Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

Ma cim su dvije crtice, koliko god svijetla bila testna, to je trudnoca. Mi smo isto sve nestrpljive pa se prerano testiramo 😅

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233

Broj poruka: 1862

Prijavi adminu

Xoxo23

eni233

Xoxo23

Pozdrav cure, ja sam došla malo škicnit vidit ima li mi šta novo sa Eni iAlsuncokret nadam se da ste dobro i psihički i fizički 🥰Zamia čestitam na crtici 😍 odlican početak nove godine ❤️Svim ostalim curama želim svu sreću da što prije dočekate plusic i šta vise psihičke snage za bijele testove 🫂❤️
    Ma nema ništa .. evo još uvijek nismo trudni nažalost . Kako si ti ? U kojoj si ti fazi ?
    🫂 u kojoj si fazi? jeli pratite aktivno ? 🥰 očito je kod nas ona strpljen spašen 😅 ja sam odradila taj stimulirani postupak, imam spremne zamrzlice i čekam transfer prvi al trebam dobit M a meni ciklusi puno šetaju pa ko zna kad ću 🙄

Pa sutra bi trebala dobiti , što i hoću , jer više me grudi apsolutno ne bole , i baš imam menstrualne bolove tako da je to to . Pa opet sam krenula s trakicama sa vidim dal mi se ovulacija po aplikaciji i trakicama podudara , ciklusi su mi se malo poremetili , ovulacija mi zna šetati dosta .. neke pute nude 18/19 dc , a neke pute i 22/23dc , Al to valjda jer sam bila nešto i bolesna , pa može biti da je i od toga , Al vidjet ćemo . Odradila sam sve nalaze , i svi su uredni hvala Bogu , tako da ako se odlučim za potpomognutu imam sve spremno . Suprug je krenuo s nekim novim suplementima koje nam je gink. Predložio pa ćemo vidjeti dal će imati učinka  orthomol fertil plus tak se zovu.  Eto ukratko 🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Zamia

Broj poruka: 71

Prijavi adminu

Marina.25

Zamia

Marina.25

Zamia

Marina.25

Zamia čestitam ti i želim urednu i skolsku trudnoću 🥰
    Hvala tii🙏🏻🫶🏻 kako si ti danas?
    Okej sam, pravim se kao da nema ništa i bilo je nekih grčeva ali vidjet ćemo da li će biti M ili pozitivan test 😊 mislim da ću sutra ponoviti trakicu jer će biti 12 dpo 🤗
    Ja sam danas isto 12dpo 🤭 muz mi je jucer kupio gravignost mini test on je manje osjetljiv (25mlu) jutros sam napravila s prvim jutarnjim urinom, ne znam jel ovo okej crta? 😕 https://ibb.co/RYXs8hd
    https://ibb.co/wQybWKF
    Sto se vise bliže dani do M meni sve gore, iskreno se nadam da nece biti kao prijašnja iskustva. Imam blage grčeve kao menstrualne, nesanicu, piškit idem STALNO, i povremeno mi se javljaju mucnine, danas nekako manje jako nego prošlih dana…
    Marina posalji nam slikicu kad se testiraš da usporedimo 🙏🏻🫶🏻
    Otprilike je i moj isti, ali sam čitala da su oni za dan nakon kašnjenja 😊 i meni je svijetlo pa me strah … nadam se da ce tamniti, da mi je samo ostati što mirnija jer to najviše negativno utice na sve 🤗
    https://ibb.co/ZXFbN0y

Ova tvoja je bas lijepaaa… joj bas to sto kazes, a ja sto sam bliže M sve nervoznija… moram se probat zaokupirati necim. Meni su ciklusi 30-31 dan tako da M je 16.1. Za 4dana

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Xoxo23

Broj poruka: 748

Prijavi adminu

Eni super za nalaze, ne vezano za to dal se odlučite ili ne. Ja sam uletila u tu odluku, možda i ne svjesna šta me čeka. Nije mi žaj niti malo al nije mala stvar krenit u te vode. Meni je vise puna kapa tih suplemenata pustih. Catafertyl, folna, vitamin D 😅  al valjda će nam se to sve isplatit. 
    Sretno onda u sljedećem ciklusu, da ne morate niti razmišljati o potpomognutoj ! 🫂❤️🙏🏻

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

• eni233

Broj poruka: 1862

Prijavi adminu

Xoxo23

Eni super za nalaze, ne vezano za to dal se odlučite ili ne. Ja sam uletila u tu odluku, možda i ne svjesna šta me čeka. Nije mi žaj niti malo al nije mala stvar krenit u te vode. Meni je vise puna kapa tih suplemenata pustih. Catafertyl, folna, vitamin D 😅 al valjda će nam se to sve isplatit.
    Sretno onda u sljedećem ciklusu, da ne morate niti razmišljati o potpomognutoj ! 🫂❤️🙏🏻

Hvala 🫀🫶🏻 a znam da i meni ih je više u vrh glave , Al eto nekako mi je već u navici da pijem suplemente pa niti ne razmišljam o tome . I vama sretno da napokon ugledate dugoočekivani plusic ❤️❤️🫀🫀😍🥰🤞

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Marina.25

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Zamia

Marina.25

Zamia

Marina.25

Zamia

Marina.25

Zamia čestitam ti i želim urednu i skolsku trudnoću 🥰
    Hvala tii🙏🏻🫶🏻 kako si ti danas?
    Okej sam, pravim se kao da nema ništa i bilo je nekih grčeva ali vidjet ćemo da li će biti M ili pozitivan test 😊 mislim da ću sutra ponoviti trakicu jer će biti 12 dpo 🤗
    Ja sam danas isto 12dpo 🤭 muz mi je jucer kupio gravignost mini test on je manje osjetljiv (25mlu) jutros sam napravila s prvim jutarnjim urinom, ne znam jel ovo okej crta? 😕 https://ibb.co/RYXs8hd
    https://ibb.co/wQybWKF
    Sto se vise bliže dani do M meni sve gore, iskreno se nadam da nece biti kao prijašnja iskustva. Imam blage grčeve kao menstrualne, nesanicu, piškit idem STALNO, i povremeno mi se javljaju mucnine, danas nekako manje jako nego prošlih dana…
    Marina posalji nam slikicu kad se testiraš da usporedimo 🙏🏻🫶🏻
    Otprilike je i moj isti, ali sam čitala da su oni za dan nakon kašnjenja 😊 i meni je svijetlo pa me strah … nadam se da ce tamniti, da mi je samo ostati što mirnija jer to najviše negativno utice na sve 🤗
    https://ibb.co/ZXFbN0y
    Ova tvoja je bas lijepaaa… joj bas to sto kazes, a ja sto sam bliže M sve nervoznija… moram se probat zaokupirati necim. Meni su ciklusi 30-31 dan tako da M je 16.1. Za 4dana

Moji su isto 30-31 ali meni O bude tek 17-18 dc pa mi je zbog toga danas 12 dpo. Ja trebam sutra ili prekosutra ne dobiti, pa vidjet ćemo kako će biti 🤞 samo bez stresa, imam puno loših iskustva i naučila sam kroz sve da stres ništa dobro ne donese, ono što je suđeno to i bude 🍀

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia

Broj poruka: 71

Prijavi adminu

Potpisujem sve sto si rekla! Bit ce sve onako kako treba biti. 🙏🏻❤️ 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.