakvo mišljenje o bilo čemu i od kad sam tu crtu povukla, stvarno me ljudi više ništa ne pitaju niti komentiraju .

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.