Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Zamia

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Marina.25

Zamia

Marina.25

Zamia

Potpisujem sve sto si rekla! Bit ce sve onako kako treba biti. 🙏🏻❤️
    Zamia nisam upratila prije, jesi i ti imala trudnoce ili spontane?
    Imala sam jednu biokemijsku u 9/2024 i jedan missed AB u 10/2024 s sumnjom na vanmaternicu pa su mi napravili kiretazu 😏 i sad nakon 3 ciklusa smo probali ponovno i evo opet trudna, ovaj put nekako imam najjace simptome i sve pa se nadam da ce biti dobitno, s kiretažom su mi otklonili 2 polipa, tako da je mozda to bio problem do sada ne znam 🤷🏽‍♀️

Kakvi su tvoji simptomi? Ja osim grudi nemam nešto posebno 🤷‍♀️

A kod mene ovaj puta sve… bas je intenzivno, ali ja sam inace tako osoba koja sve osjetim i tjelo mi na sve reagira. Tipa sad sam doslovno nakon 3-4 dana od O bila 100% sig da sam trudna. Prvo mi je krenula nesanica, pa wc na svakih nekoliko, bolne bradavice, onda tamo 6,7,8 dan od O stezanje u maternici bas jako, i mucnine svaki put kad bi se probudila, i evo sada danas imam bolove kao pred M. Mozda mi je to zato sto sam si nakon ovih losih iskustava poželjela sto jace simptome da budem sigurna i sad se ne smijem bunit… 😅😅

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• eni233

Broj poruka: 1863

Prijavi adminu

Drage moje , uživajte samo u trudnoći i želim vam najdivniju i najdosadniju školsku trudnoću s puno slatkih muka 🥰🫀
    .
    .
    Curke ja prijavljujem 1dan ciklusa , dobila sam mengu 😭 više sreće drugi put za mene

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• uniqlo7

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

eni233

Drage moje , uživajte samo u trudnoći i želim vam najdivniju i najdosadniju školsku trudnoću s puno slatkih muka 🥰🫀
    .
    .
    Curke ja prijavljujem 1dan ciklusa , dobila sam mengu 😭 više sreće drugi put za mene

😔😔
    Eni baš mi je žao. Držim fige za malo više sreće idući ciklus🤍

Biokemijska 10/24 (5tt)

Anica88

Broj poruka: 641

Prijavi adminu

eni233

.
    .

A joooj 😔
    Zao mi je…
    Drzim fige za iduci ciklus 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Broj poruka: 938

Prijavi adminu

eni233

.
    .

Žao mi je i držim ti 🤞 na najjače za idući ciklus 🙂

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.