Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Krijesnica206

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

srcekokuca_

Pozdrav zadnja menstruacija 4.1
    Pokrili smo 11.13.15.1
    Da li trebamo i večeras🙉😂
    Ovulaciju sam osjetila ima 3-4 dana lagana bol i jako rastezljiva sluz na papiru pri brisanju

Meni se čini da ste se dobro pokrili 💪🏼😅 
    Meni zadnja M bila 2.1. planiramo još danas i sutra. S time da taman planiram i na trakici vidjeti gdje sam.

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵

Anica88

Broj poruka: 650

Prijavi adminu

Zamia

Anica88

Zamia

Anica88

Zamia -Cim imas tako rano mucnine, znas da imas puno trudnickih hormona koji cuvaju tvoju bebicu ♥️Da li ti je mama imala mucnine u trudnoci? Imas li sestru koja je mozda bila trudna i imala mucnine?Ja sam se potajno nadala blizancima, ali na zalost mi se nije posrecilo…
    Mislim da je mama imala mucnine, seka jos nije rađala… vidjet cemo sta ce biti, ja se malo i plašim ako su blizanci, ali svakako da cu biti sretna ako jesu, mada jos je bas bas rano za sve… za sada samo neka sve bude na svom mjestu i da bude zivo i zdravo 🙏🏻❤️❤️
    Moja mama je imala mucnine, a ja i sestra smo povracale pa sam to malo proucavala i ima veze i s genetikom…
    A blizanci jesu teski u startu, ali jedna trudnoca, dvije bebe i jos kasnije su si najbolji prijatelji i idu u isti razred 🔝🔝🔝
    Daa kad s te strane pogledam to je stvarno prekrasno 🙏🏻❤️ vidjet cemo , gledala sam da se to moze vec pri prvim pregledima vidjeti 🙈 javit cu vam 🤭

Sretno ♥️ ali najbitnije da je zdravo 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Broj poruka: 650

Prijavi adminu

srcekokuca_

Pozdrav zadnja menstruacija 4.1
    Pokrili smo 11.13.15.1
    Da li trebamo i večeras🙉😂
    Ovulaciju sam osjetila ima 3-4 dana lagana bol i jako rastezljiva sluz na papiru pri brisanju

A nisi se testirala lh trakicama?
    Meni je prosli mjesec ispalo nepouzdano to sa sluzi i bolovima, imala sam ih 2x u jednom ciklusu 🤷‍♀️
    Koliko dugo ti traju ciklusi? Dosta rano mi se cini ovulacija 8.-9. dan ciklusa 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uniqlo7

Broj poruka: 69

Prijavi adminu

Nikita206

Uniqlo7

Zamia

Uniqlo7

Joj nadam se da nisam okasnila🥹 bolesna sam i ja zadnjih dana, bas nisam mogla a opet ne zelim forsati previse.. boze pomozi 🙏
    Ma nisi nikako okasnila, ovo je odlicno! probajte danas svakako, sutra isto ako uspijete bilo bi super! Ja bi se svakako jos danas nekad popodne testirala i sutra, mislim da ces dobiti čak još i jaču testnu od ove, sto znaci da nakon toga u iduća 24-48h nastupa O (meni je znalo i dva-tri dana biti tako jako na testu).
    A ja se radujem tvom plusicu kroz 10-15 dana 🤞🤭🫶🏻
    Joj hvala tii, svi ste pozitivniji od mene 😅 kako si ti Zamia? Kako se osjecas, simptomi? Nisam popratila, je li prosao dan ocekivane M? Pretpostavljam da je. 🥰😍
    Nikita206, kada je bila biokem? Zao mi je sto moras to prolaziti.. poslusaj sto kaze gyn, u slucaju da bude riskantno i iduci mjesec pokusavati.. drzim fige da sto prije i bezbolnije prodje🤍
    Uniqlo7 - ma ne, nisam imala biokemijsku ja, imam polip u maternici i jedan mali na vratu maternice, pa mi je dao te tablete koje izazivaju kiretažu jer se nada da će se maternica dobro očistiti pa da odu I polipi, da ne moram opet ići na bolničko skidanje polipa (bila sam već prije 3 godine)…

Ahaaa, kuzim. Oprosti, ubrala sam to ali kako si rekla biokemijska kiretaža mislila sam da je tomu prethodila biokem. Ajde, nadam se da ubuduce neces imati problema s tim🤞🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.