Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marina.25

Broj poruka: 111

Prijavi adminu

Zamia

Marina.25

eni233

Hvala curke , a znala sam ja da ću dobiti .. mene kad prestanu grudi boliti to je to . Znam dolazi menga .. ja Vam baš imam iste simptome svaki ciklus ..tako da imam osjećaj da ako budem ikad trudna da ću odma znati i osjetiti ..a ništa sada čekamo da prođe M , pa u nove pobjede 🤞☘️

Žao mi je Eni, bice iduci ciklus tvoj. Drzim fige
    Hej Marina jutroo :) kako si danas? Jesi mozda radila trakicu? Moja od jutros je obecavajucahttps://ibb.co/WW1t0YS, dvoumim se dal da vadim betu od dana izostanka M jer znam da ce mi samo ona ustvari pokazati kakvo je pravo stanje trudnice u ovako ranim danima…

Jutro jutro Tvoj danasnji testic je puno bolji i tamni  Ja cu sutra raditi, mislim da mi je to na dan ocekivane M, a kod mene je isto grudi su bolne nekad vise nekad manje, grcevi, malo jutarnje mucnine ali nista previse. Kako si ti?
    Ja se moram poceti bockati jer imam trombofiliju, tako da se moram javiti ginekologu u toku sedmice pa ako bude trazio betu onda cu raditi jer mene beta samo uznemiri.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia

Broj poruka: 83

Prijavi adminu

Hej evo bas sam dosla kuci pa sam napravila jos jednu trakicu first sign ona je toop danas pa sam Uzbuđena, nisam nikad jos dosla do tako jake 🙈 https://ibb.co/zrf0jRQ , za vađenje bete se slazem s tobom jako je stresno i uznemirujuće :/ ali ja mislim da cu ipak ici izvaditi da ipak znam na cemu sam… 
    Mene danas malo probada dosta lijevi jajnik onako me bas žiga da moram leći, nadam se da je to ok sve…

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Marina.25

Broj poruka: 111

Prijavi adminu

Ja sam bas nekako mirna što nije karakteristicno za mene, do sad sam cim vidim plus odma trcala doktoru i sve forume citala o svemu... napravila sam veliku pauzu pa se ocito i u glavi sve poslozilo Ja sam na poslu i onda i zaboravim na sve, ali svakako drzim ovaj forum otvoren uvijek
    Ovaj je bas potamnio, koji je to testic?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia

Broj poruka: 83

Prijavi adminu

Marina.25

Ja sam bas nekako mirna što nije karakteristicno za mene, do sad sam cim vidim plus odma trcala doktoru i sve forume citala o svemu… napravila sam veliku pauzu pa se ocito i u glavi sve poslozilo Ja sam na poslu i onda i zaboravim na sve, ali svakako drzim ovaj forum otvoren uvijek
    Ovaj je bas potamnio, koji je to testic?

E pa tako najpametnije, ja cu gin zvati tek po izostanku M bar jedno 10, a pregled bi najradije tamo 7-8 tjedan kad je veca vjerojatnost da se sve vidi. 
    Ovaj test je onaj first sign iz dm-a sto ima 2 trakice unutra… s njima pratim betu malo da vidim kako tamni i s gravignost mini Al on je vidim bas neosjetljiv dosta😅

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• eni233

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

Bravo cure 🫀❤️ samo tako hrabro i pozitvno 🫶🏻 držim vam palčeve da bude sve kako mora biti I još bolje 🥰☘️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

jasamja

Broj poruka: 939

Prijavi adminu

Ostale cure kako ste? Kad kreće lov na O? 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.