Hej hej! Ja lovim ovulaciju evo. Krenila danas s trakicama, 9dc. Jucer sam osjetila neko cudno probadanje, inace nikad nista ne osjetim😂
Danas bjeličasta sluz koja se razvlači, količinski dosta. Uopće ne razumijem te svoje simptome. Imam filing da promašim I šefa i stanicu, nekako ne vjerujem tim trakicama😂 e da, mjerim i bazalnu, ovih dana 36.7/10/11, jutros 36.24. Nista ne kuzim evo iskreno 😂 po dosadasnjem iskustvu (kako je tamnila trakica inace) O je u subotu. Cijela sam smušena evo..
Hej hej! Ja lovim ovulaciju evo. Krenila danas s trakicama, 9dc. Jucer sam osjetila neko cudno probadanje, inace nikad nista ne osjetim😂
Danas bjeličasta sluz koja se razvlači, količinski dosta. Uopće ne razumijem te svoje simptome. Imam filing da promašim I šefa i stanicu, nekako ne vjerujem tim trakicama😂 e da, mjerim i bazalnu, ovih dana 36.7/10/11, jutros 36.24. Nista ne kuzim evo iskreno 😂 po dosadasnjem iskustvu (kako je tamnila trakica inace) O je u subotu. Cijela sam smušena evo..
Po svemu ovome, ja bi danas krenula s odnosima svaki drugi dan
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Danas bjeličasta sluz koja se razvlači, količinski dosta. Uopće ne razumijem te svoje simptome. Imam filing da promašim I šefa i stanicu, nekako ne vjerujem tim trakicama😂 e da, mjerim i bazalnu, ovih dana 36.7/10/11, jutros 36.24. Nista ne kuzim evo iskreno 😂 po dosadasnjem iskustvu (kako je tamnila trakica inace) O je u subotu. Cijela sam smušena evo..Po svemu ovome, ja bi danas krenula s odnosima svaki drugi dan
Da, tako sam i ja mislila!
Sortiraj odgovore
Najstariji