Joj nadam se da nisam okasnila🥹 bolesna sam i ja zadnjih dana, bas nisam mogla a opet ne zelim forsati previse.. boze pomozi 🙏
Ma nisi nikako okasnila, ovo je odlicno! probajte danas svakako, sutra isto ako uspijete bilo bi super! Ja bi se svakako jos danas nekad popodne testirala i sutra, mislim da ces dobiti čak još i jaču testnu od ove, sto znaci da nakon toga u iduća 24-48h nastupa O (meni je znalo i dva-tri dana biti tako jako na testu).
A ja se radujem tvom plusicu kroz 10-15 dana 🤞🤭🫶🏻
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Jutro cure. Ja moram ovaj ciklus preskočiti raditi na bebi jer sam dobila neke tablete koje rade biokemijsku kiretažu da se probam riješiti tih polipa koje imam - Provera - ne znam ako je netko to pio? Jutros mi je došla Papa, bar je to u redu.Inače pijem Novalac za sad, mozda počnem i d vitamin sad kad vidim što pišete, nisam to znala.I možda ću ipak popratiti s trakicama čisto da vidim dal je ovulacija na mjestu ili šeta.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Joj nadam se da nisam okasnila🥹 bolesna sam i ja zadnjih dana, bas nisam mogla a opet ne zelim forsati previse.. boze pomozi 🙏Ma nisi nikako okasnila, ovo je odlicno! probajte danas svakako, sutra isto ako uspijete bilo bi super! Ja bi se svakako jos danas nekad popodne testirala i sutra, mislim da ces dobiti čak još i jaču testnu od ove, sto znaci da nakon toga u iduća 24-48h nastupa O (meni je znalo i dva-tri dana biti tako jako na testu).
A ja se radujem tvom plusicu kroz 10-15 dana 🤞🤭🫶🏻
Joj hvala tii, svi ste pozitivniji od mene 😅 kako si ti Zamia? Kako se osjecas, simptomi? Nisam popratila, je li prosao dan ocekivane M? Pretpostavljam da je. 🥰😍
Nikita206, kada je bila biokem? Zao mi je sto moras to prolaziti.. poslusaj sto kaze gyn, u slucaju da bude riskantno i iduci mjesec pokusavati.. drzim fige da sto prije i bezbolnije prodje🤍
Joj nadam se da nisam okasnila🥹 bolesna sam i ja zadnjih dana, bas nisam mogla a opet ne zelim forsati previse.. boze pomozi 🙏Ma nisi nikako okasnila, ovo je odlicno! probajte danas svakako, sutra isto ako uspijete bilo bi super! Ja bi se svakako jos danas nekad popodne testirala i sutra, mislim da ces dobiti čak još i jaču testnu od ove, sto znaci da nakon toga u iduća 24-48h nastupa O (meni je znalo i dva-tri dana biti tako jako na testu).
A ja se radujem tvom plusicu kroz 10-15 dana 🤞🤭🫶🏻Joj hvala tii, svi ste pozitivniji od mene 😅 kako si ti Zamia? Kako se osjecas, simptomi? Nisam popratila, je li prosao dan ocekivane M? Pretpostavljam da je. 🥰😍
Nikita206, kada je bila biokem? Zao mi je sto moras to prolaziti.. poslusaj sto kaze gyn, u slucaju da bude riskantno i iduci mjesec pokusavati.. drzim fige da sto prije i bezbolnije prodje🤍
Ma ja sam super, hrabra i pozitivna ovaj puta 🙈 jucer sam radila i CB digitalni koji pokazuje tjedne ispalo je 2-3 a u prijašnjim T nikad nisam imala toliku betu, tako da je ovo korak dalje 🤞 ( https://ibb.co/FWWBzCR da se malo pohvalim haha ) Od simptoma imam grčenje dolje, nesanice, jutarnje mucnine, bolne grudi i puno idem na wc. 🤭 u pon cu se naruciti za prvi pregled. Iskreno se nadam da je to to ovaj put, izgleda da su kod mene polipi stvarali problem da se plod dobro ugnijezdi i implementira do kraja, moja gin. to nije smatrala kao problem, a sad zadnji puta kad sam zavrsila u bolnici odmah su mi rekli da ih vadim jer se plod zna zakačiti za polip i onda T ne uspjeva opstati… sorry cure na ovako dugom postu, ali sam bas happy ovih dana a i htjela bih eto svim ženicama koje mozda imaju polipe, miome a bore se da ostanu trudne da to prvo rješavaju ❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Zamia bas mi je drago, imaš razloga biti happy 🥰. Ma to je to sada, za 9 mj držiš svoju bebicu u naručju. Misli pozitivno 🤞🏻
Ja nestrpljiva budala ne mogu čekati pa sam radila test danas, 5 dana prije M i negativan je. Ponovit ću test za 3 dana, ali ne nadam se promjeni. Grudi me uopće ne bole, a koliko sam skužila to je svima rani simptom trudnoće 😕
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji