Potpisujem sve sto si rekla! Bit ce sve onako kako treba biti. 🙏🏻❤️Zamia nisam upratila prije, jesi i ti imala trudnoce ili spontane?Imala sam jednu biokemijsku u 9/2024 i jedan missed AB u 10/2024 s sumnjom na vanmaternicu pa su mi napravili kiretazu 😏 i sad nakon 3 ciklusa smo probali ponovno i evo opet trudna, ovaj put nekako imam najjace simptome i sve pa se nadam da ce biti dobitno, s kiretažom su mi otklonili 2 polipa, tako da je mozda to bio problem do sada ne znam 🤷🏽♀️
Kakvi su tvoji simptomi? Ja osim grudi nemam nešto posebno 🤷♀️
A kod mene ovaj puta sve… bas je intenzivno, ali ja sam inace tako osoba koja sve osjetim i tjelo mi na sve reagira. Tipa sad sam doslovno nakon 3-4 dana od O bila 100% sig da sam trudna. Prvo mi je krenula nesanica, pa wc na svakih nekoliko, bolne bradavice, onda tamo 6,7,8 dan od O stezanje u maternici bas jako, i mucnine svaki put kad bi se probudila, i evo sada danas imam bolove kao pred M. Mozda mi je to zato sto sam si nakon ovih losih iskustava poželjela sto jace simptome da budem sigurna i sad se ne smijem bunit… 😅😅
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Drage moje , uživajte samo u trudnoći i želim vam najdivniju i najdosadniju školsku trudnoću s puno slatkih muka 🥰🫀
.
.
Curke ja prijavljujem 1dan ciklusa , dobila sam mengu 😭 više sreće drugi put za mene
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌